Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Valla ateşin önceki aya göre baya geliyor gelmekte olan diyor bence çok yakın kuzum bugünleri değerlendirmelisin
Aynen zaten çalışmalara başladık kuzum 2 gün boşluk koyarak gidiyorum ilk etapta ben normalde 8-11-14-16-18 yapıyorduk şimdi 8-11 oldu normalde 14 te olur diyordum ama bu ay ne olacağı belli olmayacak gibi 13-15-17-19 diye devam eder aksilik olmazsa

Kuzum bugün çatlamanın 8. Günü pazartesi son kez test yapıcam varsa zaten 10. Günde çıkması gerekiyor yine çıkmazsa paşa paşa adetimi beklicem ama inşallah vardır ya 🤲🏻 hislerin doğrudur
Canım 10 da çıkmayıp 12 de çıktığı olmuştu benim 🙄 hiç belli olmaz adet gelene kadar umut var zaten daha varmış senin🤗

Kız benim ateş iyice düştü bugün 13. Gün. Yumurtlama akıntım henüz yok sence yakın mı yumurtlamam? Hiç sanmıyorum ama merakla kendimi takipteyim :KK70: :KK70: Papatyamaviss Papatyamaviss
Bu ay hastalıktan ne beslenmeme dikkat edebildim ne sporumu yapabildim bu ay kaliteli yumurtlar da hamile kalırsam vay anasını sayın seyirciler derim
Bugünü boş geçme derım bence yumrt olma ıhtımalı yüksek 😂 hep sağlıklı beslendıgın ıcın bır ayda bozulmaz

Aynen zaten çalışmalara başladık kuzum 2 gün boşluk koyarak gidiyorum ilk etapta ben normalde 8-11-14-16-18 yapıyorduk şimdi 8-11 oldu normalde 14 te olur diyordum ama bu ay ne olacağı belli olmayacak gibi 13-15-17-19 diye devam eder aksilik olmazsa
Aynen kuzum böyle yap kaçmasın😂😍
Canım 10 da çıkmayıp 12 de çıktığı olmuştu benim 🙄 hiç belli olmaz adet gelene kadar umut var zaten daha varmış senin🤗
Bakayım kuzum ya pazartesi bida yaparım umutsuzluk çöktü içime ama çok şükür sağlıklıyız ocakta bida deneriz tutmazsada😂

Benimkiler hiç kuruma çıkarmadı gülüm ama seninki evet sanki kurumaya benziyor biraz

Canım olsun öyle düşünme 5 6 dan yükseliyor İnşAllah seninki devamlı artar sağlıklı bir gebelik olur kafana sakın takma bence harika bir gebelik olacak içime doğuyor ☀️😊
Teşekkür ederum yorumları okudum a keşke erken test yapmasaydum.bu strese girmeseydim diyorum. Alt karında sancılarım var 2 gündür ama çok.hafif.

Selam kızlar, jinekolog ile görüştüm özel muayanehanesi var iyi bir doktor giden tüm arkadaşlarım memnun erken gebelik testi yaptım gölge gibi bir şey çıkınca aradım hemşiresi ile görüştüm gecikme olursa testi tekrarlayın net çizgi görürseniz sağlık ocağında kan verin sonuçla birlikte gelin dedi, adet olursanız adetin 2. günü sağlık ocağında hormon testi verin sonuçlarıyla birlikte gelin dedi, sağlık ocağında hormon testleri yapılabiliyor mu şaşırdım valla bilgisi olan var mı?

Sağolun canlar, bekleyelim bakalım. Ben kızımda kaset test yapmıtım çıkmamıştı 10 sene önce sonra kana oldu adet sandım. Devamı gelmeyince 3 5 gün sonra erken gebelikler öğrenmiştim. Oğlumda da adet günü çok silik öğrenmiştim. Şıçuanda sırt ağrısı ve bulantılarım da devam ettiği için içimden bir ses bebiş benimle diyor 🤲 hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsin kuzular 🤲 pozitifbiri pozitifbiri fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss @Cey1an @Cgh @destinesiaa @Deepblues @melisaa93 Mervenur277 Mervenur277 @melegim can savascii savascii @sevayd Safransari Safransari Sirius2023 Sirius2023
savascii savascii canımm daha var, inşallah her şey çok güzel olacak.
İnşallah sağlıklı bir hamileliktir canim

Bence var ve çıkacak bekle bakalım sen yine de 😘
Kızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptım 😔 koyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak👀 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🤲 pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss fnd_50 fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 Mervenur277 @melegim can savascii savascii @sevayd Safransari Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani @Cgh

Ben doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablaları 😂 sizinle de paylaşayım mi tipini 😂 işte bu benim minnak tosbaaa. 😂bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.

