Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

ben bugün o kadar çok şey yedim ki utanıyorum yazmaya :) o yüzden hiç yazmayayım bozmamışım gibi aynen devam çok zor oluyor ya dershaneye gidiyorum öğlen arası oluyor yemek zorunda kalıyorum haftanın 1 günü yurttayım ordada çok secenek yok dışarda yemek zorunda kalıyoruz , pazarları erkek arkadaşımla buluşuyorum yine yiyorum oof (((((((

Herkese selamlar

Bugün oldukça yorucu bir gün oldu benim için. En kötü alışkanlığım geceleri abur cubur yiyerek uymaktı. Yavaş yavaş bırakıyorum bu alışkanlığı. Yani sebze meyve gibi şeyler yiyorum midem kazınırsa. Dün geceyi neyse ki bir kaç küçük havuç ile atlattım o bile olmamalı ama artık zamanla bırakacağım bu kötü alışkanlığı. Sabah kalktığımda midem biraz kötü gibiydi. Hiç bir şey yiyecek halim olmadığı için metabolizmam açılsın diye kahve içtim bir fincan. Sonra evi temizlemeye başladım. Öğünler birleşti.

Kahvaltı+öğle yemeği : 2 haşlanmış yumurta - bir buçuk dilim tam buğday ekmeği

ara: bir bardak diet kola - spordan önce bir çay kaşığı bal

akşam: domatesli et sote + light yoğurt + 3 dilim tam buğday ekmek

egzersiz: 30 dk yürüme + 30 dk kondisyon bisikletleri + 20 dk basen ve karın çalıştırıcı egzersizler

birazdan doğadan elma kromlu çay içeceğim. Su çok içemedim bugün

pelincim nerede okuyorsun tabi cevaplamak istersen..ogrenciyken cok zor diyet kolay gelsin sana
konyada okuyorum canım.okul bitti de işte yarım dönem uzattım son 2 ayım artık konyada.aslına bakarsan öğrenciyken daha kolay ama tek yasıyorsan daha kolay.yanında arkadasın oldugu zaman dayanamayıp aksam beraber yiyosun ama tek olunca kendimi frenliyorum ne yediğimi biliyorum :)

ne okuyosun konyada ben konyalıyım:)

kizlar disarda yemek ardindan misafirlik ve sonucu hıc yazmaya cağım siz tahmin edin of of..ama hepimiz ayniyiz bakıyorumda hafta sonu lahana diyeti yapalim en iyisi..

normalda yemek davati felan olmaz ama diyet diyim ertesi gün baslar böyle tatlilar davetlerr

Son düzenleme:
LAHANA DİYETİ 7 GÜNLÜK
Ben 7 gün denemedim 3 gün yaptım daha tok tutuyor bu çorbadan ne kadar çok yersen o kadar çok kilo gidiyor ben kendi yaptığımı yazayım 2 kilo falan gitmişti o zaman ama arkasından çok abartmamak lazım..
Tarif:5 yaprak lahana,5 tane domates rendesi maydonoz istediğin kadar 2 tane soğan baharat,tavuk bulyon 1 yada 2 tane az tuz su malzemeleri doğrayıp düdüklüde pişiriyrum çok lezzetli oluyor sonra
1. gün: Muz haricinde istediğiniz tüm meyvelerden, istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. İstediğiniz kadar lahana çorbası içebiliyorsunuz. Bunun dışında, tabii ki su ve şeker eklenmemiş çaylar da serbest…
2. gün: Çiğ veya pişmiş tüm sebzelerden ve tabii ki lahana çorbasından istediğiniz kadar yiyip içebiliyorsunuz. Mümkün olduğunca yeşil yapraklı sebzeleri seçmeye çalışın ve kuru fasulyeden, bezelyeden ve mısırdan uzak durun. Akşam yemeğinde kendinizi bir büyük haşlanmış patates üzerine koyduğunuz bir minik parça tereyağı ile ödüllendirebilirsiniz. Ama meyve yok.
3. gün: 1. ve 2. günleri karıştırın. Haşlanmış patates haricinde, istediğiniz meyve ve sebzeleri yiyebilirsiniz. Hem de lahana çorbası eşliğinde:)
4. gün: Sırınırsız lahana çorbası. En fazla 8 adet muz ve istediğiniz kadar yağsız süt. Bu günü, tatlı ihtiyacnızı azaltmak için düşünmüşler.
5. gün: 280-350 gram arası biftek ve 6 tane çiğ domates yiyebilirsiniz. En az 6 bardak su içmeniz gerekiyor ki, vücudunuzdan ürik asit atılsın. En azından bir kere lahana çorbanızı için. Biftek yerine, haşlanmış ya da pişmiş tavuk da yiyebilirsiniz (mutlaka derisiz olacak). 6. gün de biftek yenileceğinden, bu iki günden birinde, biftek yerine balık da yiyebilirsiniz (kızarmamış balık olacak.)
6. gün: Et ve sebze yiyebilirsiniz. Patates haricinde tüm sebzeler serbest, ayrıca eti de istediğiniz kadar yiyebilirsiniz (mesela 2-3 dilim biftek). Yeşil yapraklı sebzeler yine favorimiz. En azından bir kere lahana çorbanızı da için.
7. gün: Kahverengi pirinç, şekersiz meyve suları ve sebzeler. Karnınızı lahana çorbası ve sebzelerle doldurmaya çalışın. Kahverengi pirinci de yağsız olarak bir tabak yiyebilirsiniz.

merhaba arkadaşlar benide ekleyin
boy:1.66
başlangıç kilo: 74 (10 kasım)
şuanki kilo: 71 (20 kasım)
hedef: 57

Son düzenleme:

çok teşekkürler cnm bakalım yapayım şu ayran diyetini diğeride güzel bişi gibi inşallah bütün fazlalıklar gider herkesin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…