- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.701
melegim can canım hadi yaz, varsa beraber mutlu olalım, yoksa eğer hep beraber Rabbim dua edelim hayırlı vakitlerde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim evet Funda çok teşekkür ederim Allah razı olsunO hiç belli olmaz canım bekletmez inşallah funda mı ismin isminle dua edeyim
Sağol canım amin inşallah tüm bekleyenlereCanım hayırlı vakitlerde güzelliklerle gelsin kuzun
Yok kız adet olmadım o takvimdeki adetim tahminiydi kürtaj sonrası beklenen adetim ayın 31 inde canım biraz dinlenmek istedim ya tuttumu tutmadımı stresine girdim ama sabahın köründe soluğu yine kk da aldımsavascii sen ne zaman adet oldunsenin yok muydu daha vaktin, hem sen nerelerdesin bugün seksisin soluğun çıkmıyor?
Gelidim canım yok yaaa bembeyaz canım ateşimde 36.4 e düştü ya erken yapıyorum testi bilemedim ayın 25 ine kadar yapmıcam artık. Hem bu kadar kasık agrısı çekmem normla degil bence adet gelir yarınaKız yürü git işee, seni bekliyoruz heyecanla
Valla t2 de bence bişeyler varGelidim canım yok yaaa bembeyaz canım ateşimde 36.4 e düştü ya erken yapıyorum testi bilemedim ayın 25 ine kadar yapmıcam artık. Hem bu kadar kasık agrısı çekmem normla degil bence adet gelir yarına
Dün kendimi dinledim kuzum hamilemiyim değilmiyim stresi yaşadım bugün normalime dönüp geldim çok şükürsavascii nerelerdesin sennn dün yoktun canim
Özletme kız kendini, dimiiii sanki bende görüyorum. Hayırlısı canım, hayırlı vakitlerde inşallah melegim canValla t2 de bence bişeyler var
Kız zaten dönüp dolaşıp koşa koşa geliyoruz daha bugün çatlamanın 6. Günü ama test yapsam mı diye düşünüyorumÖzletme kız kendini, dimiiii sanki bende görüyorum. Hayırlısı canım, hayırlı vakitlerde inşallah melegim can
Yok canım yok göz yanılması oluyor kandırıyor biziValla t2 de bence bişeyler var
Normal kuzum yeterliKızlar amh 1.52 değeri nasıl? Normal mi düşük mü?
Yaaa gerçekten mi teşekkür ederim kuzucum.Normal kuzum yeterli
Valla artık beklicem kızlar dedigim gibi ateşimde düşüyor hayırlısı olsun hakkımızda artıkÖzletme kız kendini, dimiiii sanki bende görüyorum. Hayırlısı canım, hayırlı vakitlerde inşallah melegim can
Aynı ben işteee deliyiz vallaKız zaten dönüp dolaşıp koşa koşa geliyoruz daha bugün çatlamanın 6. Günü ama test yapsam mı diye düşünüyorum
Rica ederim bitanem benim 0.68 ama yetiyor napalımYaaa gerçekten mi teşekkür ederim kuzucum.
Düşmezse var canım benimdw böyle çıkıyordu dün 36.5 bugün 36.4 çıktı bakalım nolacak daha da düşerse adet gelir zaten benim sınır 36.4 galiba yeni başladım ama ölçmeyeKızlar ateş tablom nasıl sizce umut varmı ya
Canım daha bata var gibi konuşmak için daha erken bekleyelimKızlar ateş tablom nasıl sizce umut varmı ya