- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.501
Herkeisn bedeni farklı kuzum cogunki gecikince bile çıkmıyor regl olana kadar umut varOlsa çıkardı bazi arkadaşlarda bir hafta kala bile cikti ne yapalım nasipten ötesi yok
Tsk ederim canım Benim umudum kalmadı bu aydan olursa mucize olur benim içinHerkeisn bedeni farklı kuzum cogunki gecikince bile çıkmıyor regl olana kadar umut var
Valla kuzum bende anlamadım bende cok severım de öyle diyince tuketmıyorum suanYaaaburdada doktorum tüketdedi demir magnezyum ve folik içeriyor die ben marul roka çok tüketiyorum
Canım senin en için hakkında en hayırlsıı olsun inşallah biraz bi sabredelim bakalım neler bekliyor nasib varsa dağ tas engel olaamaz elbet en hayırlısı olsun duamdasınKızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii @sevayd @Safransari Bir hayale yolculuk @bebekheyecani Childdevelopment
Kızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii @sevayd @Safransari Bir hayale yolculuk @bebekheyecani Childdevelopment
Canım inşallah hamilesindir. Yine de garip geldiCanım benim ilk pozitif sonra negatif sonra pozitif sonra negatif çıktı kafam karışınca doktoru aradım testleri attım dediki testler çok idrar verincede algılanıyor 10 gün gecikince gel dedi bugün gecikmenin dördüncü günü
Canım beklemek en iyisi cok idrardan çok sıvı almaktan da oluyormuş inşallah sıkı sıkı tutunur annesine testlere çok güven olmuyor benim kızımda 4 haftalıkken cok silik çıkmıştı kanla öğrenmiştim doktor herkesinki hemen idrara yansımaz demiştiKızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii @sevayd @Safransari Bir hayale yolculuk @bebekheyecani Childdevelopment
Öyle düşünme canım. Bu hamileliğimde bat a 1 hafta kala öğrendim ama ilk çocuğuma hamileyken testler hep negatif çıkıyordu hatta bat günü sabahı bile negatifti. Bat tan 2 gün sonra silik çizgi gördüm her hamilelik aynı değil üzme kendini. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur kuzumTsk ederim canım Benim umudum kalmadı bu aydan olursa mucize olur benim için
İnşallah canım doktor öyle dedi artık nasipte ne varsa göğüslerime sızı giriyor ve koltuk altı yanları agırıyor birde sol tarafım kasık bacak belim agırıyor bide kabızlık var bugün beşinci gün 10a dogru belli olurCanım inşallah hamilesindir. Yine de garip geldi
teste idrar fazla gelse bile nasıl böyle saçma bir sonuç olur ki bizlerde test yapıyoruz fazla idrar gelince testte çizgiler yayılıyor ama baskın iz kalıyor. Belirtin var mı canım goguslerde kasiklarda. Bence hamilesin zaten bat 4 gün geçmiş direk keseyi görmeye gideceksin
Canım böyle kötüye yorma hemen belki daha yansımamıştır idrara 3 gün var daha görümcemin geciktigi halde ne idrar ne kanda çıkmamıştı bir hafta gecikmeden sonra ögrendi regli gelmeyene kadar umut hep varGünaydın kızlar bi hevesle kalkıp test yaptım ama malesef negatif regle 3 gün var olsa çıkardı zaten ben yine kırmızıları yerim gibi Eki Görüntüle 3181635
Kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olsun ama takibini yap hcg düşüşe mi geçecek azalacak mı bitecek mi diye Allah korusun aklıma getirmek istemiyorum ama dış gebelik olayı sıkıntı oluyor onun yerine kimyasal olmayı tercih ederiz Allah saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii @sevayd @Safransari Bir hayale yolculuk @bebekheyecani Childdevelopment
Canim sen niye kan vermemistin ver emin olsanaKızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii @sevayd @Safransari Bir hayale yolculuk @bebekheyecani Childdevelopment
Canım 3-4 gün kala negatif 2 gün kala silik gördüğüm bir ay olmuştu hatta gecikmeden sonra testte pozitif gören çok oldu bekle sen bat günü de bir test yapGünaydın kızlar bi hevesle kalkıp test yaptım ama malesef negatif regle 3 gün var olsa çıkardı zaten ben yine kırmızıları yerim gibi Eki Görüntüle 3181635
YaaaBenim oğlum ateşlendi gece bu hafta dinleneyim demiştim haftalardır aylardır uykusuzum perişanım hep oğlumun hastalığıyla uğraşmıştım okuldan aldım yanımda getirip götürmeye başladım tam onu düzelttik derken gece hafta biliyorsunuz ben domuz gribi oldum yatamadım kalkamadım ona bulaşır diye tedirgin oldum ve bulaştı. Acayip grip, öksürüğü çok, gece de ateşlendi sabaha kadar başında bekledim. Annelik çok zor ama insan güzelliği için çok istiyor ikinci defa anne olmak istiyorum. Burada isteyen herkese de hayırlısı ile nasip etsin Allah ım
Amin inşallah korkutan yonleri de var gözümüzü ama güzeldir yaaa eminim. Allah şifa versin geçmiş olsunBenim oğlum ateşlendi gece bu hafta dinleneyim demiştim haftalardır aylardır uykusuzum perişanım hep oğlumun hastalığıyla uğraşmıştım okuldan aldım yanımda getirip götürmeye başladım tam onu düzelttik derken gece hafta biliyorsunuz ben domuz gribi oldum yatamadım kalkamadım ona bulaşır diye tedirgin oldum ve bulaştı. Acayip grip, öksürüğü çok, gece de ateşlendi sabaha kadar başında bekledim. Annelik çok zor ama insan güzelliği için çok istiyor ikinci defa anne olmak istiyorum. Burada isteyen herkese de hayırlısı ile nasip etsin Allah ım
Rabbim hakkımınzda hayırlısını nasip etsin canım bekleyip görcez kuzum sabırla idranın seyrekligine göre degişir canım silik olmasıKızlar hayırlı geceler oğlan kaldırınca beni, test yaptımkoyu çıkmadı sanki bana göre daha da silik çıktı. Artık test yapmayacağım, beklemeye geçiyorum bakalım neler olacak Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize @pozitifbiri Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues @destinesiaa @Cey1an ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 melegim can savascii @sevayd @Safransari Bir hayale yolculuk @bebekheyecani Childdevelopment
Ben iyiyim canım ondan sonra gelen giden olmadı ateşim de 36.7 bakalım ne olcakMervenur277 canım sen nasılsın?