- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.681
ay bende eczaneden almıstım T1 2 siz silikti sabah baska test yapmıstım koca net ıkı cızgı yani neye gıvencez anlayamadım eczanede kandırıyorsa ne diyelim kiiKızlar şimdi size bir örnek,
Az önce aynı idrar ile yaptığım testi göstereceğim biri orjinal artimed diğeri çakma artimed
Gelelim yeni hamişlerin bebelerinin cinsiyetini tahmine
@Deepblues
@Bir hayale yolculuk
ekimm24
Mervenur277
@Kaktushane
@Sirius2023
@pozitifbiri
T TASUU
Bunlar hatırladıklarım, unuttukları varsa, etiketleyin beni anacım m, pozitifcim bunu Ağustos topiğinin bir yerine ekle de 20 hafta sonra güncelleriz hayırlısıyla...
Sıradaki hamişlere de tahmin yapmadan gitmeyeceğim canalor, don't panik
Ayyy burda sessiz sessiz deli gibi ikiz isteyen biri daha varKız bana da dua et bende ikiz istiyorum tek yumurta olsun ama
Valla iyi sürümüşsünüz canım maşallah maşallah arkanından gelenler çok olsun inşallah
Aynen öyle canım bende dua ediyorumay bende eczaneden almıstım T1 2 siz silikti sabah baska test yapmıstım koca net ıkı cızgı yani neye gıvencez anlayamadım eczanede kandırıyorsa ne diyelim kii
yaaaa hadi bakallım ne tahminler gelecekkkkk
Ayyy burda sessiz sessiz deli gibi ikiz isteyen biri daha varbizde esimle sevgililikten berii deli gibi ikiz istiyoruz ama ailelerde yok bir mucize Allahım diyoruz veee ilk korunmayı bıraktıgımz gun eşimm diyokii dua ettım Allahım hayırlı ıkız evlat nasip et bize dedım nerden geldı aklına oan Allah benden isteyin diyor yeterkii bizde hayırlı saglıklı evlatlar ıstıyoruz. Insallah ya
Yaaa senin olabilir hadii inşallahhh bekliyoru güzel haberler o enerccciden istiyoruzAynen öyle canım bende dua ediyorumbizim ailede var ikiz
Ay hadi inşallah inşallah amin çok aminYaaa senin olabilir hadii inşallahhh bekliyoru güzel haberler o enerccciden istiyoruz
Kuzum sen test mi verdin kaçırdım ben
İdrar testi yaptım canım sabah gölge çıktı gibi sabaha tekrarlıcam allah nasip ederse canımKuzum sen test mi verdin kaçırdım ben
Anammm 4 eylül senin takvimAy hadi inşallah inşallah amin çok amin
Evet bebiş nedenn kiiAnammm 4 eylül senin takvim
Agıstosu geçmiş benimde öyle okur o zamanEvet bebiş nedenn kii
Evet geçti bata göre ama bence Ağustos ben Ağustos annelerine gidicemAgıstosu geçmiş benimde öyle okur o zaman
Canım bu takvım meselesi ne sormustum sana yıne ama gözunden kactı sanırımAnammm 4 eylül senin takvim
Bebeğin muhtemel doğum tarigi profillerimizin altında yazıyor onu diyor canımCanım bu takvım meselesi ne sormustum sana yıne ama gözunden kactı sanırım
Ben göremedm vallaBebeğin muhtemel doğum tarigi profillerimizin altında yazıyor onu diyor canım
Ayarlardan düzeltmenin lazım bebiş ondanBen göremedm valla
Canım hamile olanların takvimi sende de yok profilden giripdüzenliyorsun demekkisende de digerleri gözükmüyor yoksa bilirdin canım . Görmedim kuzum kusura bakmaCanım bu takvım meselesi ne sormustum sana yıne ama gözunden kactı sanırım
Kız yürü git işeeCanım hamile olanların takvimi sende de yok profilden giripdüzenliyorsun demekkisende de digerleri gözükmüyor yoksa bilirdin canım . Görmedim kuzum kusura bakma
Canım