- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
Arkadaşlar 10 gündür leslie ile yürüyüş yapıyorum ve gerçekten şimdiden farketti. Görüntüde değil tabi ama bacağımı falan ellediğimde sıkılaşmış gibiçok sevindim. Ayran detoksunu bende yapcam ama annem kızıyo ya
selamlar :)
boy:1.59
başlangıç kilo: 82 (20 ekim 2013)
güncel kilo:77,7 (bugün itibariyle :) )
ilk hedef: 60
merhaba arkadaşlar benide ekleyin
boy:1.66
başlangıç kilo: 74 (10 kasım)
şuanki kilo: 71 (20 kasım)
hedef: 57
canım yarın başlayayım diyordum leslie ama bi üşengeçlikle 10 güne faydasıı gördün demek süper kaç mil yapıyorsun?
ögretmensin ay süper civil civil olur ama yorucu olurGünaydın kızlar nasıl gidiyor çalışmalar..şeyda aynı şeyden muzdaribim bende dünde misafirler vardı bu ara hep üst aste geldi spor falan yalan oldu yapmaya zaman bile bulamıyorum ama çocuklarla sınıfta koşturuyorum hareket olsun en azından diye..yarın lahana diyetine başlıyorum pazatesiye kadar yapacağım bakalım detoks olur en azından..
Bende bugün 2mil yürüdüm ama baya yorucu ve etkili :)2 mil yapmıştım önce alışırken şimdi 3 mil yapıyorum 4e de geçicem bilmiyorum bana mı öyle geldidiyeti çok bozdum kilo verememişimdir muhtemelen ama tartılcam birazdan yarın dersim var evde tartım yoktaa
Evet canım kaçamak yaptığın halde 2 kilo fazla ama ödem atmış da olabilirsin yediklerinde psikolojik olarak miden almıyo olmasın sakinArkadaşlarım ablalarım 2 gündür midem çok kötü. Dershanede yemek yiyorumda geliyorum eve yolda araba tutuyo midem çok bulanıyor 2 gündür çıkarıyorum yediklerimi.Bugun dayanamadım tartılayım dedim. 10 gün önce 57 kiloydum. Tam 54 kiloyum kustum falan 55 desek yine de 2 kilo çok değil mi? bayada kaçamak yaptım, yarın dijital tartıda tartılcam bakalım
canım dikkat et kendine evet biraz az yiyordun sanki ve spor falan derken yoruldun sanırım bende 6 yıl önce yaptığım abuk sabuk diyetten sonra hipoglisemi oldum o yüzden çok kasmıyorum dikkat et sağlık daha önemli yesende yakarsın zaten bayağı aktif birisisn sanırım..Arkadaşlarım ablalarım 2 gündür midem çok kötü. Dershanede yemek yiyorumda geliyorum eve yolda araba tutuyo midem çok bulanıyor 2 gündür çıkarıyorum yediklerimi.Bugun dayanamadım tartılayım dedim. 10 gün önce 57 kiloydum. Tam 54 kiloyum kustum falan 55 desek yine de 2 kilo çok değil mi? bayada kaçamak yaptım, yarın dijital tartıda tartılcam bakalım
Evet canım kaçamak yaptığın halde 2 kilo fazla ama ödem atmış da olabilirsin yediklerinde psikolojik olarak miden almıyo olmasın sakin