- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.901
Yaa tabi özveri ile çalışanları ayrı tutuyorumNe kadar özveri ile çalıştığımızı görsen bu cümleyi kurmazdin canım bir kaç kişi için bütün bakanlığı heba etme
Peki bu ölçümler koltukaltından mı yapılıyor yoksa ağızdan mı kızlarYataktan çıktıktan sonra olan ölçümler dikkate alınmıyor canım
Dil altından yapılıyorPeki bu ölçümler koltukaltından mı yapılıyor yoksa ağızdan mı kızlar
Çok teşekkürlerDil altından yapılıyor
Hangi şubeyle ilgili imar barışı mı? Şehircilik kısmı ise ben yardımcı olurumYaa tabi özveri ile çalışanları ayrı tutuyorumburadaki işlemlerim hallolmuyor. çıldırcam ya benim açımdan da bak bir belge istiyorlar nerden alıcam diyorum bilmiyorlar. Daha önce bu işi halledenlere soruyorum biz öyle bir şey almadık diyorlar. Arıyorum soruyorum çırpınıyorum resmen ama sonuç alamıyorum. Ne yapayım ben isyan etmeyip
Canım hayırlısı olsun valla takipte kal artabilir benceKızlar bugun kadın doğuma gittim
Adetim düzensiz deyınce hormon tahlılı istedi
Gebelik düşünüyoruz deyince inofolic verdi
Ayrıca da beta 4.18 çıktı
Adete 5 gün var
Ne diyorsunuz?
Denetçi olmaya çalışıyorum. Mesleki tecrübeyi gösterir belge gerekli. E devletten iş deneyim belgesi başvurusu yaptım çevre şehircilikten arayıp bu belge ihaleler için sizin istediğiniz bu değildir dedi nerden alıcam dedim yapı denetime sorun dedi. Sordum öyle bir belge bilmiyoruz dediler. Başka yapı denetimlerden bilgi almaya çalıştım onlarda öğrenip döneriz dediler dönüş yapmadılar. bir arkadaşım da aynısını almaya çalışıyormuş o da aynı şekilde reddedilmiş. İkimizde bulmaya çalışıyoruz. Belki çok basit bir şeydir ama alacak adres belli olmayınca kaldık ortadaHangi şubeyle ilgili imar barışı mı? Şehircilik kısmı ise ben yardımcı olurum
aa denetçi aa yapı denetim bende inşaat sektöründeyim senin meslek neydi canmDenetçi olmaya çalışıyorum. Mesleki tecrübeyi gösterir belge gerekli. E devletten iş deneyim belgesi başvurusu yaptım çevre şehircilikten arayıp bu belge ihaleler için sizin istediğiniz bu değildir dedi nerden alıcam dedim yapı denetime sorun dedi. Sordum öyle bir belge bilmiyoruz dediler. Başka yapı denetimlerden bilgi almaya çalıştım onlarda öğrenip döneriz dediler dönüş yapmadılar. bir arkadaşım da aynısını almaya çalışıyormuş o da aynı şekilde reddedilmiş. İkimizde bulmaya çalışıyoruz. Belki çok basit bir şeydir ama alacak adres belli olmayınca kaldık ortada
Aminnnn inşallah canımİnşallah canım hepimizde en kısa zamanda duyarız inşallah minik kalp atışlarını. Aynen tatlı bekleyişler bunlar dediğin gibiaynen canım ne kadar geç o kadar iyi bence yoksa tek keseyi görürsün biraz dayan kalp atışınıda direk duyarsın inşallah
Yaa ay keşke burdan yazmak daha önce aklıma gelseydi belki bilen vardır aradığım belgeyiaa denetçi aa yapı denetim bende inşaat sektöründeyim senin meslek neydi canm
Tekrar hayırlı olsun canımSen hariç tüm çevre şehircilik çalışanlarına iki tane yapıştırasım var. Bir belge lazım ne istedikleri belli değil nerden alacağım belli değil sap gibi kaldım
Sen denetçi misin?aa denetçi aa yapı denetim bende inşaat sektöründeyim senin meslek neydi canm
Yap gitsin benceBirde benim tablo bu şekilde kalpli olanlar ilişki bugünde piki gördüm bugün es mi geçeyim dün akşam yaptik yoksa yap gitsin mi dersiniz çünkü eşim cuma cumartesi gececi ya sabah 6 da yakalicam onu yada akşam üstü 3 gibi
Gel bacım gel Malatya ya bende, Malatya'dayımÇevre ve şehircilik bakanlığına atandim çok şükür
Malatya'ya atandım.
Bölümüm işletme