Bir düzen tutturmuş olman ne güzel!Selamlar
Ben şöyle bir düzen kurdum. İşyerine kahvaltı hazırlayıp götürüyor ve 12:00’de yiyorum. Saat 14:00’de sade bir Türk kahvesi içiyorum. Akşam 19:00’da akşam yemeği yiyorum. Ana yemek+salata+yoğurt şeklinde beslenmeye çalışıyorum.
Akşam yemeğinden sonra d vitamini ve omega-3 takviyesi alıyorum. Yatmadan 1 saat önce de maden suyu içiyorum ve magnezyum takviyesi alıyorum.
Haftada 2 reformer yapıyordum. Ancak hocam işten ayrıldı. Şu an evdeki bantta yürümeye ve birkaç kardiyo hareketi yapmaya çalışıyorum. Ancak bunları yapabilmem için en geç 17:00’de eve varmış olmam gerekiyor. Bu nedenle sürdürmek ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.
Selamm,iyi gitmesine sevindim. Ben de 59-61 aralıgını koruyorum.Selamlar...
Topigimi şöyle bir ziyaret edeyim dedim.
Kendime koyduğum 55-60 kg sınırlarına aynen riayet etmeye çalışıyorum.
İF+low carb beslenme modelini tamamen kaniksadim. Haftanın 5 günü 16/8 veya 18/6, iki günü de 23/1 yapıyorum.
Mükemmeli hedeflemiyorum, o gün için yapabileceğimin en iyisine odaklaniyorum.
Pilates hocam y.disina gitti, denedigim bir kaç hocayı da açıkçası beğenmedim ve ara verdim. Reformer yerine haftanın 3 günü evde mat pilates yapıyorum. 2 gün yoga ve hemen her gün de en az 30, en fazla 45 dakikalık yürüyüşler yapıyorum.
Çok şükür sağlıklı ve zinde hissediyorum.
Menopoz sıkıntılarına da primosa yağı takviyesiyle çare buldum sayılır. En azından hafifledi.
Bunun dışında omega3, d3k2, toz kolojen ve glukozamin gibi takviyeler kullanıyorum.
@19Temmuzda55im , E Ezaba ,elecda , suspushanimcim sizler nasılsınız, diyetler nasıl gidiyor?
Harikasın...Selamm,iyi gitmesine sevindim. Ben de 59-61 aralıgını koruyorum.
Yulaf tüketiyor musunuz? Pirinç, makarna ve bulgur ile ilgili nasıl bir yol izliyorsunuz?Bir düzen tutturmuş olman ne güzel!
Mükemmel olmak zorunda değiliz, günün şartlarına göre en iyisi olsun kâfi...
Coook nadiren köy bulguru ve basmatiden maksimum iki yemek kaşığı pilav yiyorum. Makarna hiç yemiyorum. Haftanın bir veya iki günü de iki yemek kaşığı mom's granolayi ev yogurduyla birlikte kahvaltıda yiyorum.Yulaf tüketiyor musunuz? Pirinç, makarna ve bulgur ile ilgili nasıl bir yol izliyorsunuz?
Merhaba yek başınıza mı dıyor yapıyorsunuzYeşil çayım demleniyor.