Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Nasıl oldu yani bana bi anlatın şunu. Adetime 5 gün var.
Bugün kasıklarımdaki ağrı çok arttı Dr a gittim ultrason ile baktı arka planda kanama alanı görünüyor dedi. Kanama olursa tutunamaz dedi. İlaçta vermedi folik asite devam Pts gel dedi. Hiç Bişey anlamadim
Canım inşallah sımsıkı tutunur bebişin 🤲 bazen dua edip sabırla beklemek en iyisi

Çıkan değerden ziyade kanama alanı var dedi diye üzüldüm. Kizz sende ilişkiyi kes kocana dur de 😂 belki benimde ondan oldu eşim şimdi suçluluk duygusu cekiyo 😁
Yok canım onunla alakası olacağını sanmam, o zaman sadece yumurtalama zamanı yapıp bırakmamız gerek.

Yaa üzüldüm şimdi beta HCG sonucum çıkmış baktım az önce 99 yazıyor muhtemelen pazartesi tekrar yaptiracak kan tahlili. 😞 Teşekkür ederim
Canım hemen kötüye yorma bebek yerleşirken de kılcal damara denk gelir kanama olur hatta ilerleyen dönemde kahverengi lekenlenme gelebilir. Doktor kahverengi lekelenme önemli değil önceden kalan kanı rahim atıyor der o nedenle bebek yerleşirken kanama alanı olabilir. Bazı doktorlar işini şansa bırakmaz progestan verir bazıları da sağlıksızsa kendiliğinden düşsün diye bekler zaten sağlıklıysa her türlü tutunur canım içini ferah tut

Canım hemen kötüye yorma bebek yerleşirken de kılcal damara denk gelir kanama olur hatta ilerleyen dönemde kahverengi lekenlenme gelebilir. Doktor kahverengi lekelenme önemli değil önceden kalan kanı rahim atıyor der o nedenle bebek yerleşirken kanama alanı olabilir. Bazı doktorlar işini şansa bırakmaz progestan verir bazıları da sağlıksızsa kendiliğinden düşsün diye bekler zaten sağlıklıysa her türlü tutunur canım içini ferah tut
Çok teşekkür ederim canım özel bir hastaneden de randevu aldım yarına daha iyi cihazlarla baksınlar bi korkulacak bişey var mı yok mu diye.

Kızlar sabah ki ve şimdi yaptığım test asıl şuan pik demi sabahtan daha koyu çıktı

Eklentiler

• IMG_20221222_205300.jpg
    IMG_20221222_205300.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20221222_205159.jpg
    IMG_20221222_205159.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 44
Canım sen kimyasal gebelik atlatmistin değil mi belirtileri neler nasıl anladınız?
Aslında anlamadık kan verdim regl gecikince 1 hafta geçirmişti 1082 çıkmıştı ilk ya bilmiyoruz da dedik tam yedi haftası dolsun muayeneye gidelim canım 7 haftası dolmadan kanamam başladı hastaneye gittik doktor tekrar kan aldı 900 lere düşmüştü kimyasal dedi ki hiçbir gebelik belirtim yoktu şüphem yoktu gecikince hele bu yapalim dedim gördük ama regl gecikmesine rağmen çok aşırı silik çıkmıştı gölge gibiydi

Aslında anlamadık kan verdim regl gecikince 1 hafta geçirmişti 1082 çıkmıştı ilk ya bilmiyoruz da dedik tam yedi haftası dolsun muayeneye gidelim canım 7 haftası dolmadan kanamam başladı hastaneye gittik doktor tekrar kan aldı 900 lere düşmüştü kimyasal dedi ki hiçbir gebelik belirtim yoktu şüphem yoktu gecikince hele bu yapalim dedim gördük ama regl gecikmesine rağmen çok aşırı silik çıkmıştı gölge gibiydi
Bu sefer sağlkla mutlulukla ilerlesin inşallah canım benim maşallah ne kadar zaman sonra tekrar gebe kaldın? Ben de geçen ay yaşadım o hayal kırıklığını atlatmak çok zor hala aşamadım, o gebelikten 2 ay önce de en yakın arkadaşlarımdan birini kaybetmiştim peşine de bu olunca iyice zorlaştı :KK43:

Nasıl oldu yani bana bi anlatın şunu. Adetime 5 gün var.
Bugün kasıklarımdaki ağrı çok arttı Dr a gittim ultrason ile baktı arka planda kanama alanı görünüyor dedi. Kanama olursa tutunamaz dedi. İlaçta vermedi folik asite devam Pts gel dedi. Hiç Bişey anlamadim
Hadi yaaa ilaç neden vermedi peki canım

Kızlar bende ilk gebeliğim de 8.hafta ve 10.haftada kanama yaşadım ve hastanede yattım 3er gün serumlar progestan iğne filan sonrasında doktor bir ay kalkma ayakta fazla durma dedi bende full evde yattım annem geldi dedi progestan tam 4.ay dolana kadar devam ettik sonra kestik çok şükür sağlıkla doğdu ve bir problemde olmadı . Kanamadan korkmayın ama ihmal etmeyin gerisini Allah'a birakin

Bu sefer sağlkla mutlulukla ilerlesin inşallah canım benim maşallah ne kadar zaman sonra tekrar gebe kaldın? Ben de geçen ay yaşadım o hayal kırıklığını atlatmak çok zor hala aşamadım, o gebelikten 2 ay önce de en yakın arkadaşlarımdan birini kaybetmiştim peşine de bu olunca iyice zorlaştı :KK43:
Tam bir sene sonra kaldım canım ama öncesi düzenli ilişki yoktu bu iki aydır düzenli ilişki oluyor ikinci ayimda gebe kaldım şükür geçen yıl bat 1 kasım di kimyasal oldu bu sene de 27 kasım canını sıkma kuzum vardır rabbimin bildiği çünkü ölüm ve doğum insanın elinde değil kısmeti olan çocuk bir şekilde doğuyor venim bı yakınımda pıhtılaşma varmış bilmiyorlar tabi bebek sekiz aylık erken doğum oldu bir hafta yoğun bakımda kaldı vefat etti ki bildiğim pıhtılaşma da o kadar bile yaşamaz bebekler genelde

X