Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım daha dur niye üzüldün hemen ilk zaten kaç çıkmasını bekliyordun ❤️ inşallah artar canım benim. Başka doktora git bence bekleme
Çıkan değerden ziyade kanama alanı var dedi diye üzüldüm. Kizz sende ilişkiyi kes kocana dur de 😂 belki benimde ondan oldu eşim şimdi suçluluk duygusu cekiyo 😁

Yatay olanı diyorum bebişim. Ateş derecesini gösteren
Kuzum o çizgiyi çektirdiğin yer var ya orada coverline var oraya dereceyi yazabilirsin ben 0.5 aşağısını yazdım çünkü otomatik yaptığındada o günkü ateşle bir önceki ateşin ortalamasını yazmıştı bende hesaplayıp onu yazdım

Eklentiler

• IMG_20221222_192550.jpg
    IMG_20221222_192550.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 28
Ya böyle kalbim öyle duygulanıyor ki anlatamam kendi testlerimi gördüm de öyle mutlu oldum sanki tarifi yok ismin ne bilmiyorum ama kardeşim burada hamile olduğuna sevindiğim yakın hissettiğim canlardan biri oldun benim için. Birlikte cinsiyetini de öğreniriz inşallah ❤️❤️❤️❤️ sağlıkla❤️❤️❤️❤️
Allah razı olsun canım benim ❤️❤️❤️🌼adım Özlem😊 Rabbim en yakın zamanda senin ve diğer kızların da gebelik haberini almayı nasip etsin🙏🙏 öğreniriz elbet hatta sizinkilerin de ilk tahminini ben yaparım :KK66:🥰🥰 hiç anneler kulübüne gidesim yok burada kalbimle kaldım ben😍😘

Tamam canım randevu alayım hemen belki kanama falan yok. Aksi gibi az önce kaset test yaptım düne göre silik çıktı belki çok sıvı aldigimdan da olabilir tabi 🙈
Tabiki sıvı almak etkiliyor ondandır kuzum😂 canım hiç bekleme yarın direk özele felan başka doktora git ihmal etme kanama alanı varsa lekelenmende olabilir bişey verirler tutunmasını arttırmak için

Çok teşekkür ederim yarın başka bir doktora da gitmeli miyim sence? Yoksa Pts yi mi beklemeli
Kanama alanı demiş ya bi gidip görüş almak faydalı olur bence canım öyle bi şey denmiş olmasa gitmene gerek yoktu bence de ama bi git belki progestan fakan verir

Sirius2023 Sirius2023 canım öncelikle içini ferah tut, bebişini ve kendini germe, üzme üzülme. Ve değerin adete 5 gün varken 99 çıkmış çok güzel. Doktordan habersiz hiç bir ilaç falan alma ve başka bir doktora git. Kanama yaşayıp sağlıklı gebelikler geçiren bir sürü insan var. Sağlıklıysa ve bu dünyada nasibi varsa olur canım, yoksa ne yaparsan yap olmaz.
Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için🤲🤲🤲

Sirius2023 Sirius2023 canım öncelikle içini ferah tut, bebişini ve kendini germe, üzme üzülme. Ve değerin adete 5 gün varken 99 çıkmış çok güzel. Doktordan habersiz hiç bir ilaç falan alma ve başka bir doktora git. Kanama yaşayıp sağlıklı gebelikler geçiren bir sürü insan var. Sağlıklıysa ve bu dünyada nasibi varsa olur canım, yoksa ne yaparsan yap olmaz.
Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için🤲🤲🤲
Teşekkür ederim canım bende öyle dedim eşime bu dünyada yaşayacak ömrü kısmeti varsa tutunur. Tevekkül edeceğiz Rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏

Allah razı olsun canım benim ❤️❤️❤️🌼adım Özlem😊 Rabbim en yakın zamanda senin ve diğer kızların da gebelik haberini almayı nasip etsin🙏🙏 öğreniriz elbet hatta sizinkilerin de ilk tahminini ben yaparım :KK66:🥰🥰 hiç anneler kulübüne gidesim yok burada kalbimle kaldım ben😍😘
Cümlemizden inşallah canım benim🥰 Özlem çok memnun oldum🙈❤️🥰 cinsiyet tahmini gibi de mi bir yeteneğin var😂😂🥰 inşallah bir kalabilsek hayırlısıyla yap valla🤗 valla ben de çıkamıyorum buradan😂

X