- 18 Haziran 2022
- 4.207
- 5.947
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.641
Allah'ım meleğin dualarını kabul et inşallahTamam canım benim iki kız var ikizde erkek olsun istiyorum inşallah. Allahım mervenura tek yumurta ikizi nasip et gönlünden geçeni ver allahm. Kız sen hamişsşn sende bana et aşko ikiz olmasada tek erkek de olsa olur
Çok şükür canım. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAy çok şükür Evet başka yerde yaptığım yanlış çıktı ama nasıl yanlış çıkıyor anlamıyorum
Ben sabah o testi görünce şok oldum dedim eyvah kaybedicem galiba ama Allah çok büyük işteGayet güzel canım 2 güne bir güzel artmış
Atalarda olan hastalıklı genler nesiller sonrasına aktatılıyorsa, bence ikiz genleride aktatılıyordur. Sen en yakın 2 kuşak bilemedin 3 kuşak sonrasına gidip bilebilirsin, belki daha eskilerde var. Rabbim ol derse olur.İşte hep merak ettiğim bir konu. Ailemde ve eşimin ailesinde ikiz yok tüp bebek yapmadık başka bi tedavi aşılama vs de yapmadık. Benim ikizlere hamile olma olasılığım ne? Böyle örnek var mı kızlar doğal yolla ikizi olan
Yaaa hadi bakalım hayırlısıyla o vakit gelince paylaşırız inşallah tahminlerin tuttuğunuGelelim yeni hamişlerin bebelerinin cinsiyetini tahmine
@Deepblues
@Bir hayale yolculuk
@ekimm24
Mervenur277
Kaktushane
Sirius2023
@pozitifbiri
T TASUU
Bunlar hatırladıklarım, unuttukları varsa, etiketleyin beni anacım m, pozitifcim bunu Ağustos topiğinin bir yerine ekle de 20 hafta sonra güncelleriz hayırlısıyla...
Sıradaki hamişlere de tahmin yapmadan gitmeyeceğim canalor, don't panik
Amin canım çok sağol darısı sizlere ve isteyenlere inşallahÇok şükür canım. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Mfk kullananların oluyor ikiziİşte hep merak ettiğim bir konu. Ailemde ve eşimin ailesinde ikiz yok tüp bebek yapmadık başka bi tedavi aşılama vs de yapmadık. Benim ikizlere hamile olma olasılığım ne? Böyle örnek var mı kızlar doğal yolla ikizi olan
Canım yanlış değildir de alet farkı vardır. Eski yeni olması gibi..Çok şükür canım. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben varım kuzummmmYaaa hadi bakalım hayırlısıyla o vakit gelince paylaşırız inşallah tahminlerin tuttuğunu
Minnacık 4 5 haftalık ultrason görüntüleriyle tahmin edenler de vardi topikte var mi acaba o genç yeteneklerden lazım olacak gibi
Aaa nasil tahmin ediyorsun kız 4 5 haftalık diyor ha anlar mısın o kadar erkenBen varım kuzummmm
Gebe kaldıktan sonra mi söylenir bu bilgi aşk olsunMfk kullananların oluyor ikizi
Anladım evet tüp bebekte ikiz gebelik ihtimalide oluyor .daha biz tüp bebek asilama başlamadık. Doktor yeni test fln yapmıştı. İnşallah gerek kalmadan doğal gebeliğim sağlıkla ilerlerİşte hep merak ettiğim bir konu. Ailemde ve eşimin ailesinde ikiz yok tüp bebek yapmadık başka bi tedavi aşılama vs de yapmadık. Benim ikizlere hamile olma olasılığım ne? Böyle örnek var mı kızlar doğal yolla ikizi olan
4 5 haftaya tam birşey diyemem ama 8 haftadan sonra nup dan anlarız inşallah helebi oluşsunlar da atalım buraya bebişlerimiz inşallahBen varım kuzummmm
Benim ailemde de eşimin ailesinde de ikiz yok. Klomen kullandığım ay iki yumurta büyümüş biri 24 biri 22 mm. Doktor ikiz olma ihtimali var demiştiİşte hep merak ettiğim bir konu. Ailemde ve eşimin ailesinde ikiz yok tüp bebek yapmadık başka bi tedavi aşılama vs de yapmadık. Benim ikizlere hamile olma olasılığım ne? Böyle örnek var mı kızlar doğal yolla ikizi olan
Olsun aşkımm ya gebesin ya o yeter bakımGebe kaldıktan sonra mi söylenir bu bilgi aşk olsun
Çok güzel yaaa ilk ultrason fotimizi sizinle paylaşıcam o günleri görürsekkBen varım kuzummmm
Kuzum yumurtlama ve bat ne zamandı senin kendime göre HCG aralığı tahmin etmeye çalışıyorumÇok güzel yaaa ilk ultrason fotimizi sizinle paylaşıcam o günleri görürsekk
Canım o kadar çok araştırdım ki tahminde bulunur egleniriz inşallah görelinde bi minnoşları arkadaşım hamileydi atardı ultrasın resmini dontordan çıkar çıkmaz kız bu dedim bariz belli oluyor. Bilirsem tabi benim bir yıldır ilgi alanım bunlarAaa nasil tahmin ediyorsun kız 4 5 haftalık diyor ha anlar mısın o kadar erken
İnşallah bebegim hepimiz yorumlar egleniriz canım çok güzel olur ne olursa olsun saglıklı olsunlar bu bize yeter ama heycanlı olur haaa inşallah hamileyimdir ya sabah olmaz bana bugünÇok güzel yaaa ilk ultrason fotimizi sizinle paylaşıcam o günleri görürsekk