Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Arkadaşlar 10 gündür leslie ile yürüyüş yapıyorum ve gerçekten şimdiden farketti. Görüntüde değil tabi ama bacağımı falan ellediğimde sıkılaşmış gibi çok sevindim. Ayran detoksunu bende yapcam ama annem kızıyo ya

canım yarın başlayayım diyordum leslie ama bi üşengeçlikle 10 güne faydasıı gördün demek süper kaç mil yapıyorsun?

Selamlar

Güne oldukça yorgun başladım. 3 saatlik temizlikten sonra spora gitmek biraz kötü oldu sanırım. Hem her yerim ağrıyordu hem de iştahsız uyandım. Bugün spora gitmeyi planlıyor da olsam kahvaltıyı hafif tuttum. spora gıdemedım bu akşam menüm bu şekıldeydı;

bir kase light süt + cornflakes
bir fincan kahve
akşam ekmeksız balık bıraz mandalına ve bır ıkı dılım elma yedım. bugün tartıda 77,5 yı gördüm :)

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnn diyet iyi gidiyorrrrrr
ama hava cok sogukkk disarda yürüyemiyorum evdeki bant ses yapiyor öffffffffff ebru salli baslasada beraber plates yapsakk
sabah erkan kalkiyorum
ara 2 incir veya kaysi bir kahve
ara domates penir 2 dilim ekmek yesillik
öglene azcik et balik veya tavuk yaninda yesil salata
ara elma yogurt
aksam et salat sebze arada corba
ara meyvalarin icinde bir tana
3 litre su ama su icmeden biraz zorlaniyorum cünkü hava soguk canim su istemiyor yesil cayyyyy
ama düzenlimi de sorun hayir misafirler cocuklar öfffffff öffffff kadin olmak ne zorrrrr diyet bile yapamiyorsun düzgün
misafir gelirrrr esin ot cöpmü yiyecez derrr cocuklar ayri kimide baklava börek tasir bu araaaaaaaa banaaaaaa

Günaydın kızlar nasıl gidiyor çalışmalar..şeyda aynı şeyden muzdaribim bende dünde misafirler vardı bu ara hep üst aste geldi spor falan yalan oldu yapmaya zaman bile bulamıyorum ama çocuklarla sınıfta koşturuyorum hareket olsun en azından diye..yarın lahana diyetine başlıyorum pazatesiye kadar yapacağım bakalım detoks olur en azından..

Günaydın kızlar nasıl gidiyor çalışmalar..şeyda aynı şeyden muzdaribim bende dünde misafirler vardı bu ara hep üst aste geldi spor falan yalan oldu yapmaya zaman bile bulamıyorum ama çocuklarla sınıfta koşturuyorum hareket olsun en azından diye..yarın lahana diyetine başlıyorum pazatesiye kadar yapacağım bakalım detoks olur en azından..

canım yarın başlayayım diyordum leslie ama bi üşengeçlikle 10 güne faydasıı gördün demek süper kaç mil yapıyorsun?

2 mil yapmıştım önce alışırken şimdi 3 mil yapıyorum 4e de geçicem bilmiyorum bana mı öyle geldi diyeti çok bozdum kilo verememişimdir muhtemelen ama tartılcam birazdan yarın dersim var evde tartım yoktaa

ögretmensin ay süper civil civil olur ama yorucu olur
bende ananas diyeti 2 günlük bir diyet yaptim normalda ölürdüm ananas icin ama simdi epey bir süre yemeyi düsünmüyorum

Arkadaşlarım ablalarım 2 gündür midem çok kötü. Dershanede yemek yiyorumda geliyorum eve yolda araba tutuyo midem çok bulanıyor 2 gündür çıkarıyorum yediklerimi. Bugun dayanamadım tartılayım dedim. 10 gün önce 57 kiloydum. Tam 54 kiloyum kustum falan 55 desek yine de 2 kilo çok değil mi? bayada kaçamak yaptım, yarın dijital tartıda tartılcam bakalım

Bende bugün 2mil yürüdüm ama baya yorucu ve etkili :)

Evet canım kaçamak yaptığın halde 2 kilo fazla ama ödem atmış da olabilirsin yediklerinde psikolojik olarak miden almıyo olmasın sakin

canım dikkat et kendine evet biraz az yiyordun sanki ve spor falan derken yoruldun sanırım bende 6 yıl önce yaptığım abuk sabuk diyetten sonra hipoglisemi oldum o yüzden çok kasmıyorum dikkat et sağlık daha önemli yesende yakarsın zaten bayağı aktif birisisn sanırım..

evet yarın tartı günümüz kızlar gerçi hergün tartılıyorum ama :) aranızda hiç kilo veremeyen benim kesin..:)utanıyorm kendimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…