İlk sayfada beslenme şeklimden bahsettim canım. Aralıklı oruç+düşük karbonhidratlı beslenme ve omad yapiyorum. Artık yasam şeklim haline geldi. Şu an ideal kilo araligindayim, iki yıldır koruyorum.Nasıl bı dıyet bnde sızınle yapmak ısterım dıyet arkadaşı arıyorum ben de
Merhaba bnde bırcok dıyet uyguladım aldım verdım aldım verıdm 88 basladım gecen sene 73 kadar ındım şimdi tekrar 85 oldum tartıldım yenı dedım artık dur gıydıgım hıcbıseu yakışmaz oldu 25 yaşında 3 cocuk annesıyım doğum lojusalık derken göbek gıtmez oldu artık 65 e dusesıye kadar dıyetımı bırakmak ıstemıyorumİlk sayfada beslenme şeklimden bahsettim canım. Aralıklı oruç+düşük karbonhidratlı beslenme ve omad yapiyorum. Artık yasam şeklim haline geldi. Şu an ideal kilo araligindayim, iki yıldır koruyorum.
Kaç kilosun, hedefin ne?
Tecrübelerimi seve seve paylaşırım.
Kndıme dıyet arkadaşı arıyorum motıvasyon gerçekten ok önemliİlk sayfada beslenme şeklimden bahsettim canım. Aralıklı oruç+düşük karbonhidratlı beslenme ve omad yapiyorum. Artık yasam şeklim haline geldi. Şu an ideal kilo araligindayim, iki yıldır koruyorum.
Kaç kilosun, hedefin ne?
Tecrübelerimi seve seve paylaşırım.
Burada ben sadece sonuç aldığım yaşam şeklimden bahsediyorum. Bu kadarı bana motivasyon sağlar dersen, sen de günlük yaptıklarından bahsedebilirsin. Doğruları, yanlışları beraberce değerlendiririz. Ben kilomu korurken, sen de ideal kilona yürürsün. Yok ben rekabetçi bir ortam arıyorum dersen diğer başlıklara da bak istersen...Kndıme dıyet arkadaşı arıyorum motıvasyon gerçekten ok önemli
Teşekkürler...Bütün sayfaları bir solukta okudum. Çok güzel bir düzen kurmussunuz maşallah. Bende hep beslenmeme dikkat ederim. İki öğün besleniyorum. 2 çocuğum var onlar öğlende yiyorlar . Benim sorunum ev ahalisi ekmek patates makarna pilav şekerli içecek aşığı. Onlara yapıyorum kalınca israf olmasın diye yiyorum işte o zaman şeker sapitiyor herseyi yiyesim geliyor. Kalan patates pirinç ekmek nasıl degerleniyor acaba sizde? İsraf konusunda aşırı takıntılıyım.
Cok tsk ederimm.yogundum.yarin ilk sayfadan baslayip menulerini inceleyecegim.bende katilirm bu kervada borsa sayfasinda oldugu gibiSelam herkese.YEKTA31 sayesinde sayfamı hatirladim. Güncellensin ki üstlere çıksın, belki faydalanan olur.
Hatta yine paylaşımlar yapmaya çalışayım.
Bu aralar annem hasta olduğu için maalesef yürüyüş yapamadım. Üç ay gibi spordan uzak kaldım. Kilom 57-60 arasında gidip geliyor. Reformer fiyatları fena artınca bıraktık. Ama kızımla ortak alet aldık, kızım eğitimine başladı. Ufak ufak bana da yaptirmaya başladı.
Annem iyilestiginde nasipse yuruyuslere de geri döneceğim.
Bu kervanın yolu sağlıktan geçiyor, ne iyi yaptın.Cok tsk ederimm.yogundum.yarin ilk sayfadan baslayip menulerini inceleyecegim.bende katilirm bu kervada borsa sayfasinda oldugu gibi