- 31 Ağustos 2012
- 21.810
- 35.101
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.581
Pazartesi geliyoruz canim.Sen ne yaptın canım, ne zaman Geleceksin Malatya'ya
Bir kurumla görüşecem, ev meselesine bir bakacam.
Tasinmakta 2-2.5 ayı bulur sanirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi geliyoruz canim.Sen ne yaptın canım, ne zaman Geleceksin Malatya'ya
Valla hepsi çok ıyı dedı kuzum gecen haftakı progesteonada cok normalmdedı ,progestron adetten bır ıkı gun once 1 li rakamlarda cıkarmıs adeti baslatırmıs.Bedenim bana oyun oynamıyorsa hamileyim ama bu kadar belirti şaka ise bilemem canım canım doktor lh ne iyimi dedi 10 yüksek degil mi biraz
Evet canım dogru yaptırdıgın zamana göre degişir kadınlık böyle zor işte 3 aşamada hormon degişikligiValla hepsi çok ıyı dedı kuzum gecen haftakı progesteonada cok normalmdedı ,progestron adetten bır ıkı gun once 1 li rakamlarda cıkarmıs adeti baslatırmıs.
Canım sen bilirsin amh 1.78 iyimi senceEvet canım dogru yaptırdıgın zamana göre degişir kadınlık böyle zor işte 3 aşamada hormon degişikligi
Oluyor ne güzel yaratılmışız yawwww
İyi kuzum iyi yeterli ben 0.68 ile hamile kaldım 1 tane kaliteli olması yeterli allah istedikten sonra hatta şuan bile hamile olabilirm ben hamile kalırsam benim amh düşüklügü hepinize umut olsun inşallah kuzularCanım sen bilirsin amh 1.78 iyimi sence
İnşallah canım sende benim gibi 3. İstiyorsun benimde olmadı 1 senedir nasip inşallah vardırİyi kuzum iyi yeterli ben 0.68 ile hamile kaldım 1 tane kaliteli olması yeterli allah istedikten sonra hatta şuan bile hamile olabilirm ben hamile kalırsam benim amh düşüklügü hepinize umut olsun inşallah kuzular
Evet canım 3. Mucizemi bekliyorum hayırslı ile bebek sevmeyi çok özledim en son 9 yıl önce dogum yaptım küçük kızımda çok istiyor kardeş bende eşimde alalhım isteyen herkese saglıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah seninkiler kız mı erkek miİnşallah canım sende benim gibi 3. İstiyorsun benimde olmadı 1 senedir nasip inşallah vardır
Ben hiç ilişkide dışarı boşalma olması gerektiğini duymamıştım. Bir bilgi daha ama pek güvenilir bir bilgi değil bence, 2 çocuğum var hiç bir zaman böyle bir uyarı duymadım. Risk varsa eğer ilişkiyi tamamen yasaklıyorlar canım.Korkuyorum varsa birşey sıkıntı olur mu ilişki diye sonuçta çok afadersin içiri boşalma olucak normalde korunmalı olsun diyorlar birde akıntım sarı ama içimde kahve rengiliklerde var
Kızçen çıkmış yola geliyor inşallah annesi saglıkla gelsin ramzi teorisine göre baktım kıza benziyor . Birdahaki ay gittiginde yine at nub teorisine göre anlarız o zamandaBen doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablaları sizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Aynen canım bende duymadım aksine bebegi besledigini duydum canımBen hiç ilişkide dışarı boşalma olması gerektiğini duymamıştım. Bir bilgi daha ama pek güvenilir bir bilgi değil bence, 2 çocuğum var hiç bir zaman böyle bir uyarı duymadım. Risk varsa eğer ilişkiyi tamamen yasaklıyorlar canım.
