- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.041
Yatay olanı diyorum bebişim. Ateş derecesini gösterenKendim çektim canım 16 sı pikti 17 si çatlamaydı 16 sına çizgi çektirdim öncesinde program 15 ine çizgi çekmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatay olanı diyorum bebişim. Ateş derecesini gösterenKendim çektim canım 16 sı pikti 17 si çatlamaydı 16 sına çizgi çektirdim öncesinde program 15 ine çizgi çekmişti
Tamam canım randevu alayım hemen belki kanama falan yok. Aksi gibi az önce kaset test yaptım düne göre silik çıktı belki çok sıvı aldigimdan da olabilir tabiCanım başka bir doktora git öyle saçma şeymi olur. Progesteron fitil felan veriyolar
Hemen içine kurt düşürme iyi düşün.Tamam canım randevu alayım hemen belki kanama falan yok. Aksi gibi az önce kaset test yaptım düne göre silik çıktı belki çok sıvı aldigimdan da olabilir tabi
Çıkan değerden ziyade kanama alanı var dedi diye üzüldüm. Kizz sende ilişkiyi kes kocana dur de belki benimde ondan oldu eşim şimdi suçluluk duygusu cekiyoCanım daha dur niye üzüldün hemen ilk zaten kaç çıkmasını bekliyordun inşallah artar canım benim. Başka doktora git bence bekleme
99 gayet güzel bi değer önemli olan artış zaten canım benim strese sokma kendini. İnsanın elinden hiç bi şey gelmiyo strerse sokma kendiniİlk canim
Kuzum o çizgiyi çektirdiğin yer var ya orada coverline var oraya dereceyi yazabilirsin ben 0.5 aşağısını yazdım çünkü otomatik yaptığındada o günkü ateşle bir önceki ateşin ortalamasını yazmıştı bende hesaplayıp onu yazdımYatay olanı diyorum bebişim. Ateş derecesini gösteren
Hahahahah tamam hemen uzaklaştırıyorum. Gönlünü ferah tut sen Allah ın izniyle olmaz bişeyÇıkan değerden ziyade kanama alanı var dedi diye üzüldüm. Kizz sende ilişkiyi kes kocana dur de belki benimde ondan oldu eşim şimdi suçluluk duygusu cekiyo
Çok teşekkür ederim yarın başka bir doktora da gitmeli miyim sence? Yoksa Pts yi mi beklemeli99 gayet güzel bi değer önemli olan artış zaten canım benim strese sokma kendini. İnsanın elinden hiç bi şey gelmiyo strerse sokma kendini
Allah razı olsun canım benim adım Özlem Rabbim en yakın zamanda senin ve diğer kızların da gebelik haberini almayı nasip etsin öğreniriz elbet hatta sizinkilerin de ilk tahminini ben yaparım hiç anneler kulübüne gidesim yok burada kalbimle kaldım benYa böyle kalbim öyle duygulanıyor ki anlatamam kendi testlerimi gördüm de öyle mutlu oldum sanki tarifi yok ismin ne bilmiyorum ama kardeşim burada hamile olduğuna sevindiğim yakın hissettiğim canlardan biri oldun benim için. Birlikte cinsiyetini de öğreniriz inşallah sağlıkla
Tabiki sıvı almak etkiliyor ondandır kuzum canım hiç bekleme yarın direk özele felan başka doktora git ihmal etme kanama alanı varsa lekelenmende olabilir bişey verirler tutunmasını arttırmak içinTamam canım randevu alayım hemen belki kanama falan yok. Aksi gibi az önce kaset test yaptım düne göre silik çıktı belki çok sıvı aldigimdan da olabilir tabi
Kanama alanı demiş ya bi gidip görüş almak faydalı olur bence canım öyle bi şey denmiş olmasa gitmene gerek yoktu bence de ama bi git belki progestan fakan verirÇok teşekkür ederim yarın başka bir doktora da gitmeli miyim sence? Yoksa Pts yi mi beklemeli
Asla pazartesiyi bekleme yarın hemen başka doktora gitÇok teşekkür ederim yarın başka bir doktora da gitmeli miyim sence? Yoksa Pts yi mi beklemeli
Tamam kuzum sağolAsla pazartesiyi bekleme yarın hemen başka doktora git
Teşekkür ederim canım bende öyle dedim eşime bu dünyada yaşayacak ömrü kısmeti varsa tutunur. Tevekkül edeceğiz Rabbim hayırlısını nasip etsinSirius2023 canım öncelikle içini ferah tut, bebişini ve kendini germe, üzme üzülme. Ve değerin adete 5 gün varken 99 çıkmış çok güzel. Doktordan habersiz hiç bir ilaç falan alma ve başka bir doktora git. Kanama yaşayıp sağlıklı gebelikler geçiren bir sürü insan var. Sağlıklıysa ve bu dünyada nasibi varsa olur canım, yoksa ne yaparsan yap olmaz.
Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için
Papatyamaviss sana bu mesaj canoSat 1 Aralık bat 28 Aralık beni de yazar mısınız
Cümlemizden inşallah canım benim Özlem çok memnun oldum cinsiyet tahmini gibi de mi bir yeteneğin var inşallah bir kalabilsek hayırlısıyla yap valla valla ben de çıkamıyorum buradanAllah razı olsun canım benim adım Özlem Rabbim en yakın zamanda senin ve diğer kızların da gebelik haberini almayı nasip etsin öğreniriz elbet hatta sizinkilerin de ilk tahminini ben yaparım hiç anneler kulübüne gidesim yok burada kalbimle kaldım ben
Cnm bncede Bi doktora git yarınYaa üzüldüm şimdi beta HCG sonucum çıkmış baktım az önce 99 yazıyor muhtemelen pazartesi tekrar yaptiracak kan tahlili. Teşekkür ederim
Sağol kuzum evet başka bir doktorun da görmesinde fayda var. İnşallah canımCnm bncede Bi doktora git yarın
Şu kanama işini öğren
İnş bişey yoktur
İçini ferah tut