Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar ya içinizde progesteron kullanan var mı benim böyle göğüs hassasiyetim falan var ama ilaçtan olabilir mi acaba diyorum
Bende iğneyle birliikte başladım günde iki tane içiyorum benimde var bende öyle düşünüyorum acaba onu yapıyor diye dokununca biraz acı var

Evet canim 1 saatmis.
Hayirlis artık, olan oldu atandık, nasıl yapıyorsa herkes öyle yapacağız

Bende iğneyle birliikte başladım günde iki tane içiyorum benimde var bende öyle düşünüyorum acaba onu yapıyor diye dokununca biraz acı var
Aynen benim de özellikle uç kısmı normalden daha hassas sıkınca falan. Ben günde 1 kez vajinal alıyorum canım sende nasıl? Doktor 12 gün kullan bırak dedi cts son kez alıcam o gün yumurtlamadan sonraki 13. Gün oluyo. sonra gecikme beklicem ama gebelik haricinbu ilaç da gecikme yapar mı bilmiyorum

Benim hap canım ağızdan alıyorum günde iki kez 15 gün bebek olursa tutunması için

Evet canim 1 saatmis.
Hayirlis artık, olan oldu atandık, nasıl yapıyorsa herkes öyle yapacağız
Hayırlısı olsun canım, Malatya ya tayinci gelipte sevmeyeni duymadım. Etrafım hep asker eşleri ile dolu, mecburi tayin vakti gelene kadar tayin istemeyiz 8 10 sene buradayız diyorlar.
İnşallah senin va ailen içinde hayırlı ve güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…