- 16 Şubat 2012
- 6.276
- 10.220
günaydın iyi sabahlarYeniden yürüyüşlerle günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın iyi sabahlarYeniden yürüyüşlerle günaydın
Merhaba Rande.Merhaba CanTorun hoşgeldiniz yeniden
Hastalıklar için geçmiş olsun neyseki her şey kontrol altında, inşallah daha da iyi olursunuz.
Ben dediğim gibi (Genelde oruç tutarken kilo veririm yazmıştım daha evvel) Ramazan ayında 5 kilo verdim. İlk bu sayfaya 1 Aralıkta yazdığımda 77 kiloydum, şu an 68 kiloyum. 2022 haziranda hamile olduğumu öğrendiğimde 66 kg idim. Ocak ayında yaşadığım ve yaklaşık 3 hafta süren hastalık süreci olmasaydı spor + gluten ve şekersiz çok daha erken verebilirdim. Ramazan ayında ise sahurda sadece kefir ve hurma yedim. Bazen 2 yumurta, bazen su ve hurma şeklinde.. halihazırda emzirmeye devam ediyorum. Şimdi hedefim bu kilomu koruyarak kilo vermeye devam etmek inşallah.
Geçen haftalarda kan tahlili yaptırdım ve ferritinin ve demir depolarımın boşalmış olduğunu söyledi doktor. Malum kan ilaçları da mide bulantısı, baş dönmesi filan yapıyor. Şimdi onu oturtma evresindeyim. Geç kahvaltı ve aralıklı oruç şeklinde ilerlemek istiyorum inşallah.
Her şeyin başı sağlık, sağlıkla kilo vermek ve sağlıkla yaşamak nasip olsun hepimize inşallah
Artık kendini ifşa ettin, bekliyorum...basligin gizli takipcisiyim :) sevgiler :)
Allah şifa versin ablacım. Fotoğraflar harika çok güzel fikir veriyor. Avakado var mı tabağında onu tam çözemedim.Merhaba güzel kadın arkadaşlarım.
Annelerin hastalıkları, benim denge bozukluğum, eşimin genetik aort anevrizmasi, bizde yarattığı endişeler vsvsvs derken epey uzak kaldım.
Bunca karisikliga rağmen, sağlıklı beslenmeye devam ettik çok şükür.
Yarım saat de olsa yürüyüş de yaptım.
İyi ki bu yola girmisiz, iyi ki hayat tarzımız yapmışız. Yoksa özellikle eşim için çok zorlu bir döneme girecektik.
Doktorun önerdiği her şeyi, ama her şeyi zaten uyguladığımız için, sadece takipte kalacağız. Gerek görüldüğü anda da planlı bir ameliyat bizi bekliyor.
Allah'ım bütün hastalara şifalar versin.
Ogunlerimizin fotoğraflarını sizler için ara ara çektim.
Teşekkür ederim. Dün maalesef k.validemi defnettik. Allah bütün olmuslerimize rahmet etsin. Geride kalanlara da sağlıklı ömür versin, amin...Allah şifa versin ablacım. Fotoğraflar harika çok güzel fikir veriyor. Avakado var mı tabağında onu tam çözemedim.