- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.721
Aman yaptım gitti içimde kalacağına dışımda kalsın o kadar test aldım sonuçtaAynı ben işteee deliyiz valla
Bekle bekle şiştikCanım daha bata var gibi konuşmak için daha erken bekleyelim
Yeter yeter senin kalbinin temizliği bile yeter o bebeğin gelmesi içinRica ederim bitanem benim 0.68 ama yetiyor napalım
Yap kız nolacak ohhh iyi etmişsinAman yaptım gitti içimde kalacağına dışımda kalsın o kadar test aldım sonuçtaboşamı gitsin yani 14 tane testim var şuanda
Ayy çok teşekkür ederim canım benim böyle düşünmen beni çon sevindirdi allah razı olsun bebegimYeter yeter senin kalbinin temizliği bile yeter o bebeğin gelmesi için
Alırım bı dal bende AyşenurEderim canım etmem mi namazının arkası duamda olacaksınRabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ben de 10 aydır uğraşıyorum sebepsiz olmadı bu zamana kadar, vakti saati var onu bekliyoruz hepimiz, sabır şükür dua
Kuzum ates tablosu son üç güne kadar fıkır vermez pek hanı bı kaç yorumda bulunursun ama asıl kendını o tarıhlerde bellı ederKızlar ateş tablom nasıl sizce umut varmı ya
Canım benimde son 3 te düşmüştü bence ona takılmaValla artık beklicem kızlar dedigim gibi ateşimde düşüyor hayırlısı olsun hakkımızda artık
Yarın mı yapcan test kuzumCanım benimde son 3 te düşmüştü bence ona takılma
Tamam canım adet olmazsam 10. Gün 25 i oluyor o zaman yaparım test. Am şuan akımtım çogaldı parlak şeffaf akşama kadar gelebilir gelmekte olan. Sende oldumu akıntı adete yakın canımCanım benimde son 3 te düşmüştü bence ona takılma
Evet, son testimi de yarın sabah yapayım diyorumYarın mı yapcan test kuzum
Tabiki hayırKız zaten dönüp dolaşıp koşa koşa geliyoruzdaha bugün çatlamanın 6. Günü ama test yapsam mı diye düşünüyorum
Ya inşallah şimdi kesin var mı ben anlamadım doktor gebesin diyemem haftaya tekrar gel takip edelim dediSağlıklı ilerlesin inşallah canım bebişin
Yok, seffaf akıntı bende çok az adet günü oldu. Bende ara ara peynir kesiği akıntı oldu ama o hep olurdu bendeTamam canım adet olmazsam 10. Gün 25 i oluyor o zaman yaparım test. Am şuan akımtım çogaldı parlak şeffaf akşama kadar gelebilir gelmekte olan. Sende oldumu akıntı adete yakın canım
Ben de peynir kesiği hiç olmazdı yumurtlamadan sonra 3-4 gün olduYok, seffaf akıntı bende çok az adet günü oldu. Bende ara ara peynir kesiği akıntı oldu ama o hep olurdu bende
Değerin sağlıklı şekilde yükselecek mi görmek istemiş canım o yüzden kesin konuşamıyor.hamile değilsin de demiyor. Çünkü bazen beta değeri tekrar düşebiliyor.Takip edecek bir kaç hafta, önce beta değerinin yükselmesine sonra kese oluşumuna ve içinde bebek olmasına daha sonra da kalp atışına bakacak. Tüm bunlardan sonra evet sağlıklı gebelik diyebilirYa inşallah şimdi kesin var mı ben anlamadım doktor gebesin diyemem haftaya tekrar gel takip edelim dedi
Bende de yumurtlamadan sonra epey uzun süre oldu bata 2 gün kala şeffaflaştı regl oldumBen de peynir kesiği hiç olmazdı yumurtlamadan sonra 3-4 gün oldu
Kasıklarımda sürekli bi huzursuzluk var benimBende de yumurtlamadan sonra epey uzun süre oldu bata 2 gün kala şeffaflaştı regl oldum
Ay hadi inşAllah güzel şeyler içindir o huzursuzlukKasıklarımda sürekli bi huzursuzluk var benim