Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yaa ay keşke burdan yazmak daha önce aklıma gelseydi belki bilen vardır aradığım belgeyi Elektrikler elektronik mühendisiyim şu anda müellifim ama denetçi olmaya çalışıyorum
müellifsin yani projelere taahhütnamelere imza atıyorsun meslekten biri :) şuan sistem nasıl canm bilmiyorum ama önceden belli bir yıl iş tecrübesi onların evkarlarını istiyorlardı ama şuan eminim daha zorlaşmıştır şuan her kurumda öyle

Canım bir kaç ölçüme göre yorum yapılamaz. Düzenli şekilde ölçüp bir tablo yapmalısın. Bu şekilde kimse tutarlı bir yorumda bulunamaz. Çünkü senin adet dönemi ve yumurtlama sonrası ateş seyrini bir görmemiz gerekir. En baş sayfada 4-5 kişinin grafigi var ama dikkat edersen her biri farklı farklı. Yani kendini düzenli şekilde ölç adete kdr. Hergün kaydet. Bat geldiğinde yorumlayalım

çok doğru söylüyorsun canım sağolasın bakalım neler olacak bat dündü aslında ama ben geç yumurtladım 5 gün falan o yüzden yumurtlamadan sonra 14 gün sayarsam 26 aralık pzt bat

Bebişim ben bu tabloyu düzeltemedim. Cumurtlama günüme çizgi çektirmek istiyorum olmuyo. Napim. Böyle testle ateş tutmuyo.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-22-15-41-12-677_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20221218_001502.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 43
Ölçümlerini bir uygulamaya kaydet bizimle paylaş , bat günü/bata 1 kala falan az cok belli olur durum
çok doğru söylüyorsun canım sağolasın bakalım neler olacak bat dündü aslında ama ben geç yumurtladım 5 gün falan o yüzden yumurtlamadan sonra 14 gün sayarsam 26 aralık pzt bat

Canım herkesin kendi ısısı, test yapsan görünebilir 11. Günden eminsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…