Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben de peynir kesiği hiç olmazdı yumurtlamadan sonra 3-4 gün oldu
Ben en son ki hamileligimde peynir kesigi akıntı gelmişti normalde hiç gelmezdi öyle anladım hamile oldugumu demekki bu ondan olmuş desim canım. Flitre yaparmısın kuzum yine bu sefer bembeyaz benim test

Günaydın güzel hatunlar. Hayırlı sabahlar herkese .
Tamam canım benim iki kız var ikizde erkek olsun istiyorum inşallah. Allahım mervenura tek yumurta ikizi nasip et gönlünden geçeni ver allahm. Kız sen hamişsşn sende bana et aşko ikiz olmasada tek erkek de olsa olur 😂😂
Bende ikiz istiyorum tabi ama olmazsa da tatlıs bir kız istiyorum oğluma yoldaş 🤲🤲
Mfk kullananların oluyor ikizi 😂😂
Mfk ne oluyor ilk kez duydum.

Bende ikiz istiyorum tabi ama olmazsa da tatlıs bir kız istiyorum oğluma yoldaş 🤲🤲

Mfk ne oluyor ilk kez duydumtakviye

Mfk ne oluyor ilk kez duydum.
takviye edici gıda canım bebek isteyenler için faydalı oluyor instgramda var dr mfk yaz çıkar

Eklentiler

• IMG_20221222_085826.jpg
    IMG_20221222_085826.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 56
Ya inşallah şimdi kesin var mı ben anlamadım doktor gebesin diyemem haftaya tekrar gel takip edelim dedi
kuzum var evet ama ılerlemesı onemlı olan , o yuzden doktroun bu konusması normal aslında . Bak benım degerım 22 cıktı 3 4 gun sonra 19 cıktı saglıklı değilmiş düştü bu yuzden bu değerlerlerle sana net cevap vermesi zor bır doktor ıcın helekı sen bırdaha ne zaman kan vereceksın

X