- 7 Kasım 2015
- 1.247
- 2.726
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.521
Gecmis olsun canım bende adetten önce 22 çıktı çok korkuyorum kimyasal olur diye. Kanama dışında belirtilerin neydiGünaydın kızlar benim beta 34 tü adetten önce sonra 25 e düştü kimyasal gebelik yaşamışım kanamam başladı bugün çok sancım var hepimiz için hayırlısı olsun
Benimkiler hiç kuruma çıkarmadı gülüm ama seninki evet sanki kurumaya benziyor birazKızlar bu artimed kurumu çizgisi çıkarıyor demi sabah test yaptım bişey yoktu gittim yattım şimdi başına geldi çizgi olmuş ama kuruma çizgisine aşırı benziyor bence sonra farklı bir test daha yaptım başka markayla tertemiz çıktı
Kuruma bencede kuzum ya zaten görünce dedim bi kuruma çizgisi eksiktiBenimkiler hiç kuruma çıkarmadı gülüm ama seninki evet sanki kurumaya benziyor biraz
Hadı be kuzum ya of koruman çok zordu zaten en etkısız sekılde atlatsın inşallah ya.Benim oğlum ateşlendi gece bu hafta dinleneyim demiştim haftalardır aylardır uykusuzum perişanım hep oğlumun hastalığıyla uğraşmıştım okuldan aldım yanımda getirip götürmeye başladım tam onu düzelttik derken gece hafta biliyorsunuz ben domuz gribi oldum yatamadım kalkamadım ona bulaşır diye tedirgin oldum ve bulaştı. Acayip grip, öksürüğü çok, gece de ateşlendi sabaha kadar başında bekledim. Annelik çok zor ama insan güzelliği için çok istiyor ikinci defa anne olmak istiyorum. Burada isteyen herkese de hayırlısı ile nasip etsin Allah ım
Çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşirsiniz inşallahBenim oğlum ateşlendi gece bu hafta dinleneyim demiştim haftalardır aylardır uykusuzum perişanım hep oğlumun hastalığıyla uğraşmıştım okuldan aldım yanımda getirip götürmeye başladım tam onu düzelttik derken gece hafta biliyorsunuz ben domuz gribi oldum yatamadım kalkamadım ona bulaşır diye tedirgin oldum ve bulaştı. Acayip grip, öksürüğü çok, gece de ateşlendi sabaha kadar başında bekledim. Annelik çok zor ama insan güzelliği için çok istiyor ikinci defa anne olmak istiyorum. Burada isteyen herkese de hayırlısı ile nasip etsin Allah ım
Canım olsun öyle düşünme 5 6 dan yükseliyor İnşAllah seninki devamlı artar sağlıklı bir gebelik olur kafana sakın takma bence harika bir gebelik olacak içime doğuyorGecmis olsun canım bende adetten önce 22 çıktı çok korkuyorum kimyasal olur diye. Kanama dışında belirtilerin neydi
Çok sağ ol canım benim gecen hafta ölüyordum resmen ölüm gitti okula rapor almadım eğer oğlum hasta olursa ağrı olursa o zaman alırım diye. Analık fedakarlık işte. Durmadan rapor almak da olmuyor ben de çok sevmiyorum almayı. İnşallah oğlum bir an önce toparlarÇok geçmiş olsun canım çabucak iyileşirsiniz inşallah
İnşallah kuzum pazartesiye randevu aldık götüreceğiz yine doktoraHadı be kuzum ya of koruman çok zordu zaten en etkısız sekılde atlatsın inşallah ya.
Amin inşallah Allah razı olsun canım benimAmin inşallah korkutan yonleri de var gözümüzü ama güzeldir yaaa eminim. Allah şifa versin geçmiş olsun
İnşallah canım benim çok sağ olYaaaçok geçmiş olsun canım, bir an ö ce atlatır inşallah
Artımedin bu testi bende böyle net hiç kuruma çizgisi çıkarmadı canım senin bat ne zamandı bence sende bir şeyler var gibi hissediyorum ama biraz daha bekleyip testi öyle tekrarlamak en iyisiKızlar bu artimed kurumu çizgisi çıkarıyor demi sabah test yaptım bişey yoktu gittim yattım şimdi başına geldi çizgi olmuş ama kuruma çizgisine aşırı benziyor bence sonra farklı bir test daha yaptım başka markayla tertemiz çıktı
Bende bebişin seninleymis gibi hissediyorum kuzum stres yapma hiçbir sıkıntı yoktur inşallahSağolun canlar, bekleyelim bakalım. Ben kızımda kaset test yapmıtım çıkmamıştı 10 sene önce sonra kana oldu adet sandım. Devamı gelmeyince 3 5 gün sonra erken gebelikler öğrenmiştim. Oğlumda da adet günü çok silik öğrenmiştim. Şıçuanda sırt ağrısı ve bulantılarım da devam ettiği için içimden bir ses bebiş benimle diyorhakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsin kuzular pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Sirius2023
savascii canımm daha var, inşallah her şey çok güzel olacak.
Kuzum bugün çatlamanın 8. Günü pazartesi son kez test yapıcam varsa zaten 10. Günde çıkması gerekiyor yine çıkmazsa paşa paşa adetimi beklicem ama inşallah vardır yaArtımedin bu testi bende böyle net hiç kuruma çizgisi çıkarmadı canım senin bat ne zamandı bence sende bir şeyler var gibi hissediyorum ama biraz daha bekleyip testi öyle tekrarlamak en iyisi
Canım hakkında hayırlısı ama bana koyulaşmış geldi sanki bende de böyle olduydy birden koyulaşmıyor yavaş yavaş koyulaşıyor hatta iki günde bir daha iyi fark görüyordumKızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an @ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari @Bir hayale yolculuk @bebekheyecani Childdevelopment
O zaman hiç korkma mide bulantın felan var belirtilerin devam ediyorsa bebişin sımsıkı tutunuyor sana inşallahSağolun canlar, bekleyelim bakalım. Ben kızımda kaset test yapmıtım çıkmamıştı 10 sene önce sonra kana oldu adet sandım. Devamı gelmeyince 3 5 gün sonra erken gebelikler öğrenmiştim. Oğlumda da adet günü çok silik öğrenmiştim. Şıçuanda sırt ağrısı ve bulantılarım da devam ettiği için içimden bir ses bebiş benimle diyorhakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsin kuzular pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Sirius2023
Valla ateşin önceki aya göre baya geliyor gelmekte olan diyor bence çok yakın kuzum bugünleri değerlendirmelisinKız benim ateş iyice düştü bugün 13. Gün. Yumurtlama akıntım henüz yok sence yakın mı yumurtlamam? Hiç sanmıyorum ama merakla kendimi takipteyimPapatyamaviss
Bu ay hastalıktan ne beslenmeme dikkat edebildim ne sporumu yapabildim bu ay kaliteli yumurtlar da hamile kalırsam vay anasını sayın seyirciler derim
İnşAllah canım benim dualarım seninleSağolun canlar, bekleyelim bakalım. Ben kızımda kaset test yapmıtım çıkmamıştı 10 sene önce sonra kana oldu adet sandım. Devamı gelmeyince 3 5 gün sonra erken gebelikler öğrenmiştim. Oğlumda da adet günü çok silik öğrenmiştim. Şıçuanda sırt ağrısı ve bulantılarım da devam ettiği için içimden bir ses bebiş benimle diyorhakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsin kuzular pozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss Cey1an Childdevelopment destinesiaa @Deepblues melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Sirius2023