Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faydalanmanıza sevindim.Konunuzu okuduktan sonra daha dikkat eder oldum. Bana çok faydası oluyor yazdıklarınızın. Rica etsem kullandığınız takviyeleri yazar mısınız.
Merhaba,elecda merhaba, diyetin nasıl gidiyor?
Tebrik ederim.Merhaba,
Sene başında 78 kiloydum. Şu an 72 kiloyum. Kendimi çok zorlamadan adım adım ilerlemeye çalışıyorum. Daha önce diyetisyenler ile kısa zamanda çok kilo verip, sonrasında tekrar aldım. Bu nedenle daha sürdürülebilir bir düzende ilerlemeye çalışıyorum. 08:30-18:30 arası çalıştığım için, öğünlerimi iş yerinde yapıyorum.
Hafta içi günlük düzenim şu şekilde:
11:00-12:00 İlk Öğün (İşyerine evden getiriyorum veya vegan bir yer var, oradan sipariş veriyorum.) +D3K2+Omega-3
15:00-16:00 Filtre kahve ve şekersiz bir atıştırmalık
18:00-19:00 Son Öğün ( İşyerinde yoğurtlu granola veya sebze yemeği-yoğurt şeklinde)
20:30 Maden suyu + magzezyum
Hafta sonu ise kendimi günlük akışa bırakıyorum. Canımın istediğini porsiyon kontrolü yaparak tüketmeye gayret ediyorum.
Başlangıç yapmışsın, daim olsun...hafta başı itibariyle çok olmasa da daha dikkatli beslenmeye başladım.porsiyon küçültme ve öğün atlama gibi bir yol izlemeye başladım tam düzen otuttturamadım ama bişeylerin iyi gittiğini hissetmekte benim için + point.ara ara girip okuyorum menüler baya fikir veriyor