- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.241
Tşk ederim canımBal zeytinyagı karbiner 2 damlada limon ılıt iç canım iyi gelir.
Hayırlı olsun canım sağlıkla devamı gelsin inşallahGünaydın hanımlar
Pekmez canım pardon bal yAzmışımBal zeytinyagı karbiner 2 damlada limon ılıt iç canım iyi gelir.
Aaaa gerçekten kızzz gördüm valla bildigin çizgiT2 deki çizgiyi bi tek ben mi görüyorum
Ederiz canım etmezmiyiz saglıkla büyüsün inşalalh minnoşunKızlar kan testi verdim 2. kez inşallah 2 katına çıkmıştır dua eder misiniz lütfen
Canım benim ateş 36.6 36.7 seyrediyordu 4 gündür bugün 36.5 çıktı
25 aralık canım en erkenKizlar catlama 15inde oldu 14 15 16 degerlndirdom sizce ne zaman versem cikar
26sında versen çıkar benceKizlar catlama 15inde oldu 14 15 16 degerlndirdom sizce ne zaman versem cikar
Rica ederim bebişimAaaa gerçekten kızzz gördüm valla bildigin çizgiteşekkür ederim bebem flitre içinde
çatlamadan sonraki 10.-12. gün verseniz belli olur.Kizlar catlama 15inde oldu 14 15 16 degerlndirdom sizce ne zaman versem cikar
bebeğim çizginin altına düşmediği sürece sorun yok bak benim grafiğeCanım benim ateş 36.6 36.7 seyrediyordu 4 gündür bugün 36.5 çıktı
Tamam aşko bakam testime baktın mı umut var mı gelirmiyim yanına10.-12. gün verseniz belli olur.
bebeğim çizginin altına düşmediği sürece sorun yok bak benim grafiğe
Başta öyleydi bugün de yüksek girince oraya çektiSanki önceki düşüşü işaretlese daha mantıklı imiş ama kendi de kesikli çizgi çekmiş kendi de emin değil zaten