Kızçen çıkmış yola geliyor inşallah annesi saglıkla gelsin ramzi teorisine göre baktım kıza benziyor . Birdahaki ay gittiginde yine at nub teorisine göre anlarız o zamanda
Sat 26 Kasım Bat 24 Aralık .Bat tarihlerimiz aynı
Bu ay hepimizin yüzü güler inşallah
Duruyor daha testler kız ben her gün deli gibi test alıyorumHayırlısı olsun bebişko :) Atarım tabii ki. İnşallah yanıma gelirsiniz :) Kız şu testleri ne zaman vereyim sana :)
Kuzum henüz pozitifi göremedim bi ara görür gibi oldum ama yalan mış pazartesi bida test yapacam bakalım ne çıkacak. Motivasyonuna bayıldım sağlıklıyız çok şükür eninde sonunda o bebişler gelecek sadece sabır edemiyoruzHeyy bebıssleerr varmı pozıtıfı gorenler kac gundur gıremedım ya savascii melegim can .doktoruna gıttım bu sabah kadın dıyokı bıldıgın vucut fızyolojısını dökümante etmişsinneyse sonuc olarak fsh 7 ,e2 34 ,lh 10, prolaktın 17,tsh 1,5 cıktı.12 tanede yumurtam gozuktu ultrasonda canavar gıbısın kızım gıt evıne mayısa kadarda gelme dedı oh ya rahatladım nıyeyse cocugum olmkcakmı psıkolojısıne gırdım bı anda.neysekı kısa surdu bu psıkolojıden cıkmambu arada gun asırı ılıskı onerdı 10. Gunle 20. Gun aralıgında.ovu yapmıcam bu ay.haa bıde vıtamın onerdı pazartesı alcam proceıve f proceıve m ,bunlar spermle yumurtanın bulusmasını kolaylastırıyormus.
Evet kesınlıkle kuzucum.benı eşimde strese soktu bıraz sanırım adet oldunmu oldunmu dıye dıye bu ay oyle yapmasına ızın vermıcem.cadılık onlineKuzum henüz pozitifi göremedim bi ara görür gibi oldum ama yalan mış pazartesi bida test yapacam bakalım ne çıkacak. Motivasyonuna bayıldım sağlıklıyız çok şükür eninde sonunda o bebişler gelecek sadece sabır edemiyoruz
Banada eşim bugün sordu noldu diye dedim negatif testler adeti bekliyorum çok üzüldü ama daha sormaz en azından ya napayımEvet kesınlıkle kuzucum.benı eşimde strese soktu bıraz sanırım adet oldunmu oldunmu dıye dıye bu ay oyle yapmasına ızın vermıcem.cadılık online
Çok sevindim kuzum yakın zamanda gebelik haberini de al inşallahHeyy bebıssleerr varmı pozıtıfı gorenler kac gundur gıremedım ya savascii melegim can .doktoruna gıttım bu sabah kadın dıyokı bıldıgın vucut fızyolojısını dökümante etmişsinneyse sonuc olarak fsh 7 ,e2 34 ,lh 10, prolaktın 17,tsh 1,5 cıktı.12 tanede yumurtam gozuktu ultrasonda canavar gıbısın kızım gıt evıne mayısa kadarda gelme dedı oh ya rahatladım nıyeyse cocugum olmkcakmı psıkolojısıne gırdım bı anda.neysekı kısa surdu bu psıkolojıden cıkmambu arada gun asırı ılıskı onerdı 10. Gunle 20. Gun aralıgında.ovu yapmıcam bu ay.haa bıde vıtamın onerdı pazartesı alcam proceıve f proceıve m ,bunlar spermle yumurtanın bulusmasını kolaylastırıyormus.
Çalısmalara devam kuzum bı arkadasım soyledı beylere macun cok ıı gelıyomus evde macun yaptım kııız,bıraz normal bal bıraz kestane balı ,karabıber,cevız,fındık,zencefılı ıııyce karıstırdım haftaya vercemBanada eşim bugün sordu noldu diye dedim negatif testler adeti bekliyorum çok üzüldü ama daha sormaz en azından ya napayım
Kız biz sperm testi yaptırmıştık iyi çıkmıştı 150 milyon sperm vardıÇalısmalara devam kuzum bı arkadasım soyledı beylere macun cok ıı gelıyomus evde macun yaptım kııız,bıraz normal bal bıraz kestane balı ,karabıber,cevız,fındık,zencefılı ıııyce karıstırdım haftaya vercem