- 25 Şubat 2011
- 6.382
- 7.225
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.221
Walla cnm 24. Gün yumurtlamak olası bişey tabi ama bu kadar pikten sonra yumurtladım mı orası meçhul.Hey Allahım yaa şansa bak. Vardır bunda da bir hayır diyelim. Akıntıya çok takılma benim bazı aylar akintim olurdu bu ay kurak geçti sanki
Kanda çıkar mı sizceBir kaç gün daha bekle canım hemen ümitsizliğe kapılma
Benim de gözüme bir gölge görünüyorŞunu şuraya katimde pozitiflere nazar boncugu olsun birazda bembeyaz görün canlarım
Maşallah canım sağlıkla ilerlesinYaptım sabah canım benim belli artık bu son
Bol limonlu su iç canım bitki çayı içmeKızlar günaydın dün hafif kırgınlık var di üzerinde bugün resmen yataktan çıkamadım çok kötü üşütmüşüm salya sümük bata 6 gün var ilaç ta içemiyorum ne yapsam bilemedim
Çok geçmiş olsun canım nane limon kaynat dikkat et kendineKızlar günaydın dün hafif kırgınlık var di üzerinde bugün resmen yataktan çıkamadım çok kötü üşütmüşüm salya sümük bata 6 gün var ilaç ta içemiyorum ne yapsam bilemedim
Heyecanla bekliyorum güzel haberi aşkımKav verdım asklar bır bucuk saate cıkarmıs.
Maşallah bir hamisimiz daha olmuş kızlar ayaklarınızı sürtün bizede bizede geçsin çok aminGünaydın hanımlar
Hadi yaaa neyse yarın bidaha deneyim bakalım kızlarBenim de gözüme bir gölge görünüyor
Bol limonlu su iç canım bitki çayı içme
Tşk ederim kızlar içmeye çalışıyorum bi anda ne oldu bana anlamadımÇok geçmiş olsun canım nane limon kaynat dikkat et kendine
Degişik gibi aşkım çizgi ama benim elimde şuan test gölge var gibi ama bilemedimT2 deki çizgiyi bi tek ben mi görüyorum
Hadi bakalım senden de güzel haberler duyalım inşallahKav verdım asklar bır bucuk saate cıkarmıs.
En güzel zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim herkese canımTşk ederim kızlar içmeye çalışıyorum bi anda ne oldu bana anlamadımMervenur277 Canım maşallah gördüm testi çok güzel ilerliyor dualarını eksik etme bize
Bende sanki gördüm gölge ama yarın tekrarla canımDegişik gibi aşkım çizgi ama benim elimde şuan test gölge var gibi ama bilemedim
Sonuç çıkınca etiketle aşko bakim kaç çıkacakKav verdım asklar bır bucuk saate cıkarmıs.
Kızlar kan versem çıkar mı sizce cuma diş randevum var hem röntgen hem anestezi olucak
Öyle yapacam bebegim sanada çom geçmiş olsun kuzum dikkat et allah şifa versinBende sanki gördüm gölge ama yarın tekrarla canım
Bal zeytinyagı karbiner 2 damlada limon ılıt iç canım iyi gelir.Kızlar günaydın dün hafif kırgınlık var di üzerinde bugün resmen yataktan çıkamadım çok kötü üşütmüşüm salya sümük bata 6 gün var ilaç ta içemiyorum ne yapsam bilemedim