- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 28
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.961
Doğru söylüyorsun canım bakalım inşallah gebe kalmışımdır gerek kalmaz tekrarlamama ama tekrar denersem öyle yapıcamBir ki ateşle bir şeye söylenemez canım tablo oluşturman lazım her gün düzenli yataktan çıkmadan dil altından ve her gün aynı saatte ölçmen lazım
Yok canım 4 test aynı marka iki pozitif 2 negatif bide erken gebelik degilbaşka marka denedin mi?
Olurr anacım, niye olmasın
Şehir plancısıyım ama her türlü iş geçiyor elimizden bakanlık sağ olsunya bir de ben seni hep sağlıkçı zannediyordum :)
teşekkür ederiiimmmtamam canım öğrenip etiketlerim
o zaman farklı bır test alsana aklındakı sorulara dırek yanıt alırsın testlerını atarmısın hepsınıYok canım 4 test aynı marka iki pozitif 2 negatif bide erken gebelik degil
test bozuk olabilir.başka markalarla teyit et bence. hem zaten hala regl olmadın bu iyi bir şey :)Yok canım 4 test aynı marka iki pozitif 2 negatif bide erken gebelik degil
Allah kolaylık versin :)Şehir plancısıyım ama her türlü iş geçiyor elimizden bakanlık sağ olsun
sağ ol canım hepimizeAllah kolaylık versin :)
14 aralık ultra pikti 15 pikti 16 çatladıOvulasyon hangi gün yumurtladın diyor sana ??
yaptım kuzum yaptım da evde kaldı fotoğrafını çekmedim akşam atarım
Bide erken gebelik alim valla şaşırdımo zaman farklı bır test alsana aklındakı sorulara dırek yanıt alırsın testlerını atarmısın hepsını
Ben bugün sağlık ocağına gittim canım biz adres değiştirdik dediler kaydınızı buraya alalım dilekçe doldurdum kanı sabah gelip verin dediler sizin için sıkıntı olmasin pazartesi de hastaneye gidicez gülümYeniii hamişlerr acaba ne zaman doktora gideceksniz haftaya hafta içi dusunuyoruz biz ama bırtürlü hastaneye doktora karar veremedık burda adı cok duyulmus bır doktor var ama muayene ucretlerinin çok ucuk fıyatları oldugunu söyluyolar karrarsz kaldımm
Canım testi yarın ilk idrarla tekrarla yumurtlama ve çatlamadan eminsen 10-11 günde çıkması gerekiyorEki Görüntüle 3180846
Üstteki dün, alttaki bugün yaptığım test. 11 Aralık ovulasyon pik 12 Aralık silikti. Kızlar olsa çıkardı değil mi?
Canım idrar seyrekligine göre de değişiyor sabah ilk idrarla başka markayla tekrarla istersen gün içinde yaptıysan çünkü seyreklige göre değişir
Evet eminim bugün 11’di sabah yaptım.Canım testi yarın ilk idrarla tekrarla yumurtlama ve çatlamadan eminsen 10-11 günde çıkması gerekiyor