- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.201
Yarım saat bir saat sonra falan bak varsa yine de çıkıyor kuruma çizgisi falan değilEvet canım hormon ilacı bitti dün en geç 6 gün var adet olmama belirtilerden dolayı test yaptım negatif tertemiz
Kız sanki t2 de bir ince cızgı var gibi, ne dersiniz kızlarŞunu şuraya katimde pozitiflere nazar boncugu olsun birazda bembeyaz görün canlarım
Benim tahmini yumurta çatlamam 15 aralık yinede belirti çok olunca yapim dedim negatif 6. Gün daha yaniYarım saat bir saat sonra falan bak varsa yine de çıkıyor kuruma çizgisi falan değil
Ben sayamadim wallaGünaaaayyddınnnvoouuuvvv çok güzell bir günaydın Masallahh Rabbim sağlıkla gelısmesını kucagına almayı nasip etsin inşallaahh hadii bakkimm dıger kızcelerrr bugun + kac olcaz burdan agustps topıgıne ısınlanan
Allah iyiliğini versin kuzum 25 Aralık'ta yapman lazım testi tabi cikmazBenim tahmini yumurta çatlamam 15 aralık yinede belirti çok olunca yapim dedim negatif 6. Gün daha yani
Yok kız yok görmek için çok ugraştım gözüme gölge geliyor kayboluyor geriKız sanki t2 de bir ince cızgı var gibi, ne dersiniz kızlar
İnşallah canım benimVeeee senden deben senide bekliyorummm
Bana gölge varmış gibi geldiŞunu şuraya katimde pozitiflere nazar boncugu olsun birazda bembeyaz görün canlarım
Düşükten sonra düzenim bozukdu adetim ilaçla durduruldu ondan son adet tarihim belli degil canım hap göre hareket edersem 6 gün var adeteAllah iyiliğini versin kuzum 25 Aralık'ta yapman lazım testi tabi cikmaz
Sağol teyzesi senin bebiş de sağlıkla gelsin inşallahMaşallah annesi büyüyor kuzun, sağlıkla gelsin
O zaman ara ara test yapman gerekiyor anladım canım hayırlısı olsunDüşükten sonra düzenim bozukdu adetim ilaçla durduruldu ondan son adet tarihim belli degil canım hap göre hareket edersem 6 gün var adete
Flitre yapmayı bilsem yapcaktım da beceremedim kuzum yarın niye denerim adet olana kadar devam keeBana gölge varmış gibi geldi
Dene dene çok heyecanlıFlitre yapmayı bilsem yapcaktım da beceremedim kuzum yarın niye denerim adet olana kadar devam kee
Cnm kuruma değilKuzum kuruyunca silinmiş sabah koyu değil miydi sen yine de kaçırma değerlendir
Hey Allahım yaa şansa bak. Vardır bunda da bir hayır diyelim. Akıntıya çok takılma benim bazı aylar akintim olurdu bu ay kurak geçti sankiCnm kuruma değil
Her gün Bi tane test yapıyorum saat 22.00de
Akıntıdan anlarız bakalım yumurtlama mı diye
Gercekten türünün son örneği gibi
Doktor bugun hastaymış yarın gidicem
T2 deki çizgiyi bi tek ben mi görüyorumŞunu şuraya katimde pozitiflere nazar boncugu olsun birazda bembeyaz görün canlarım