Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

kızlar bende iki aydır yapmaya çalısıyorum size katılmak istedim 85ten 80 e düştüm diyet ve yürüyüşle ama kilo vermem durdu sinirlerim bozuluyor yardım edinnn

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrrr
yasim 42 ama ben 21 diyorum geceleri saymiyorum
boyum 160
kilomu ne siz sorun nede ben söyleyim ikili rakamlara düsünce söyleyim
hayirlisi bugünden itibaren sporuma diyetime dikat edecemm hep böyle diyorum sonra suydu buydu diyeti birakiyorum en sevmedigim huyummm

tabiki katılabirsin canım günlük girip ne yaptığımızı yazmaya çalışıyoruz..çok kalabalık değiliz 4 kişiyiz..listeye ekliyorum senide o zaman..

günaydın şeyda..bende hep başla bırak bir türlü olmadı..ama bu sefer değişecek inşallah herşey..

ben dün akşam yemeği yemedim sporla falan dengeledim gibi dün :)) kahvaltımı yaptım şimdide bugun leslie ile 3 mile başlıcam ama çok uzun geliyo ( kk'da okumuştum ben yine streç sarıpta spor yapıyorlardı faydası var mıdır acaba? ben 2 gündür streçle yaptım baya terletti ama bilemedim

Bende leslie yapmak istiyorum ama ders çalışmam lazım sabah erken uyanamiyorum ve çok halsizım

evet kızlar bugün geç kaktım pek hahvaltı yaptımn denilemez...kalktım derse yetişmem gerekiyodu hemen yarım litre suyumu içtim bir büyük salata soydum yedim.öğlenden sonra sade küçük bir simit ve iki çay içtim.sonra spora gittim.yaklaşık1,5 saat sporumu yaptım suyumu içtim ve eve geldim. az önce akşam yemeğimi de yedim ufak bir kase pul biberli yogurt ve yarım tabak türlü yedim. ve az önce tartıldımm :) 69.2

süper ama çok güzel gidiyorsun bende herkes bıraktı sanmıştım

ya daha yeni katıldım aranıza pek bi bilgim sizin gibi nasıl mesaj yazıcam bilmiorum hiç bi yerde mesaj yaz yazısını göremedim bende sorular sormak istiyorum yalnız bulamadım bi kişi tarif edebilirmii

kizlar bugun cok hastaayim geceden beri basim donuyor nedense..ama az yemeyw calistim ve kajvaltida ekmegede basladim spor yapamiuorum ev temizliginddn firsat kalmiyor

ya daha yeni katıldım aranıza pek bi bilgim sizin gibi nasıl mesaj yazıcam bilmiorum hiç bi yerde mesaj yaz yazısını göremedim bende sorular sormak istiyorum yalnız bulamadım bi kişi tarif edebilirmii

merhaba altta konuya cevap ver yazisi var ordan girebilirsin yazmak icin

süper ama çok güzel gidiyorsun bende herkes bıraktı sanmıştım

canim pulbiberlk yogurt ne ise yariyor merak ettim.

canim pulbiberlk yogurt ne ise yariyor merak ettim.
canım ben normalde yogurt severm zaten yoğurt yağ yakımına büyük yardımcı.son 1 aydır içine pul biber döküp yiyordum acıyıda cok sevdiğimden güzel tat veriyordu.gecen tvde izledm pul biberli yogurt yag yakımında cok daha faydalıymıs.bilmeden 1 aydır yiyomusum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…