Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Tam bir sene sonra kaldım canım ama öncesi düzenli ilişki yoktu bu iki aydır düzenli ilişki oluyor ikinci ayimda gebe kaldım şükür geçen yıl bat 1 kasım di kimyasal oldu bu sene de 27 kasım canını sıkma kuzum vardır rabbimin bildiği çünkü ölüm ve doğum insanın elinde değil kısmeti olan çocuk bir şekilde doğuyor venim bı yakınımda pıhtılaşma varmış bilmiyorlar tabi bebek sekiz aylık erken doğum oldu bir hafta yoğun bakımda kaldı vefat etti ki bildiğim pıhtılaşma da o kadar bile yaşamaz bebekler genelde
Anladım canım aynen öyle nasipte yoksa yok bizim elimizde değil inşallah bu sefer sağlıkla devam eder gebeliğin benim de sağlıkla devam edecek bi gebelik bu ay tekrar nasip olsun inşallah amin 🌺

11e kadar oluyor genelde kan alımları ona göre git canım. Burada akşama çıkıyor sonuçlar belki orada da benzerdir ☺️
Cuma günü de mi öyle oluyor valla akşama çıkarsa çok iyi olur 😂😂evet dokuz dokuz buçukta giderim dedim de pazartesi çıkacak olursa eğer üzülürüm 😂😂yetkililere de sorarım yine de

Ben test yaptım negatif 😭

Eklentiler

• Screenshot_20221222_214642_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221222_214642_com.android.gallery3d.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 56
Ayyy çok güzel tebrik ederim sağlıkla kucağına al canm.. bizlere de bol bol dua et:KK66: maaşallah sağlıkla büyüsün tutunsun annesine
Amin çok sağol canım benim🙏💓 hep duamdasınız zaten😌 hepimiz sağlıcakla kavusalım bebeklerimize ins.🙏🙏

Hayır öyle değil tabiki bana sonucumu elden vermişlerdi 6 lı gen çalışmışlardı. Siz doktordan sonucunuzu isteyin ama mutlaka elinizdede olsun
Normalde sonuçları aldık. Diğer kan sonuçları görünüyor ama faktör II ve faktör VL için sonucu yazmamışlar. Sadece o testlerin yapıldığı görünüyor

Aslında anlamadık kan verdim regl gecikince 1 hafta geçirmişti 1082 çıkmıştı ilk ya bilmiyoruz da dedik tam yedi haftası dolsun muayeneye gidelim canım 7 haftası dolmadan kanamam başladı hastaneye gittik doktor tekrar kan aldı 900 lere düşmüştü kimyasal dedi ki hiçbir gebelik belirtim yoktu şüphem yoktu gecikince hele bu yapalim dedim gördük ama regl gecikmesine rağmen çok aşırı silik çıkmıştı gölge gibiydi
Teşekkür ederim açıklamaların için canım

X