Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Alırım bı dal bende Ayşenur

Canım benimde son 3 te düşmüştü bence ona takılma
Tamam canım adet olmazsam 10. Gün 25 i oluyor o zaman yaparım test. Am şuan akımtım çogaldı parlak şeffaf akşama kadar gelebilir gelmekte olan. Sende oldumu akıntı adete yakın canım

Tamam canım adet olmazsam 10. Gün 25 i oluyor o zaman yaparım test. Am şuan akımtım çogaldı parlak şeffaf akşama kadar gelebilir gelmekte olan. Sende oldumu akıntı adete yakın canım
Yok, seffaf akıntı bende çok az adet günü oldu. Bende ara ara peynir kesiği akıntı oldu ama o hep olurdu bende

Ya inşallah şimdi kesin var mı ben anlamadım doktor gebesin diyemem haftaya tekrar gel takip edelim dedi
Değerin sağlıklı şekilde yükselecek mi görmek istemiş canım o yüzden kesin konuşamıyor.hamile değilsin de demiyor. Çünkü bazen beta değeri tekrar düşebiliyor.Takip edecek bir kaç hafta, önce beta değerinin yükselmesine sonra kese oluşumuna ve içinde bebek olmasına daha sonra da kalp atışına bakacak. Tüm bunlardan sonra evet sağlıklı gebelik diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…