- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.541
Aynen zaten çalışmalara başladık kuzum 2 gün boşluk koyarak gidiyorum ilk etapta ben normalde 8-11-14-16-18 yapıyorduk şimdi 8-11 oldu normalde 14 te olur diyordum ama bu ay ne olacağı belli olmayacak gibi 13-15-17-19 diye devam eder aksilik olmazsaValla ateşin önceki aya göre baya geliyor gelmekte olan diyor bence çok yakın kuzum bugünleri değerlendirmelisin
Canım 10 da çıkmayıp 12 de çıktığı olmuştu benimKuzum bugün çatlamanın 8. Günü pazartesi son kez test yapıcam varsa zaten 10. Günde çıkması gerekiyor yine çıkmazsa paşa paşa adetimi beklicem ama inşallah vardır yahislerin doğrudur
Bugünü boş geçme derım bence yumrt olma ıhtımalı yüksekKız benim ateş iyice düştü bugün 13. Gün. Yumurtlama akıntım henüz yok sence yakın mı yumurtlamam? Hiç sanmıyorum ama merakla kendimi takipteyimPapatyamaviss
Bu ay hastalıktan ne beslenmeme dikkat edebildim ne sporumu yapabildim bu ay kaliteli yumurtlar da hamile kalırsam vay anasını sayın seyirciler derim
Aynen kuzum böyle yap kaçmasınAynen zaten çalışmalara başladık kuzum 2 gün boşluk koyarak gidiyorum ilk etapta ben normalde 8-11-14-16-18 yapıyorduk şimdi 8-11 oldu normalde 14 te olur diyordum ama bu ay ne olacağı belli olmayacak gibi 13-15-17-19 diye devam eder aksilik olmazsa
Bakayım kuzum ya pazartesi bida yaparım umutsuzluk çöktü içime ama çok şükür sağlıklıyız ocakta bida deneriz tutmazsadaCanım 10 da çıkmayıp 12 de çıktığı olmuştu benimhiç belli olmaz adet gelene kadar umut var zaten daha varmış senin
Benimkiler hiç kuruma çıkarmadı gülüm ama seninki evet sanki kurumaya benziyor biraz
Teşekkür ederum yorumları okudum a keşke erken test yapmasaydum.bu strese girmeseydim diyorum. Alt karında sancılarım var 2 gündür ama çok.hafif.Canım olsun öyle düşünme 5 6 dan yükseliyor İnşAllah seninki devamlı artar sağlıklı bir gebelik olur kafana sakın takma bence harika bir gebelik olacak içime doğuyor
İnşallah sağlıklı bir hamileliktir canimSağolun canlar, bekleyelim bakalım. Ben kızımda kaset test yapmıtım çıkmamıştı 10 sene önce sonra kana oldu adet sandım. Devamı gelmeyince 3 5 gün sonra erken gebelikler öğrenmiştim. Oğlumda da adet günü çok silik öğrenmiştim. Şıçuanda sırt ağrısı ve bulantılarım da devam ettiği için içimden bir ses bebiş benimle diyorhakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsin kuzular pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss @Cey1an @Cgh @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 Mervenur277 @melegim can savascii @sevayd Safransari Sirius2023
savascii canımm daha var, inşallah her şey çok güzel olacak.
Kızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 @melegim can savascii @sevayd Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani @Cgh
Yaa maşallah annesi sağlıkla kucağına da alırsın inşallah çok sevindimBen doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablalarısizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
O tospağanın totosunu yiyim benBen doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablalarısizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Resmi eklemeyi unutmuşumSizide devamlı darlıyoum hakkınızı helal edin3 güldür bu övü devamlı böyle çıkıyor bugün hatta idrarı yaptığım yer hemen çıktı diğer taraf sonra çıktı bunun sebebi nedir yumurtalama desem 3 gün hep aynı çıkmaz ki. 33 göre 7 günüm var reglime 29a göre 3 gün test yaptım negatif
Canım bu ay normalden farklı olarak bir şey yaptın mı takviye vs. ilaç gibiResmi eklemeyi unutmuşum
Kendime yapmadım, eşim promenk içtiCanım bu ay normalden farklı olarak bir şey yaptın mı takviye vs. ilaç gibi
anladım canım bazen olabilir 2 kez yumurtlayabilirsin sen düzenli ilişki devam et bence içini de ferah tut, ovü testi ile hamilelik öğrenenlerde görmüştüm bu forumda adetinin gecikmesini bekleyeceksin mecburen her türlü çift çizgi kabulümüzdür yola devam canımKendime yapmadım, eşim promenk içti
Korkuyorum varsa birşey sıkıntı olur mu ilişki diye sonuçta çok afadersin içiri boşalma olucak normalde korunmalı olsun diyorlaranladım canım bazen olabilir 2 kez yumurtlayabilirsin sen düzenli ilişki devam et bence içini de ferah tut, ovü testi ile hamilelik öğrenenlerde görmüştüm bu forumda adetinin gecikmesini bekleyeceksin mecburen her türlü çift çizgi kabulümüzdür yola devam canım
İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap o zaman canım, sonuçta uğraştığımız şey Allah'ın mucizesi "O" ol derse olacak, korunmak istiyorsan öyle huzurlu hissediyorsan öyle yap, hep sabretmemiz gerekiyor bu süreçte maalesef, için rahat edecekse başka test al yapKorkuyorum varsa birşey sıkıntı olur mu ilişki diye sonuçta çok afadersin içiri boşalma olucak normalde korunmalı olsun diyorlarbirde akıntım sarı ama içimde kahve rengiliklerde var
Var evde ama predictor early marka ama 5 gün kala yapayım diyorum. Evet Allah OL ve OLUR ondan ümit kesilmez hayırlı vakitte sağlıklı evlat nasip etsin inşallahİçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap o zaman canım, sonuçta uğraştığımız şey Allah'ın mucizesi "O" ol derse olacak, korunmak istiyorsan öyle huzurlu hissediyorsan öyle yap, hep sabretmemiz gerekiyor bu süreçte maalesef, için rahat edecekse başka test al yap
Evet sık rapor almak hoş olmuyor anliyorum sizi. birde çok hasta dahi olsaniz vicdanen huzursuz oluyorsunuz. Acil şifalar diliyorumÇok sağ ol canım benim gecen hafta ölüyordum resmen ölüm gitti okula rapor almadım eğer oğlum hasta olursa ağrı olursa o zaman alırım diye. Analık fedakarlık işte. Durmadan rapor almak da olmuyor ben de çok sevmiyorum almayı. İnşallah oğlum bir an önce toparlar