- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.601
Anladım o zaman problem olmaz bugünü değerlendireyimBen hiç ilişkide dışarı boşalma olması gerektiğini duymamıştım. Bir bilgi daha ama pek güvenilir bir bilgi değil bence, 2 çocuğum var hiç bir zaman böyle bir uyarı duymadım. Risk varsa eğer ilişkiyi tamamen yasaklıyorlar canım.
Hayırlısı olsun canım, huzur ve mutluluk getirsinPazartesi geliyoruz canim.
Bir kurumla görüşecem, ev meselesine bir bakacam.
Tasinmakta 2-2.5 ayı bulur sanirim.
Banada 9 yıl oldu canım doğumdan sonra bir oğlum bir kızım var hayırlısı bakalımEvet canım 3. Mucizemi bekliyorum hayırslı ile bebek sevmeyi çok özledim en son 9 yıl önce dogum yaptım küçük kızımda çok istiyor kardeş bende eşimde alalhım isteyen herkese saglıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallah seninkiler kız mı erkek mi
Leke mı canım , adet gününe kadar hergun oldu hatta kesıldı herhalde dedım 6 haftalıktı gıttıgımde yine oluyordur progestan ıctım bı sure sonra 4-5 aya kadar çok yorulduğumda vs kan gelıyordu yanıPapatyamaviss canım seninki bir kaç kere mi olmuştu bir kereye mi mahsustu
Kesinlikle öyle. Çok teşekkür ediyorumEvet sık rapor almak hoş olmuyor anliyorum sizi. birde çok hasta dahi olsaniz vicdanen huzursuz oluyorsunuz. Acil şifalar diliyorum
Yok canım onla alakası yok hayıt aksine adet sancılarına kasık agrılarına iyi geliyorBirde her ay ben yumurtladıgımı anlardım kasıklarım agrırdı bu ay hayıt macunu aldım ondanmı acaba hiç karnım agrımadı anlamadım ovulasyon yaptım cızgi silik 14. Yumurtlardım bugun 15. Gunummelegim can
Ben doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablalarısizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Ya bu nedir buuu
Hmm anladım kuzum benim henüz 4 haftalık bu hafta doktor progestan verir mi ki bence adetin gecmesini bekler değil mi güne az bir leke geliyor kesiliyor sonra benim deLeke mı canım , adet gününe kadar hergun oldu hatta kesıldı herhalde dedım 6 haftalıktı gıttıgımde yine oluyordur progestan ıctım bı sure sonra 4-5 aya kadar çok yorulduğumda vs kan gelıyordu yanı
Bakalım yarınki ateşi merak ediyorum bir iki güne netleşir sanki . De yeter da dpo görmek istiyorum artıkBugünü boş geçme derım bence yumrt olma ıhtımalı yüksekhep sağlıklı beslendıgın ıcın bır ayda bozulmaz
Yaaaa kuzummmm çok şükür bin şükür Allahım sağlıkla devam etsin miniğimiz gelsin dünyayaBen doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablalarısizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Oyy oyyy MaşallahBen doktora gittim geldim herşey gayet yolunda hamdolsun , bebişin kalbini dinledik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... 1.5 cm olmuş ablalarısizinle de paylaşayım mi tipini işte bu benim minnak tosbaaa. bir ay sonra görüşeceğiz yeniden.
Tatlım bana da bir bak heleKızçen çıkmış yola geliyor inşallah annesi saglıkla gelsin ramzi teorisine göre baktım kıza benziyor . Birdahaki ay gittiginde yine at nub teorisine göre anlarız o zamanda
Kuzum sen test yapmaya başla günde bir kaset test meraktan ölücez artıkBen test aldım dün akşam artımed eşimin gözleri yerinden çıktı. Yıl başında bişeyler yapalım evde alkol falan diyo. Dedim antidepresanla olmaz