Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

cimcime kendini uzme gidecek bu kilolar insaallah yarin haberlerini bekliyorum ebrussen cok azimlisin bu arada hem ders hem spor cok iyi gidiyorsun ben ise aksam yemekte cok cok az yedim evdeki tamiratda tam bitmedi eve yeni gelebildim..iyi gecelee diliyorum..

GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNN
nisan güzel gecti ama benim kilolar basa bela
ben sizle nasil yarisam baktim hepnizin kilosu benim yarim kadar ben eriyene kadar siz kiprit cöpü kalirsinizzzz
ben kilomu söylemiye utaniyorum vallaaa

günaydın kızlar bugün başladım diyete yani aslında yediklerime dikkat etmeye diyeyim
seyda olsun moralini bozma senin kilo vermen daha kolay azim herşeyin üstesinden gelir

GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNN
ben sizle nasil yarisam baktim hepnizin kilosu benim yarim kadar ben eriyene kadar siz kiprit cöpü kalirsinizzzz
olurmu hiç öyle cimcimenin dediği gibi sen daha fazla kilo vereceksindir..listeye kilonu eklememi istemezsen sadece verdiğin kiloyu yazarız yaşını boyunu ve verdiğin kiloyu bu arada iyileştin mi?

GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNN

ha birde hepimiz çok fazla kilolardan geldik buraya ben 86 kiloydum başlangıçta ebrussen 78 lerden inmiş mesela hiç utanma ne olur

ben bugün öğlen dışardaydım. Pizza ve patates kızartmesı yedim kola içtim ve çikolatalı türk kahvesi ama akşam yemedim hiç bişey :)) Sporla dengelerim inşallah.. Pazar günleri böyle oluyor hep (

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum evde inşaat işeri olduğu için bugün yorgundum biraz eşim dışarda yiyelim dedi kendimi kaptırdım hıngel yedim sonrada arkadaşlarla buluştuk kahve ve yanında çikolataları götürdüm ardından yemeğe davetliydik ve sanki diyette değilmişim gibi yedimde yedim durduramadım kendimi bana kızın ne olur ufff patladım bugün ben ya..

evet sanırım en iyi ben gitmişim bugün ama olsun bugün pazardı yarın pazartesi diyete başlama günü :)

evet sanırım en iyi ben gitmişim bugün ama olsun bugün pazardı yarın pazartesi diyete başlama günü :)

evet 6 gün veriyoruz pazar günü verdiğimiz 3-5 gr mı geri alıyoruz benim bugün öyle oldu ama vallahi kızabilrsiniz moralimi bozabilirsiniz bir daha yapmamam lazım..çok kaçırdım

kızlar bende size katılmak istiyorum..benimde kendi günlüğüm var hayalet gibi oldu kimse girmiyor kendi kendime deli gibi yazıp duruyorum :) size kendimi tanıtayım.22 yaşındayım uzatmaları oynayan bir öğrenciyim ocakta mezun oluyorum inşallah.3 aylık da nişanlıyım :)

boy:1.70
başlangıç kilo: 79.3
güncel kilo:69.5
ilk hedef: 65
birbirimize destek olalım kızlar öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…