- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.561
Maşallah annesi ne güzel görünüyorBen doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablalarısizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
MasallahBen doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablalarısizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Bu test pozitifResmi eklemeyi unutmuşum
Ama ovülasyon testi buBu test pozitif
Sen ne yaptın canım, ne zaman Geleceksin Malatya'yaİnşallah sağlıklı bir hamileliktir canim
Hee tamam ben anlayamadımAma ovülasyon testi bu
Keşke böyle testle karşılaşsamHee tamam ben anlayamadım
Hic ovulasyon testi yapmadım,malesef hic anlamamKeşke böyle testle karşılaşsam33e göre 7 günüm var 29a göre 3 günüm regl tarihime ve ovülasyon testim bu şekilde çıkıyor
Tamam teşekkür ederimHic ovulasyon testi yapmadım,malesef hic anlamam
Daha önce anne olanlar daha iyi biliyorlar canim inşallah bebeğin seninledirSağolun canlar, bekleyelim bakalım. Ben kızımda kaset test yapmıtım çıkmamıştı 10 sene önce sonra kana oldu adet sandım. Devamı gelmeyince 3 5 gün sonra erken gebelikler öğrenmiştim. Oğlumda da adet günü çok silik öğrenmiştim. Şıçuanda sırt ağrısı ve bulantılarım da devam ettiği için içimden bir ses bebiş benimle diyorhakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsin kuzular @pozitifbiri @fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an Childdevelopment @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii @sevayd @Safransari @Sirius2023
savascii canımm daha var, inşallah her şey çok güzel olacak.
Canım üstteki bugün koyulaşma var görünüyor 6. haftada usg ye gitmeyi düşünüyorum..
Cnm bnım de ovu testler ım bu sekılde 9 gün piktiAma ovülasyon testi bu
Cnm testlerinin hepsini alt alta görebılır mıyım?Ama ovülasyon testi bu
İlk yaptığımı silmişim ama 2 tanesinin resmi var elimde sağdaki dünkü solda ki bugün kü ama ben yumurtlama gördüm değerlendirdikte 33e göre 7 günüm var 29a göre 3 günüm kaldıCnm bnım de ovu testler ım bu sekılde 9 gün pikti
Silinmedi.
Çatladımı, çatlama dımı bellı değil
Sen gün aşırı ilişki ne devam et
Bnım p. Tesi kan sonucum bellı olcak
Anam yerim ben o minnakı annesi maşallah subhanallah darısı bizlere inşallah saglıka büyüsün fındıgımBen doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablalarısizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Gözün aydın canım sevindim kendini toparlamana. Ben her zaman diyorum obulasyona gerek yok bir boş bir dolu tutacak allahın izni ile canım ben gölgeyi gördüm aşkım ama pazartesiyi bekyorum çıkarsa vardır yoksa yoktur artık dicezHeyy bebıssleerr varmı pozıtıfı gorenler kac gundur gıremedım yasavascii melegim can .doktoruna gıttım bu sabah kadın dıyokı bıldıgın vucut fızyolojısını dökümante etmişsin neyse sonuc olarak fsh 7 ,e2 34 ,lh 10, prolaktın 17,tsh 1,5 cıktı.12 tanede yumurtam gozuktu ultrasonda canavar gıbısın kızım gıt evıne mayısa kadarda gelme dedı oh ya rahatladım nıyeyse cocugum olmkcakmı psıkolojısıne gırdım bı anda.neysekı kısa surdu bu psıkolojıden cıkmam bu arada gun asırı ılıskı onerdı 10. Gunle 20. Gun aralıgında.ovu yapmıcam bu ay.haa bıde vıtamın onerdı pazartesı alcam proceıve f proceıve m ,bunlar spermle yumurtanın bulusmasını kolaylastırıyormus.
Hadı ınsallah vardır bebısım.evet haklısın yokmus hemde ınsanı gereksız stres edıyor.guzel haberleını beklıyoruzGözün aydın canım sevindim kendini toparlamana. Ben her zaman diyorum obulasyona gerek yok bir boş bir dolu tutacak allahın izni ile canım ben gölgeyi gördüm aşkım ama pazartesiyi bekyorum çıkarsa vardır yoksa yoktur artık dicez
Bedenim bana oyun oynamıyorsa hamileyim ama bu kadar belirti şaka ise bilemem canımHadı ınsallah vardır bebısım.evet haklısın yokmus hemde ınsanı gereksız stres edıyor.guzel haberleını beklıyoruz
Maşallah canım benımmmBen doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablalarısizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.