- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.481
Ben öyle oldum canım kese küçücük göründü sonra yine gittim kese çok büyğmedi büyüdü bu seferde bebek gözükmedi hiç göremedim yani sonra kanamam başladı düşük yaptım. Şuan hamile kalsam sevincim kursagımda olacak hep kese olacak mı bebegi görecem mi kalbi atacak mı saglıklı mı derken aynen dedigin gibi 9 ay bitcek beni. İçin çok stresli bi aşama olacak yaşadımlarım çok etkiledi canımAyy teşekkür ederim keseyi görürsek eğer nasip olursa bu defa bebek görünmüyor ya da kalp atışı yok vs vs doğuma kadar sevinemicem galiba
canımmm aksine gecen hafta aile hekımı bana yesıllık tuketme dedi marul bile olsa bı ıkı yaprak ye dedi artık bilmiyorum bende valllaAllahın izniyle çıkmaz inşallah canımİyi yapıyorsun bol bol dinlen ve bol yeşillik tüket özelikle tutunma aşamasında cok faydası oluyormuş benimde sol tarafım ve belim çok agırıyor uzanınca daha iyi bacağım çekiliyor sanki kasıklarımla
Maydonoz tüketilmemeli diye biliyorum bende. Diğer yeşillliklerin sakıncalı olduğunu bilmiyordumcanımmm aksine gecen hafta aile hekımı bana yesıllık tuketme dedi marul bile olsa bı ıkı yaprak ye dedi artık bilmiyorum bende vallla
Bu süreç sizi çok yipratmistir gerçekten çok zor Rabbim size güzel günler göstersin bu zor günleri unutunBen öyle oldum canım kese küçücük göründü sonra yine gittim kese çok büyğmedi büyüdü bu seferde bebek gözükmedi hiç göremedim yani sonra kanamam başladı düşük yaptım. Şuan hamile kalsam sevincim kursagımda olacak hep kese olacak mı bebegi görecem mi kalbi atacak mı saglıklı mı derken aynen dedigin gibi 9 ay bitcek beni. İçin çok stresli bi aşama olacak yaşadımlarım çok etkiledi canım
Valla bende bilmiyordum ilk kan sonucunu almaya gittigimizde söyledi banada sımdı salataya falanda koymuyorum hattaMaydonoz tüketilmemeli diye biliyorum bende. Diğer yeşillliklerin sakıncalı olduğunu bilmiyordum
Amin canım sagolBu süreç sizi çok yipratmistir gerçekten çok zor Rabbim size güzel günler göstersin bu zor günleri unutun
Yaaacanımmm aksine gecen hafta aile hekımı bana yesıllık tuketme dedi marul bile olsa bı ıkı yaprak ye dedi artık bilmiyorum bende vallla
Yok gelmedi canımCanım noldu ne yaptın şimdi anca girebildim gerisi geldi mi
Canım doktorlar her şeyleri kolay kolay söylüyor. Sen takılma, strese girme. Kese görünene kadar herkeste bu böyledir. Boş gebelik, kimyasal gebelik dış gebelik ve normal gebelik. Kese normal yerinde istenen boyutta görünen kadar bu ihtimal çller hepimizde var. Keseden sonrada içinde bebek olacak mı kalp atışı duyulacak mı, bunlar var.Kızlar iyi geceler ben geldim betam 190 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugün 450ye çıkmış. Ama doktor keseyi görmeden bisey diyemeyiz dis gebelik ihtimali de olabilir yani dedi .dedim ki hsg den dolayı mı böyle diyorsunuz yok her gebelikte bu şekilde ilerler süreç dedi . Daha sevinemedim bile insanlar baya test çubuğunda 2.yi görünce sevinip eşe dosta söyler ben 450 de oturdum düşünüyorum. Sizlerden bu konuda deneyimi olan var mi
Adete ne kadar varken öğrendin canımmerhaba kızlar ben aranıza yeni kafıldım 2 sene önce 5 aylık gebelik geçirdim ve beşinci ayında kesesinin patladığını ve doğuma alınmam gerektiğini öğrendim ve doğum yaptım şuanda tekrardan femara +inofolic combi yle kan sonucum 68.4 ama yükselir mi sevinmeli miyim sevinmemeli miyim bilemiyorum 2 gün sonra tekrar kan tahlili ver dendi erkenmi öğrenmiş oluyorum ozaman ben
Hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla nasip olsun İnşAllah canımKızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani Childdevelopment
Kuzum hakkında hangisi hayırlı ise rabbim onu nasip etsinKızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani Childdevelopment
Hayırlısı olur inşallahKızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani Childdevelopment
Bende de durum ayniydi benim yarın adet günüm bakalım gecikme filan olacak mı ona göre tekrardan gecikince test yapicam.sabretmeue çalışıyorumGünaydın kızlar bi hevesle kalkıp test yaptım ama malesef negatif regle 3 gün var olsa çıkardı zaten ben yine kırmızıları yerim gibi Eki Görüntüle 3181635
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım elbet vardır rabbimin bir bildiğiKızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues destinesiaa Cey1an ekimm24 melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii sevayd Safransari Bir hayale yolculuk bebekheyecani Childdevelopment
Olsa çıkardı bazi arkadaşlarda bir hafta kala bile cikti ne yapalım nasipten ötesi yokBende de durum ayniydi benim yarın adet günüm bakalım gecikme filan olacak mı ona göre tekrardan gecikince test yapicam.sabretmeue çalışıyorum