-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #14.001
Hayırlısıyla güzel haberler olsun canımCanım doktoru aradım test yapma dedi daha 10 gün bekle ve gel dedi o yüzden geri döndüm almaktan sanırsam beklemek en iyisi
Amin canım Allah razı olsunHayırlısıyla güzel haberler olsun canım
12-13 bu12.gün 16 aralık dıscard etsene bi olmazsa 12.13 ikisinide et atbebekheyecani
Sadece 12 bu da12.gün 16 aralık dıscard etsene bi olmazsa 12.13 ikisinide et atbebekheyecani
Öyle attım düzelttimKızz16 Aralık 12.13.gün
Canım arkadaşa yazdım cevap vermesini bekliyorum
Üstteki dün alttaki bugünün ama sabah düne göre daha netti bekledikçe böyle olmuşSenin finalini severim beee benatarsan fotoyu beni etiketle
Bak bakalımDıscard kaldır 36.5 yap atesı bu son
Bana da ondan dolayı verdi kuzum inşallah olur da sağlıkla tutumur yavrularımızBenim hap canım ağızdan alıyorum günde iki kez 15 gün bebek olursa tutunması için
MaşallahhÜstteki dün alttaki bugünün ama sabah düne göre daha netti bekledikçe böyle olmuş
Kız çözümü buldum elle çektir çizgiyi bu adımları yapBak bakalım
Canım sen kimyasal gebelik atlatmistin değil mi belirtileri neler nasıl anladınız?Bende gölge gördüm vallaaa gördüm
Kız çözümü buldum elle çektir çizgiyi bu adımları yap
Cimer yaz cevaplarlar bir bilen mutlaka çıkarDenetçi olmaya çalışıyorum. Mesleki tecrübeyi gösterir belge gerekli. E devletten iş deneyim belgesi başvurusu yaptım çevre şehircilikten arayıp bu belge ihaleler için sizin istediğiniz bu değildir dedi nerden alıcam dedim yapı denetime sorun dedi. Sordum öyle bir belge bilmiyoruz dediler. Başka yapı denetimlerden bilgi almaya çalıştım onlarda öğrenip döneriz dediler dönüş yapmadılar. bir arkadaşım da aynısını almaya çalışıyormuş o da aynı şekilde reddedilmiş. İkimizde bulmaya çalışıyoruz. Belki çok basit bir şeydir ama alacak adres belli olmayınca kaldık ortada
Ben yapamadımPapatyamaviss bak çözümü varmış bende kendiminkini şimdi elle düzelttim
Nasıl oldu yani bana bi anlatın şunu. Adetime 5 gün var.Canım geçen ay 13. Gün öğrendim sonra kimyasalla bitti çok üzüldüm o yüzden gecikene kadar beklicem diye söz verdim bu sefer