- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.741
İnşallah canım çok umutlandırmak istemiyorum kendimi ama. Bilmiyorum kiAy hadi inşAllah güzel şeyler içindir o huzursuzluk İçeride çalışmalar var belliki ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok umutlandırmak istemiyorum kendimi ama. Bilmiyorum kiAy hadi inşAllah güzel şeyler içindir o huzursuzluk İçeride çalışmalar var belliki ☺
Kaç gün geçti ne zaman test yapıcan Bu ay bitmeden seni de pozitif görürüz İnşAllah hayırla sağlıklaİnşallah canım çok umutlandırmak istemiyorum kendimi ama. Bilmiyorum ki
Ben en son ki hamileligimde peynir kesigi akıntı gelmişti normalde hiç gelmezdi öyle anladım hamile oldugumu demekki bu ondan olmuş desim canım. Flitre yaparmısın kuzum yine bu sefer bembeyaz benim testBen de peynir kesiği hiç olmazdı yumurtlamadan sonra 3-4 gün oldu
Adetim geçmeden yapmam dayanabilirsem 30 u galiba adetKaç gün geçti ne zaman test yapıcan Bu ay bitmeden seni de pozitif görürüz İnşAllah hayırla sağlıkla
Tamam canımcım yaparım. İnşallah öyledirBen en son ki hamileligimde peynir kesigi akıntı gelmişti normalde hiç gelmezdi öyle anladım hamile oldugumu demekki bu ondan olmuş desim canım. Flitre yaparmısın kuzum yine bu sefer bembeyaz benim test
Valla canım yolumun üzerinde iki eccane var ne varsa onları alıyorummelegim can artimed değil de laboquik çok iyi erken gebelik bile hemen çıkıyor kaset testte
İnşallah kuzum aminTamam canımcım yaparım. İnşallah öyledir
Bende ikiz istiyorum tabi ama olmazsa da tatlıs bir kız istiyorum oğluma yoldaşTamam canım benim iki kız var ikizde erkek olsun istiyorum inşallah. Allahım mervenura tek yumurta ikizi nasip et gönlünden geçeni ver allahm. Kız sen hamişsşn sende bana et aşko ikiz olmasada tek erkek de olsa olur
Mfk ne oluyor ilk kez duydum.Mfk kullananların oluyor ikizi
Günaydın güzel hatunlar. Hayırlı sabahlar herkese .
Bende ikiz istiyorum tabi ama olmazsa da tatlıs bir kız istiyorum oğluma yoldaş
Mfk ne oluyor ilk kez duydumtakviye
takviye edici gıda canım bebek isteyenler için faydalı oluyor instgramda var dr mfk yaz çıkarGünaydın güzel hatunlar. Hayırlı sabahlar herkese .
Bende ikiz istiyorum tabi ama olmazsa da tatlıs bir kız istiyorum oğluma yoldaş
Mfk ne oluyor ilk kez duydum.
İnşallah kuzum amin
Kız ben son 3 güne kadar öğrenirim zaten ya sonucuKuzum ates tablosu son üç güne kadar fıkır vermez pek hanı bı kaç yorumda bulunursun ama asıl kendını o tarıhlerde bellı eder
Benimde çok oluyor canım aşırı dinlemekten gına geldi vallaKasıklarımda sürekli bi huzursuzluk var benim
kuzum var evet ama ılerlemesı onemlı olan , o yuzden doktroun bu konusması normal aslında . Bak benım degerım 22 cıktı 3 4 gun sonra 19 cıktı saglıklı değilmiş düştü bu yuzden bu değerlerlerle sana net cevap vermesi zor bır doktor ıcın helekı sen bırdaha ne zaman kan vereceksınYa inşallah şimdi kesin var mı ben anlamadım doktor gebesin diyemem haftaya tekrar gel takip edelim dedi
Yaptım valla içimde kalacağına dışımda kalsın dedim. Kız belki canım kaba işemek istediTabiki hayır
Belki ateşin belli ederAdetim geçmeden yapmam dayanabilirsem 30 u galiba adet
benımde bu ay adete 4 gun falan kalaya kadar oyleydı akıntım , sonra sulu seffafa dondu hamıle kaldıgım ay donmemıstı hala beyaz kremsı idiBende de yumurtlamadan sonra epey uzun süre oldu bata 2 gün kala şeffaflaştı regl oldum
Kız tablom bozuldu zatenBelki ateşin belli eder
Belkide her ay bunu yaşıyoruz ama ilk kez talip ettiğim için yeni farkettimbenımde bu ay adete 4 gun falan kalaya kadar oyleydı akıntım , sonra sulu seffafa dondu hamıle kaldıgım ay donmemıstı hala beyaz kremsı idi
e kuzum ne ıstıyorsun sen olay zaten anca o zaman oluyor ates bu sonucta oda vucutta salgılanan hormonlara gore devam edıyor ee anca 7-10 gun sonra salgılanınca ıster ıstemez yanıKız ben son 3 güne kadar öğrenirim zaten ya sonucu