Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ne kadar özveri ile çalıştığımızı görsen bu cümleyi kurmazdin canım bir kaç kişi için bütün bakanlığı heba etme 🤫🌝
Yaa tabi özveri ile çalışanları ayrı tutuyorum 💜 buradaki işlemlerim hallolmuyor. çıldırcam ya benim açımdan da bak bir belge istiyorlar nerden alıcam diyorum bilmiyorlar. Daha önce bu işi halledenlere soruyorum biz öyle bir şey almadık diyorlar. Arıyorum soruyorum çırpınıyorum resmen ama sonuç alamıyorum. Ne yapayım ben isyan etmeyip 🥲

Yaa tabi özveri ile çalışanları ayrı tutuyorum 💜 buradaki işlemlerim hallolmuyor. çıldırcam ya benim açımdan da bak bir belge istiyorlar nerden alıcam diyorum bilmiyorlar. Daha önce bu işi halledenlere soruyorum biz öyle bir şey almadık diyorlar. Arıyorum soruyorum çırpınıyorum resmen ama sonuç alamıyorum. Ne yapayım ben isyan etmeyip 🥲
Hangi şubeyle ilgili imar barışı mı? Şehircilik kısmı ise ben yardımcı olurum

Hangi şubeyle ilgili imar barışı mı? Şehircilik kısmı ise ben yardımcı olurum
Denetçi olmaya çalışıyorum. Mesleki tecrübeyi gösterir belge gerekli. E devletten iş deneyim belgesi başvurusu yaptım çevre şehircilikten arayıp bu belge ihaleler için sizin istediğiniz bu değildir dedi nerden alıcam dedim yapı denetime sorun dedi. Sordum öyle bir belge bilmiyoruz dediler. Başka yapı denetimlerden bilgi almaya çalıştım onlarda öğrenip döneriz dediler dönüş yapmadılar. bir arkadaşım da aynısını almaya çalışıyormuş o da aynı şekilde reddedilmiş. İkimizde bulmaya çalışıyoruz. Belki çok basit bir şeydir ama alacak adres belli olmayınca kaldık ortada ☺️

Denetçi olmaya çalışıyorum. Mesleki tecrübeyi gösterir belge gerekli. E devletten iş deneyim belgesi başvurusu yaptım çevre şehircilikten arayıp bu belge ihaleler için sizin istediğiniz bu değildir dedi nerden alıcam dedim yapı denetime sorun dedi. Sordum öyle bir belge bilmiyoruz dediler. Başka yapı denetimlerden bilgi almaya çalıştım onlarda öğrenip döneriz dediler dönüş yapmadılar. bir arkadaşım da aynısını almaya çalışıyormuş o da aynı şekilde reddedilmiş. İkimizde bulmaya çalışıyoruz. Belki çok basit bir şeydir ama alacak adres belli olmayınca kaldık ortada ☺️
aa denetçi aa yapı denetim bende inşaat sektöründeyim senin meslek neydi canm

Tekrar hayırlı olsun canım ☺️ Sen hariç tüm çevre şehircilik çalışanlarına iki tane yapıştırasım var. Bir belge lazım ne istedikleri belli değil nerden alacağım belli değil sap gibi kaldım 😂
🤣🤣🤣🤣
İşte ben geldikten sonra o işlerin hepsi bir düzene girecek, hepsini hizaya getirecem :KK70:

Kızlar bu sabah yataktan kalkmasan ateşimi ölçtüm 36.6 çıktı. Yarın kaç çıkacak bakalım bugün yumurtlma sonrası 11. Gün sizce nasıl daha mı yüksek olmalıydı yoksa önemli olan artış mı 🌺🌺
Yok mu yorumu olan kızçelerrrr

Yeniii hamişlerr acaba ne zaman doktora gideceksniz haftaya hafta içi dusunuyoruz biz ama bırtürlü hastaneye doktora karar veremedık burda adı cok duyulmus bır doktor var ama muayene ucretlerinin çok ucuk fıyatları oldugunu söyluyolar karrarsz kaldımm

Ovülasyonla gebelik belli olur mu hiç bu kadar koyu çıkmamıştı 🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20221222_152205_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20221222_152205_com.android.gallery3d.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 45
X