Eklentiler

• IMG_20221224_115456.jpg
    IMG_20221224_115456.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20221224_115449.jpg
    IMG_20221224_115449.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 66
Sizide devamlı darlıyoum hakkınızı helal edin 🙏🏻 3 güldür bu övü devamlı böyle çıkıyor bugün hatta idrarı yaptığım yer hemen çıktı diğer taraf sonra çıktı bunun sebebi nedir 😭 yumurtalama desem 3 gün hep aynı çıkmaz ki. 33 göre 7 günüm var reglime 29a göre 3 gün test yaptım negatif

Ben doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablaları 😂 sizinle de paylaşayım mi tipini 😂 işte bu benim minnak tosbaaa. 😂bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Yaa maşallah annesi sağlıkla kucağına da alırsın inşallah çok sevindim 😍🙏🏻

O tospağanın totosunu yiyim ben ❤️

Sizide devamlı darlıyoum hakkınızı helal edin 🙏🏻 3 güldür bu övü devamlı böyle çıkıyor bugün hatta idrarı yaptığım yer hemen çıktı diğer taraf sonra çıktı bunun sebebi nedir 😭 yumurtalama desem 3 gün hep aynı çıkmaz ki. 33 göre 7 günüm var reglime 29a göre 3 gün test yaptım negatif
Resmi eklemeyi unutmuşum

Eklentiler

• Screenshot_20221224_140602_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221224_140602_com.android.gallery3d.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 51
Kendime yapmadım, eşim promenk içti
anladım canım bazen olabilir 2 kez yumurtlayabilirsin sen düzenli ilişki devam et bence içini de ferah tut, ovü testi ile hamilelik öğrenenlerde görmüştüm bu forumda adetinin gecikmesini bekleyeceksin mecburen her türlü çift çizgi kabulümüzdür yola devam canım 😊👍

anladım canım bazen olabilir 2 kez yumurtlayabilirsin sen düzenli ilişki devam et bence içini de ferah tut, ovü testi ile hamilelik öğrenenlerde görmüştüm bu forumda adetinin gecikmesini bekleyeceksin mecburen her türlü çift çizgi kabulümüzdür yola devam canım 😊👍
Korkuyorum varsa birşey sıkıntı olur mu ilişki diye sonuçta çok afadersin içiri boşalma olucak normalde korunmalı olsun diyorlar 🤷🏼‍♀️ birde akıntım sarı ama içimde kahve rengiliklerde var

Korkuyorum varsa birşey sıkıntı olur mu ilişki diye sonuçta çok afadersin içiri boşalma olucak normalde korunmalı olsun diyorlar 🤷🏼‍♀️ birde akıntım sarı ama içimde kahve rengiliklerde var
İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap o zaman canım, sonuçta uğraştığımız şey Allah'ın mucizesi "O" ol derse olacak, korunmak istiyorsan öyle huzurlu hissediyorsan öyle yap, hep sabretmemiz gerekiyor bu süreçte maalesef, için rahat edecekse başka test al yap

İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap o zaman canım, sonuçta uğraştığımız şey Allah'ın mucizesi "O" ol derse olacak, korunmak istiyorsan öyle huzurlu hissediyorsan öyle yap, hep sabretmemiz gerekiyor bu süreçte maalesef, için rahat edecekse başka test al yap
Var evde ama predictor early marka ama 5 gün kala yapayım diyorum. Evet Allah OL ve OLUR ondan ümit kesilmez hayırlı vakitte sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻 ben yine yumurtlamadan diye değerlendireyim 🤷🏼‍♀️

Çok sağ ol canım benim gecen hafta ölüyordum resmen ölüm gitti okula rapor almadım eğer oğlum hasta olursa ağrı olursa o zaman alırım diye. Analık fedakarlık işte. Durmadan rapor almak da olmuyor ben de çok sevmiyorum almayı. İnşallah oğlum bir an önce toparlar
Evet sık rapor almak hoş olmuyor anliyorum sizi. birde çok hasta dahi olsaniz vicdanen huzursuz oluyorsunuz. Acil şifalar diliyorum 😘

X