-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.701
İnşallah canım benim evet FundaO hiç belli olmaz canım bekletmez inşallahfunda mı ismin isminle dua edeyim
Sağol canım amin inşallah tüm bekleyenlereCanımhayırlı vakitlerde güzelliklerle gelsin kuzun
Yok kız adet olmadım o takvimdeki adetim tahminiydi kürtaj sonrası beklenen adetim ayın 31 inde canımsavascii sen ne zaman adet oldun senin yok muydu daha vaktin, hem sen nerelerdesin bugün seksisin soluğun çıkmıyor?
Gelidim canım yok yaaa bembeyaz canım ateşimde 36.4 e düştü ya erken yapıyorum testi bilemedim ayın 25 ine kadar yapmıcam artık. Hem bu kadar kasık agrısı çekmem normla degil bence adet gelir yarınaKız yürü git işee, seni bekliyoruz heyecanla
Valla t2 de bence bişeyler varGelidim canım yok yaaa bembeyaz canım ateşimde 36.4 e düştü ya erken yapıyorum testi bilemedim ayın 25 ine kadar yapmıcam artık. Hem bu kadar kasık agrısı çekmem normla degil bence adet gelir yarına
Dün kendimi dinledim kuzum hamilemiyim değilmiyim stresi yaşadım bugün normalime dönüp geldim çok şükürsavascii nerelerdesin sennn dün yoktun canim
Özletme kız kendini, dimiiiiValla t2 de bence bişeyler var
Kız zaten dönüp dolaşıp koşa koşa geliyoruzÖzletme kız kendini, dimiiiisanki bende görüyorum. Hayırlısı canım, hayırlı vakitlerde inşallah melegim can
Yok canım yok göz yanılması oluyor kandırıyor biziValla t2 de bence bişeyler var
Normal kuzum yeterliKızlar amh 1.52 değeri nasıl? Normal mi düşük mü?
Yaaa gerçekten miNormal kuzum yeterli
Valla artık beklicem kızlar dedigim gibi ateşimde düşüyor hayırlısı olsun hakkımızda artıkÖzletme kız kendini, dimiiiisanki bende görüyorum. Hayırlısı canım, hayırlı vakitlerde inşallah melegim can
Aynı ben işteee deliyiz vallaKız zaten dönüp dolaşıp koşa koşa geliyoruzdaha bugün çatlamanın 6. Günü ama test yapsam mı diye düşünüyorum
Rica ederim bitanem benim 0.68 ama yetiyor napalımYaaa gerçekten miteşekkür ederim kuzucum.
Düşmezse var canım benimdw böyle çıkıyordu dün 36.5 bugün 36.4 çıktı bakalım nolacak daha da düşerse adet gelir zaten benim sınır 36.4 galiba yeni başladım ama ölçmeyeKızlar ateş tablom nasıl sizce umut varmı ya
Canım daha bata var gibi konuşmak için daha erken bekleyelimKızlar ateş tablom nasıl sizce umut varmı ya