-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.981
Adet gününe kadar çıkmayan da var testlerde umutsuz olma bekle benceEvet eminim bugün 11’di sabah yaptım.
Olmadı sanırım bu ay da teşekkürler
Birazdan çıkıcam test almaya yarın sabah yapıcam hep sabah ilk idrarla yapıyorumBir hayale yolculuk canım farklı marka ile yap ve sabah yap
Ben bile yaptım
İnşallah öyle olur hayırlısı artıkAdet gününe kadar çıkmayan da var testlerde umutsuz olma bekle bence
baska test al kuzum
Yapıyorumda canım beyaz sayfa göremiyorum görmek istedigimi
Bende iğneyle birliikte başladım günde iki tane içiyorum benimde var bende öyle düşünüyorum acaba onu yapıyor diye dokununca biraz acı varKızlar ya içinizde progesteron kullanan var mı benim böyle göğüs hassasiyetim falan var ama ilaçtan olabilir mi acaba diyorum
Evetmelisaa93 yapı denetim kuruluşunda mı denetçi olmak istiyorsun
Evet canim 1 saatmis.Canım bende burada yeniyim, aslemde malatyalıyım ama doğma büyüme istanbulluyum. Eşimin işi dolayısıyla geldik. Aile apartmana. Şunu diyeceğim çok bilmiyorum ama eşimin kuzenin eşi doktordu iki sene Hekimhan a gidip geldi. 1 saat sürüyor diyordu, servisle, onu hatırlıyorum.
Aynen benim de özellikle uç kısmı normalden daha hassas sıkınca falan. Ben günde 1 kez vajinal alıyorum canım sende nasıl? Doktor 12 gün kullan bırak dedi cts son kez alıcam o gün yumurtlamadan sonraki 13. Gün oluyo. sonra gecikme beklicem ama gebelik haricinbu ilaç da gecikme yapar mı bilmiyorumBende iğneyle birliikte başladım günde iki tane içiyorum benimde var bende öyle düşünüyorum acaba onu yapıyor diye dokununca biraz acı var
Canım doktoru aradım test yapma dedi daha 10 gün bekle ve gel dedi o yüzden geri döndüm almaktan sanırsam beklemek en iyisiBir hayale yolculuk canım farklı marka ile yap ve sabah yap
Benim hap canım ağızdan alıyorum günde iki kez 15 gün bebek olursa tutunması içinAynen benim de özellikle uç kısmı normalden daha hassas sıkınca falan. Ben günde 1 kez vajinal alıyorum canım sende nasıl? Doktor 12 gün kullan bırak dedi cts son kez alıcam o gün yumurtlamadan sonraki 13. Gün oluyo. sonra gecikme beklicem ama gebelik haricinbu ilaç da gecikme yapar mı bilmiyorum
Senin finalini severim beee benyaptım kuzum yaptım da evde kaldı fotoğrafını çekmedim akşam atarımateş ölçmeceğim daha final olsun bu tablo
Aa işletmeden nasil atandın masallah kac puanlaÇevre ve şehircilik bakanlığına atandim çok şükür
Malatya'ya atandım.
Bölümüm işletme
Hayırlısı olsun canım, Malatya ya tayinci gelipte sevmeyeni duymadım. Etrafım hep asker eşleri ile dolu, mecburi tayin vakti gelene kadar tayin istemeyiz 8 10 sene buradayız diyorlar.Evet canim 1 saatmis.
Hayirlis artık, olan oldu atandık, nasıl yapıyorsa herkes öyle yapacağız