- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.881
Bende gölge gördüm vallaaa gördüm
Kız nasıl heycanlandın öyle canım benim kuruma mi diye su damlattım geçmedi bakim bayırlsı benim bu bebiş gelene kadar sizi çok yoracam kızlar hakkınızı helal edin test atar atar dururum artık hobi oldu ya erken gebelik alıp gelecem 3 de beklemede kalın lodingggBende gölge gördüm vallaaa gördüm
AyyyyyyKız nasıl heycanlandın öyle canım benim kuruma mi diye su damlattım geçmedi bakim bayırlsı benim bu bebiş gelene kadar sizi çok yoracam kızlar hakkınızı helal edin test atar atar dururum artık hobi oldu ya erken gebelik alıp gelecem 3 de beklemede kalın lodinggg
İnşallah canım inşallah hemen gel peşimden haAyyyyyykız nolur hamile çık vallaha benimde aynı yerde bi gölgelik var testimde dansa kalkarım sende pozitif çıkarsa
Ay inşallahVar canım var brn kızımda 10la öğrenmiştim iki günde bir iki katı artarsa demek ki herşey yolunda inşallah
Valla sen buraya pozitif test atarsan bende yarın bida test yaparımİnşallah canım inşallah hemen gel peşimden ha
atimde yap aşkımmmValla sen buraya pozitif test atarsan bende yarın bida test yaparım
At kız at ben çok severim test yorumlamayıKız nasıl heycanlandın öyle canım benim kuruma mi diye su damlattım geçmedi bakim bayırlsı benim bu bebiş gelene kadar sizi çok yoracam kızlar hakkınızı helal edin test atar atar dururum artık hobi oldu ya erken gebelik alıp gelecem 3 de beklemede kalın lodinggg
canım 9. günü discard eder misin bence yumurtlama olmuş bir de her gün aynı saatte ölçüm yapmaya dikkat etKızlaar öncelikle hamişleri tebrik ederimm, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
4 Aralık regl tarihim, 12 aralıktan itibaren de buradan görüp ateş ölçmeyi deniyim dedim. İlk defa deniyoruz yumurtlama dönemimi tam kestiremiyorum. Burada ateş yorumlayan çok kişi gördümyardımcı olur musunuuuz :)
bu akşam değil ama yarın sabahı yakalarsan iyi olur ama yarın olmayacaksa bu akşamı muhakkak değerlendir derimBirde benim tablo bu şekilde kalpli olanlar ilişki bugünde piki gördüm bugün es mi geçeyim dün akşam yaptik yoksa yap gitsin mi dersiniz çünkü eşim cuma cumartesi gececi ya sabah 6 da yakalicam onu yada akşam üstü 3 gibi
canım 9. günü discard eder misin bence yumurtlama olmuş bir de her gün aynı saatte ölçüm yapmaya dikkat et
Bence 12 ama ff 13 e çekecektir. Ovu öncesi yeterli veri olmadığından çizgiyi henüz çekmiyor. Döngün kaç gün?Temperture discarted olarak işaretledim ama ben de neden hiç bı çizgi çekmiyor canım yaher sabah aynı zamanda yataktan kalkmadan ölçüyorumm yumurtlama hangi gün olmuş tam olarak onu anlamadım
Ya döngüm çok karıştı dk hapını 3 ay önce bıraktım. Önceden 30 günde falan olurdu hap öncesi. kafamda gebelik planı vardı daha denemeden gecikti 36.gunde geldi ondan önce de 28 ve 31di. Bat 3 Ocak gibi bekliyorum 9unda da kasik ağrısı hissettim(Reglden 5 gün sonra) o günü değerlendirmiştik. Acaba tutma ihtimali olur mu ki benim bu aydan hiç umudum yok gibiBence 12 ama ff 13 e çekecektir. Ovu öncesi yeterli veri olmadığından çizgiyi henüz çekmiyor. Döngün kaç gün?
Yaaa bitanemmmTakvimi güzel minnoşum benim
Kıııız çok sevindim nereye atandın fıstık :) Korkma her zorlukla beraber bir kolaylık vardır unutma :)
Safransari canım cok sevindim yaa nereye atantın alanın neydi ya kız artık kafana sadece bu atanma vs işini tak hemen olur bebeğin Allah ın izniyle belkide böyle olması hayırlı her şeyde bi hayır vardır bak Rabbim yar ve yardımcın olsun
Çevre ve şehircilik bakanlığına atandim çok şükürSafransari canıımmmm hayırlı olsun nereye atandın alanın neydi çok sevindim bşr de bebiş gelirse tamamdır
İnşallah kuzumYaaa bitanemmmteyzesii yakında senin güzel takvımınede şahit olmak ıstıyoruzzzz kardeşler cogalsın
Tekrar hayırlı olsun canımÇevre ve şehircilik bakanlığına atandim çok şükür
Malatya'ya atandım.
Bölümüm işletme
Ovudan 3-4 gün öncesine denk geliyor hayırlısı olsun canım olduktan sonra her türlü olur ama gün aşırı en iyisiYa döngüm çok karıştı dk hapını 3 ay önce bıraktım. Önceden 30 günde falan olurdu hap öncesi. kafamda gebelik planı vardı daha denemeden gecikti 36.gunde geldi ondan önce de 28 ve 31di. Bat 3 Ocak gibi bekliyorum 9unda da kasik ağrısı hissettim(Reglden 5 gün sonra) o günü değerlendirmiştik. Acaba tutma ihtimali olur mu ki benim bu aydan hiç umudum yok gibi
Ne kadar özveri ile çalıştığımızı görsen bu cümleyi kurmazdin canım bir kaç kişi için bütün bakanlığı heba etmeTekrar hayırlı olsun canımSen hariç tüm çevre şehircilik çalışanlarına iki tane yapıştırasım var. Bir belge lazım ne istedikleri belli değil nerden alacağım belli değil sap gibi kaldım
Bu ay şehir değişikliği falan olduğu için değerlendiremedik 18i akşamı şeffaf beyaz akıntım geldi ama 16sinda değerlendirmiştik hiç tam zamanı tutmadı yaniOvudan 3-4 gün öncesine denk geliyor hayırlısı olsun canım olduktan sonra her türlü olur ama gün aşırı en iyisi