Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bende gölge gördüm vallaaa gördüm
Bende gölge gördüm vallaaa gördüm
Kız nasıl heycanlandın öyle canım benim kuruma mi diye su damlattım geçmedi bakim bayırlsı benim bu bebiş gelene kadar sizi çok yoracam kızlar hakkınızı helal edin test atar atar dururum artık hobi oldu ya erken gebelik alıp gelecem 3 de beklemede kalın lodinggg

Ayyyyyy kız nolur hamile çık vallaha benimde aynı yerde bi gölgelik var testimde dansa kalkarım sende pozitif çıkarsa

At kız at ben çok severim test yorumlamayı

canım 9. günü discard eder misin bence yumurtlama olmuş bir de her gün aynı saatte ölçüm yapmaya dikkat et

bu akşam değil ama yarın sabahı yakalarsan iyi olur ama yarın olmayacaksa bu akşamı muhakkak değerlendir derim

canım 9. günü discard eder misin bence yumurtlama olmuş bir de her gün aynı saatte ölçüm yapmaya dikkat et

Temperture discarted olarak işaretledim ama ben de neden hiç bı çizgi çekmiyor canım ya her sabah aynı zamanda yataktan kalkmadan ölçüyorumm yumurtlama hangi gün olmuş tam olarak onu anlamadım

Temperture discarted olarak işaretledim ama ben de neden hiç bı çizgi çekmiyor canım ya her sabah aynı zamanda yataktan kalkmadan ölçüyorumm yumurtlama hangi gün olmuş tam olarak onu anlamadım
Bence 12 ama ff 13 e çekecektir. Ovu öncesi yeterli veri olmadığından çizgiyi henüz çekmiyor. Döngün kaç gün?

Bence 12 ama ff 13 e çekecektir. Ovu öncesi yeterli veri olmadığından çizgiyi henüz çekmiyor. Döngün kaç gün?
Ya döngüm çok karıştı dk hapını 3 ay önce bıraktım. Önceden 30 günde falan olurdu hap öncesi. kafamda gebelik planı vardı daha denemeden gecikti 36.gunde geldi ondan önce de 28 ve 31di. Bat 3 Ocak gibi bekliyorum 9unda da kasik ağrısı hissettim(Reglden 5 gün sonra) o günü değerlendirmiştik. Acaba tutma ihtimali olur mu ki benim bu aydan hiç umudum yok gibi

Kıııız çok sevindim nereye atandın fıstık :) Korkma her zorlukla beraber bir kolaylık vardır unutma :)

Safransari canıımmmm hayırlı olsun nereye atandın alanın neydi çok sevindim bşr de bebiş gelirse tamamdır
Çevre ve şehircilik bakanlığına atandim çok şükür
Malatya'ya atandım.
Bölümüm işletme

Çevre ve şehircilik bakanlığına atandim çok şükür
Malatya'ya atandım.
Bölümüm işletme
Tekrar hayırlı olsun canım Sen hariç tüm çevre şehircilik çalışanlarına iki tane yapıştırasım var. Bir belge lazım ne istedikleri belli değil nerden alacağım belli değil sap gibi kaldım

Ovudan 3-4 gün öncesine denk geliyor hayırlısı olsun canım olduktan sonra her türlü olur ama gün aşırı en iyisi

Ne kadar özveri ile çalıştığımızı görsen bu cümleyi kurmazdin canım bir kaç kişi için bütün bakanlığı heba etme

Ovudan 3-4 gün öncesine denk geliyor hayırlısı olsun canım olduktan sonra her türlü olur ama gün aşırı en iyisi
Bu ay şehir değişikliği falan olduğu için değerlendiremedik 18i akşamı şeffaf beyaz akıntım geldi ama 16sinda değerlendirmiştik hiç tam zamanı tutmadı yani inşallah canım hayırlısı ne ise o olsun çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…