Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben imar denetçisiyim ama bakanlıktan geldi kartlar eğitime girdik dışarıdan nasıl işliyor süreç bilmiyorum tam olarak hangi belgeyi istiyorsun yapı denetimden arkadaslara sordurayim
"mesleki tecrübeyi gösterir belge" olarak geçiyor istenen belgeler içinde. Nasıl alacağımı öğrenebilirsen çoook sevinirim :KK68:

T TASUU pozitifbiri pozitifbiri yardım edin kafam allak bullak ilk yaptıgım test pozitifti sonra negatif sonra yine pozitif bugün yine yaptım negatif çıktı niye böyle olurki 3 gün geçiktim doktoru arıycam saati bekliyorum bide size sorim dedim acaba kaba çokmu idrar koyuyorum ilk idrarla yapıyorum hep
Farklı test mi alsan, başka marka yok mu oralarda, bilemedim ki canım🤔

müellifsin yani projelere taahhütnamelere imza atıyorsun meslekten biri :) şuan sistem nasıl canm bilmiyorum ama önceden belli bir yıl iş tecrübesi onların evkarlarını istiyorlardı ama şuan eminim daha zorlaşmıştır şuan her kurumda öyle
en az 5 yıl tecrübe istiyorlar. Şartları sağlıyorum da bir belgeye kaldım :) artık başvurular online yapılıyormuş değişmiş sistem

Kızlar bu sabah yataktan kalkmasan ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı. Yarın kaç çıkacak bakalım bugün yumurtlma sonrası 11. Gün sizce nasıl daha mı yüksek olmalıydı yoksa önemli olan artış mı 🌺🌺
Bir ki ateşle bir şeye söylenemez canım tablo oluşturman lazım her gün düzenli yataktan çıkmadan dil altından ve her gün aynı saatte ölçmen lazım 🌸

T TASUU pozitifbiri pozitifbiri yardım edin kafam allak bullak ilk yaptıgım test pozitifti sonra negatif sonra yine pozitif bugün yine yaptım negatif çıktı niye böyle olurki 3 gün geçiktim doktoru arıycam saati bekliyorum bide size sorim dedim acaba kaba çokmu idrar koyuyorum ilk idrarla yapıyorum hep
başka marka denedin mi?

Ya ben hekimhana atandım 😊
Ama git gel yapiyolarlamis ordaki memurlar hep, merkezde kaliyorlarmis.
Canım bende burada yeniyim, aslemde malatyalıyım ama doğma büyüme istanbulluyum. Eşimin işi dolayısıyla geldik. Aile apartmana. Şunu diyeceğim çok bilmiyorum ama eşimin kuzenin eşi doktordu iki sene Hekimhan a gidip geldi. 1 saat sürüyor diyordu, servisle, onu hatırlıyorum.

X