Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ayy teşekkür ederim keseyi görürsek eğer nasip olursa bu defa bebek görünmüyor ya da kalp atışı yok vs vs doğuma kadar sevinemicem galiba
Ben öyle oldum canım kese küçücük göründü sonra yine gittim kese çok büyğmedi büyüdü bu seferde bebek gözükmedi hiç göremedim yani sonra kanamam başladı düşük yaptım. Şuan hamile kalsam sevincim kursagımda olacak hep kese olacak mı bebegi görecem mi kalbi atacak mı saglıklı mı derken aynen dedigin gibi 9 ay bitcek beni. İçin çok stresli bi aşama olacak yaşadımlarım çok etkiledi canım

canımmm aksine gecen hafta aile hekımı bana yesıllık tuketme dedi marul bile olsa bı ıkı yaprak ye dedi artık bilmiyorum bende vallla

Bu süreç sizi çok yipratmistir gerçekten çok zor Rabbim size güzel günler göstersin bu zor günleri unutun

merhaba kızlar ben aranıza yeni kafıldım 2 sene önce 5 aylık gebelik geçirdim ve beşinci ayında kesesinin patladığını ve doğuma alınmam gerektiğini öğrendim ve doğum yaptım şuanda tekrardan femara +inofolic combi yle kan sonucum 68.4 ama yükselir mi sevinmeli miyim sevinmemeli miyim bilemiyorum 2 gün sonra tekrar kan tahlili ver dendi erkenmi öğrenmiş oluyorum ozaman ben

Canım doktorlar her şeyleri kolay kolay söylüyor. Sen takılma, strese girme. Kese görünene kadar herkeste bu böyledir. Boş gebelik, kimyasal gebelik dış gebelik ve normal gebelik. Kese normal yerinde istenen boyutta görünen kadar bu ihtimal çller hepimizde var. Keseden sonrada içinde bebek olacak mı kalp atışı duyulacak mı, bunlar var.
Sen içini ferah tut, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Adete ne kadar varken öğrendin canım

Eklentiler

• 20221224_042856.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 69
  • 20221224_042830.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 75
Hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla nasip olsun İnşAllah canım Zaman lazım beklemek lazım artık

Kuzum hakkında hangisi hayırlı ise rabbim onu nasip etsin

Hayırlısı olur inşallah

Günaydın kızlar bi hevesle kalkıp test yaptım ama malesef negatif regle 3 gün var olsa çıkardı zaten ben yine kırmızıları yerim gibi Eki Görüntüle 3181635
Bende de durum ayniydi benim yarın adet günüm bakalım gecikme filan olacak mı ona göre tekrardan gecikince test yapicam.sabretmeue çalışıyorum

Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım elbet vardır rabbimin bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…