- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.661
Ovuslasyonda 6 sinda pozitif gördüm canım. Bugün 16.gunKuzum yumurtlama ve bat ne zamandı senin kendime göre HCG aralığı tahmin etmeye çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovuslasyonda 6 sinda pozitif gördüm canım. Bugün 16.gunKuzum yumurtlama ve bat ne zamandı senin kendime göre HCG aralığı tahmin etmeye çalışıyorum
Sabaha inşallah bayram varİnşallah bebegim hepimiz yorumlar egleniriz canım çok güzel olur ne olursa olsun saglıklı olsunlar bu bize yeter ama heycanlı olur haaa inşallah hamileyimdir ya sabah olmaz bana bugün
Himm sağol canım benim olsa olsa 40-50 arası maximum o zamanOvuslasyonda 6 sinda pozitif gördüm canım. Bugün 16.gun
Ayy çok merak ettim bende. İnşallah hayırlısıyla vardır canım sabah etiketle benide mesaide görmüyorum yoksa.İnşallah bebegim hepimiz yorumlar egleniriz canım çok güzel olur ne olursa olsun saglıklı olsunlar bu bize yeter ama heycanlı olur haaa inşallah hamileyimdir ya sabah olmaz bana bugün
İnşallah canım çok sevindim adına. Doğal yolla hamile kalman büyük bir nimet. Rabbimin hikmeti işte. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızi.Anladım evet tüp bebekte ikiz gebelik ihtimalide oluyor .daha biz tüp bebek asilama başlamadık. Doktor yeni test fln yapmıştı. İnşallah gerek kalmadan doğal gebeliğim sağlıkla ilerler
Eğer daha önce sorunlu gebelikler yaşamadiysan veya sağlık olarak Bi problemin devamlı hastalığın kullandığın ilacın vs yoksa bekle bir süre. Pozitifseniz bile tekrar kan vermek için beklemek zorunda kalıyorsunuz beklemek çok zor oluyor ondan biraz sabredinHimm sağol canım benim olsa olsa 40-50 arası maximum o zaman
İnşallah canım unutursam kızmayın bana çıkarsa heycan yapabilirmAyy çok merak ettim bende. İnşallah hayırlısıyla vardır canım sabah etiketle benide mesaide görmüyorum yoksa.
İnşallah canım benimSabaha inşallah bayram var
Evet ne güzel dediniz. İnsan kötü şeyler yaşayınca bunun nimet olduğunu biliyor ama o duyguları yaşamayınca basit bir şey gibi geliyor .o kadar değerliymiş kiİnşallah canım çok sevindim adına. Doğal yolla hamile kalman büyük bir nimet. Rabbimin hikmeti işte. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızi.
Ben kaset testle idare ediyorum koyulaşma durumunu. Ben sabrediyorum da iş yerine rapor vermem lazım. Gebelik raporu. Kese gorunmeyince Dr hamiledir teşhisi koymayabilir. Alt tarafı nöbetten muaf olacağım o yüzden sıkıştırıyorlarEğer daha önce sorunlu gebelikler yaşamadiysan veya sağlık olarak Bi problemin devamlı hastalığın kullandığın ilacın vs yoksa bekle bir süre. Pozitifseniz bile tekrar kan vermek için beklemek zorunda kalıyorsunuz beklemek çok zor oluyor ondan biraz sabredin
Ben kaset testle idare ediyorum koyulaşma durumunu. Ben sabrediyorum da iş yerine rapor vermem lazım. Gebelik raporu. Kese gorunmeyince Dr hamiledir teşhisi koymayabilir. Alt tarafı nöbetten muaf olacağım o yüzden sıkıştırıyorlar
Ederim canım etmem mi namazının arkası duamda olacaksın Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ben de 10 aydır uğraşıyorum sebepsiz olmadı bu zamana kadar, vakti saati var onu bekliyoruz hepimiz, sabır şükür duaGebe olduğumu öğrendikten birkaç hafta sonra kasıklarım çok ağrımıstı dediğin gibi. İnşallah canım çok istiyorum her ay daha çok istiyorum bir bebeğim daha olsun diye nolur dua et
