Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum Mervenur277 Mervenur277 Papatyamaviss Papatyamaviss T TASUU bebekheyecani bebekheyecani melegim can melegim can pozitifbiri pozitifbiri ve aklıma gelmeyen diğer canlar aşırı heyecanlıyım unuttuğum kızlar lütfen bir bakın

Eklentiler

• IMG_20221223_095316.jpg
    IMG_20221223_095316.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20221223_095237.jpg
    IMG_20221223_095237.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 89
Kızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum
İnşallah vardır bebeğim takip et yine 😍

Kızlarrr sabah bida test yaptım biliyorsunuz bugün çatlamanın 7. Günündeyim testi ilk yaptığımdada göze gelen bir siliklik vardı ama emin olamamıştım şimdi kurudu ve çizgi gözle net görünüyor dünkü yaptığım testle alt alta koydum sizce olabilirmi ya aşırı heyecan yaptım kurumayla alakası olsa dünkü 24 saat bekledi ondada net belli olurdu diyorum Mervenur277 Mervenur277 Papatyamaviss Papatyamaviss T TASUU bebekheyecani bebekheyecani melegim can melegim can pozitifbiri pozitifbiri ve aklıma gelmeyen diğer canlar aşırı heyecanlıyım unuttuğum kızlar lütfen bir bakın
Aaa bende bu ay ilk böyle gördüm koyulaşti sonra sabah attığında gördüm dicektum ama dedim galiba ben yanikiyorum kız var var 😍🙏🏻sağlıkla gelsin inşallah 😍

Benim heycanlı panik hızlı arkadaşım var kuzum varrrr saglıkla ilerlesin inşallah ♥️♥️♥️

Tıpkı benimde 6 gün vardı ve bu koyuluktaydi bakk

Eklentiler

• IMG20221220090504.jpg
    IMG20221220090504.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 79
Aaa bende bu ay ilk böyle gördüm koyulaşti sonra sabah attığında gördüm dicektum ama dedim galiba ben yanikiyorum kız var var 😍🙏🏻sağlıkla gelsin inşallah 😍
Ayy yarın olsunda bi test daha yapayım nasıl heyecan yaptım sana anlatamam
Benim heycanlı panik hızlı arkadaşım var kuzum varrrr saglıkla ilerlesin inşallah ♥️♥️♥️
Ayy kuzu biz anca beraber kanca beraber beraber kaybettik beraber yerini dolduracaz inşallah 💞😍
Tıpkı benimde 6 gün vardı ve bu koyuluktaydi bakk
Yaaa aynısı😍😍😍😍😍😍

Kızlar hayırlı sabahlar sente lady diye bir test yaptım ve çok silik çıktı. 20 göre 3 gün 21 e göre 2 gün geçiktim. Bekleyelim bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.🤲🤲
pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues @destinesiaa Cey1an Cey1an @ekimm24 @melisaa93 Mervenur277 Mervenur277 melegim can melegim can savascii savascii @sevayd @Safransari @Bir hayale yolculuk bebekheyecani bebekheyecani
Canım koyulaşmayı takip etmek istiyorsan aynı testle yapman lazım bende de birinde daha netken diğer daha silikti testen teste hassasiyeti değişiyor sıkma sen canını kan verebiliyorsan kan ver iki günde bir artışını takip et derim yoksada aynı testle günlük yap öyle takip et ben öyle yaptım

Bana da var gibi geldi ama çok da heveslendirmekten korkuyorum bebiş yaa :KK6:

Ayy kuzu biz anca beraber kanca beraber beraber kaybettik beraber yerini dolduracaz inşallah 💞😍

Yaaa aynısı😍😍😍😍😍😍

Yaaa aynısı😍😍😍😍😍😍
Aminnn canım benim inşallah anneler grubuna yine el ele gideriz inşallah saglıkla tutunurlar 🫣🫣

Yanma Rahimimde oluyor kuzu pubik kemiğinin üst arkası gibi. böyle ilişkideki kuruluktaki acıma gibi değil. Biildiğin içeri acı biber sürmüşsün gibi. anlatabildim mi ecabaaa :KK70: Ay bizi meraktan öldüreceksiniz siz :KK70:
pozitifbiri pozitifbiri canımcım bu dün yaptıgım testim ama buraya atmamıştım zaman geçtikten sonra böyle oldu. Ve şuan vajinamda bir yanma oldu anlatamam sendede olmuştu bilirsin

X