- 10 Ekim 2022
- 367
- 759
- 30
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.941
"mesleki tecrübeyi gösterir belge" olarak geçiyor istenen belgeler içinde. Nasıl alacağımı öğrenebilirsen çoook sevinirimBen imar denetçisiyim ama bakanlıktan geldi kartlar eğitime girdik dışarıdan nasıl işliyor süreç bilmiyorum tam olarak hangi belgeyi istiyorsun yapı denetimden arkadaslara sordurayim
Yaaaaaa çeni yerim severim ben emi
bende varım hep <3
ya bir de ben seni hep sağlıkçı zannediyordum :)Ben imar denetçisiyim ama bakanlıktan geldi kartlar eğitime girdik dışarıdan nasıl işliyor süreç bilmiyorum tam olarak hangi belgeyi istiyorsun yapı denetimden arkadaslara sordurayim
Hayırlı olsun tekrardan canım benim çok sevindimÇevre ve şehircilik bakanlığına atandim çok şükür
Malatya'ya atandım.
Bölümüm işletme
Farklı test mi alsan, başka marka yok mu oralarda, bilemedim ki canımT TASUUpozitifbiri yardım edin kafam allak bullak ilk yaptıgım test pozitifti sonra negatif sonra yine pozitif bugün yine yaptım negatif çıktı niye böyle olurki 3 gün geçiktim doktoru arıycam saati bekliyorum bide size sorim dedim acaba kaba çokmu idrar koyuyorum ilk idrarla yapıyorum hep
Dil altından canımPeki bu ölçümler koltukaltından mı yapılıyor yoksa ağızdan mı kızlar
en az 5 yıl tecrübe istiyorlar. Şartları sağlıyorum da bir belgeye kaldım :) artık başvurular online yapılıyormuş değişmiş sistemmüellifsin yani projelere taahhütnamelere imza atıyorsun meslekten biri :) şuan sistem nasıl canm bilmiyorum ama önceden belli bir yıl iş tecrübesi onların evkarlarını istiyorlardı ama şuan eminim daha zorlaşmıştır şuan her kurumda öyle
Bir ki ateşle bir şeye söylenemez canım tablo oluşturman lazım her gün düzenli yataktan çıkmadan dil altından ve her gün aynı saatte ölçmen lazımKızlar bu sabah yataktan kalkmasan ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı. Yarın kaç çıkacak bakalım bugün yumurtlma sonrası 11. Gün sizce nasıl daha mı yüksek olmalıydı yoksa önemli olan artış mı
Hiç anlamadım bu iyi dediler ama rossman a gitmem lazım test için bide doktora sorim hani bir kere olsa bi çıkıyor bi çıkmıyorFarklı test mi alsan, başka marka yok mu oralarda, bilemedim ki canım
bızde hamıs kalırsak bozulmaz ınsallah bı ıkı ekurı kaldık
Hiç sorma ikimiz kaldık bizi de çekip götürmüyorlar gittikleri yerebızde hamıs kalırsak bozulmaz ınsallah bı ıkı ekurı kaldık
tamam canım öğrenip etiketlerim"mesleki tecrübeyi gösterir belge" olarak geçiyor istenen belgeler içinde. Nasıl alacağımı öğrenebilirsen çoook sevinirim
Canım geçen ay 13. Gün öğrendim sonra kimyasalla bitti çok üzüldüm o yüzden gecikene kadar beklicem diye söz verdim bu seferCanım herkesin kendi ısısı, test yapsan görünebilir 11. Günden eminsen
başka marka denedin mi?T TASUUpozitifbiri yardım edin kafam allak bullak ilk yaptıgım test pozitifti sonra negatif sonra yine pozitif bugün yine yaptım negatif çıktı niye böyle olurki 3 gün geçiktim doktoru arıycam saati bekliyorum bide size sorim dedim acaba kaba çokmu idrar koyuyorum ilk idrarla yapıyorum hep
Canım bende burada yeniyim, aslemde malatyalıyım ama doğma büyüme istanbulluyum. Eşimin işi dolayısıyla geldik. Aile apartmana. Şunu diyeceğim çok bilmiyorum ama eşimin kuzenin eşi doktordu iki sene Hekimhan a gidip geldi. 1 saat sürüyor diyordu, servisle, onu hatırlıyorum.Ya ben hekimhana atandım
Ama git gel yapiyolarlamis ordaki memurlar hep, merkezde kaliyorlarmis.
Hayırlı olsun canm allah kolaylık versin inşallah oluren az 5 yıl tecrübe istiyorlar. Şartları sağlıyorum da bir belgeye kaldım :) artık başvurular online yapılıyormuş değişmiş sistem