Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben bugün sağlık ocağına gittim canım biz adres değiştirdik dediler kaydınızı buraya alalım dilekçe doldurdum kanı sabah gelip verin dediler sizin için sıkıntı olmasin pazartesi de hastaneye gidicez gülüm
Anladım canım bende haftaya hafta içi düşünüyorum Allahın izniyle artık merak edıyo ınsan🙊
ekimm24 ekimm24 aksi bir durum olmazsa 6. Veya 7. Haftada gideriz canım
Anladım bebişim geç olmazmı kii
Yaa üzüldüm şimdi beta HCG sonucum çıkmış baktım az önce 99 yazıyor muhtemelen pazartesi tekrar yaptiracak kan tahlili. 😞 Teşekkür ederim
Bebegım anlamadım ben 99 düşük bi değer değil ki içini ferah tutt Rabbimin izniyle yiyecek nasibi barsa tutunur sımsıkı sana inşallaj yarın doktora git hem bizede haber ver 😍😘🙏
Kizlaaarr ben yarın sağlık ocağında kan verecem ne zaman çıkar sizce öğleden önce kan alıyoruz öğleden önce gel dediler @fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss T TASUU @pozitifbiri bebekheyecani bebekheyecani @imagination forever
Canımm ben gecen hafta cuma günü verdim 10 bucuga kadar alıyolardı Ve haftasonu laboratuvarlarda calısmadıgı için pazartesi sonuçlandı e nabızada pazartesi sabahı düştü sonucu ogrenıp gitmiştim eşim de dün verdi mesela bugun sabah çıktı. Keske sende cumaya kalmasaydın benım ıcınde bekleyiş zor olmustu yarın tam bır hafta olacak zaman su gibi🙈🙈🤩

Eklentiler

• IMG-20221222-WA0003.jpg
    IMG-20221222-WA0003.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 54
X