Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-22-09-09-48-019_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 33
Tamamdır Ayşenurcum birbirimizin dualarında olalım kimin duasi kime geçer bilinmez ben de Özlem
Tekrar tanıstığıma memnun oldum <3 ben senı oglumda da hatırlıyorum sankı ya ozamanlarda varmıydın kk da 2018-2019 , 2019 ocak annelerındeydım. Sagol kzuum diline göönlüne enerjine sağlık :)

Tekrar tanıstığıma memnun oldum <3 ben senı oglumda da hatırlıyorum sankı ya ozamanlarda varmıydın kk da 2018-2019 , 2019 ocak annelerındeydım. Sagol kzuum diline göönlüne enerjine sağlık :)
2019 temmuz annesiyim ben de, denklesmisizdir

Öyle ateş ölçmek olmaz kuzu, yataktan kalkmadan ölçeceksin. Diğerleri hiçbir şekilde geçerli ve güvenilir olmaz.

Canım Yumurtlama sonrası 7. gün yıllardır yaşamadığım göğüs ağrısı hafif başladı, gitgide şiddetlendi.Şu an memelerim bomba gibi dokunulmuyor. Yemekten 1 saat sonra midem kazınıyordu. Sivilcelenmelerim falan adet öncesi ile hep aynıydı. Önceki gebeliklerimde kahveden tiksinirdim o olmadı mesela. Rahim bölgemde adet sancısından daha hafif , biraz yangı tarzı ağrılarım oldu. Bu da diğerlerinden farklıydı. Bel ağrısı zaten Allah'ın emri tek taraflı şiş sokmuşsun gibi. Öğrendikten sonra da arttı. Uykum çok geldi.Ben de yazmak istedim okuyan olur belki diye. BEnim adet 24-25 de bir olur. 22. gün negatifti. 23. gün idrarda pozitif gördüm. 24. gün beta baktırdım 57 idi.:)
Kızlar erken gebelik belirtilerinizi yazar misinjz

KIz bebek için bol bol Meryem Suresi, erkek bebek için Yusuf Suresi okunabilir. Tabii daha cinsiyet aşamasına geçemedik ama öğrenene kadar ikisi de okunabilir.
İnşallah ben de yapmak isterim. Önce şu fitil işi bitse namazlarımı düzenli kılmak dileğim. Onu yapamadıgım için çok mutsuzum. Hazır regl de yokkken mis gibi kazalar falan kılmak var bambambam ama işte nefis agır geliyor Ama yapacağım inşaallah Allahın da yardımı ile...

Kııızzzzz bir de üstüne Adaşmıymışız biiiizzzz ayyyiiii çok mutlu oldum kiii
Tamamdır Ayşenurcum birbirimizin dualarında olalım kimin duasi kime geçer bilinmez ben de Özlem

günaydn kızlar 4 5 gün önce leke sonra adet oluyorm bu ateş ölçerken leke başladığında mı ateş düşer yoksa tam adet başlangıcında mı
Kişiden kişiye değişir bazen 3-4 gün öncesinden düşer bazen de aktif kanamanın başladığı gün düşer canım ilk tablon mu aslında kendini tanıyorsun bir nevi

Kişiden kişiye değişir bazen 3-4 gün öncesinden düşer bazen de aktif kanamanın başladığı gün düşer canım ilk tablon mu aslında kendini tanıyorsun bir nevi
daha başlamdımda ölçmeye niyetim var adetten sonra ama tablo biraz karışık geldi birde lekenme yanıltırmı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…