Amin canım çok sağol sizlerin de en yakın zamanda güzel haberlerini alacağız baya bir ayağımızı sürdükAy birkaç gün hasta olduk neler olmuş, elbette hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla @Deepblues ve @TASUU hamile ??? Allahım çok mutlu oldum darısı başımıza inşallahh sağlıkla büyüsün bebişlerrr
Canım cok guzel dusunmussun ben 4 gün oldu ogreneli 4 gundur hergün elimi üzerine koyup meryem suresı yusuf suresı ve Yasin suresı acıyorum benıde cok huzurlu hıssetırıyor ınsalllah 9 ay devam ettırmeyı dusunuyorum meryem suresı kadının gebelıgını dogumunu kolaylastırmak ıcın denir yusuf suresi ise bebegın guzel olması ahlaklı olması vs için cok iyi deniyo .Allah ızın verirse doguma kadar bende bir hatim indirmeyi dusunuyodum burda böyle toplu bıseyde cok guzel olurSevgili canım kızlar burada bir çok bilgi, tavsiye, güzellikler paylaşıyoruz. Beni yanlış alamazsanız yapmaya niyet ettiğim bir şeyi sizinle de paylaşmak isterim.
Hamileliğimin güzel ve huzurlu geçmesi bebeğimin sağlıklı ve hayırlı olması için hatim başlamak istiyorum. Diğer bebelerde de Kur'anı Kerim okumaya çalışmıştım ama hatim yapmamıştım.
Okumayı bilmeyen veya yavaş okuduğunu düşünen arkadaşlar internetten açıp mukabele usulü dinleyip, takip yapabilirler.
KIz bebek için bol bol Meryem Suresi, erkek bebek için Yusuf Suresi okunabilir. Tabii daha cinsiyet aşamasına geçemedik ama öğrenene kadar ikisi de okunabilir.
Yok kuzum evde sadece bir gebenin günlüğünün masajını yaptım pilatesi grup dersi olarak gidiyordum haftada 2 defa o şekilde öneririm bulunduğun yerde senin de vardır bir araştır bence daha iyi oluyor o şekildeŞu umutlu mesajlarına o kadar mutlu oldum ki anlatamam aferin kız sana platesi evde mi yapıyorsun yavrum. Yapıyorsan kimin videoları bana da söyle
Hayıt macunu nereden alabilirim kuzum senin aldığın marka neydi ve nasıl kullandın günde 1 aç karnına mıBen hayıt macunu kullandım canım iki ay hormaonlarım düzene bindi. 2 aydrı da mfk kullanıyorum eş paketi
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun 7. Aya girdik biz de işte. İlki de sebepsiz 15 ay olmamıştı. Bu da azıcık bekletecek sanırımEderim canım etmem mi namazının arkası duamda olacaksın Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ben de 10 aydır uğraşıyorum sebepsiz olmadı bu zamana kadar, vakti saati var onu bekliyoruz hepimiz, sabır şükür dua
O hiç belli olmaz canım bekletmez inşallah funda mı ismin isminle dua edeyimAmin inşallah canım benim Allah razı olsun 7. Aya girdik biz de işte. İlki de sebepsiz 15 ay olmamıştı. Bu da azıcık bekletecek sanırım
Bana aç karnına dedi ama gastrit var bende rahatsiz etti ondan tok karnına 1 çay kaşıgı kullandım instgramda bursa narlıdere organik var oradan aldım ben güvenilir ürünün geliyor ödemeyi öyle yapıyırsun birde propolis aldım yumurta kalitesi içinHayıt macunu nereden alabilirim kuzum senin aldığın marka neydi ve nasıl kullandın günde 1 aç karnına mı
Valla iyi sürümüşsünüz canım maşallah maşallah arkanından gelenler çok olsun inşallahAmin canım çok sağol sizlerin de en yakın zamanda güzel haberlerini alacağız baya bir ayağımızı sürdük