Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Screenshot_2022-12-21-08-26-47-18_643fd85e22280202a4ab8a1e0e48d4cd.jpg
bu neden böyle olduuu 😂😂 pozitifbiri pozitifbiri @Deepblues

Ben az önce Orzax Ocean Mummy 30 Kapsül diye bir omega 3 ve multivitamin siparişi verdim. Folik asit zaten uzun süredir içiyordum da bir de balık fazla yemiyorum belki omega 3 eksiktir diye bunu sipariş verdim. Bu ayda bununla deneyelim.
Hamileliğimde doktorumun önerisiyle ben de Ocean Mummy kullandım, etkisini iyi şekilde gördüm doktorum emzirrikende kullanabileceğimi söyledi, şu anda da kullanıyorum. Doktorum eczaneden almam gerektiğini söyledi o yüzden internttten almadım. Bence sizde eczanelerden alın

Ben az önce Orzax Ocean Mummy 30 Kapsül diye bir omega 3 ve multivitamin siparişi verdim. Folik asit zaten uzun süredir içiyordum da bir de balık fazla yemiyorum belki omega 3 eksiktir diye bunu sipariş verdim. Bu ayda bununla deneyelim.
Hamileliğimde doktorumun önerisiyle ben de Ocean Mummy kullandım, doktorum emzirme dönemindede kullanabileceğimi söyledi, şu anda da kullanıyorum. Doktorum eczaneden almamı gerektiğini söyledi. Bence sizde eczanelerden alın

Hamileliğimde doktorumun önerisiyle ben de Ocean Mummy kullandım, etkisini iyi şekilde gördüm doktorum emzirrikende kullanabileceğimi söyledi, şu anda da kullanıyorum. Doktorum eczanedne alınması gerektiğini söyledi o yüzden internttten almadım. Bence sizde eczanelerden alın

Son düzenleyen: Moderatör:
Sende yakalarsin aşko inşallah sen sanki ilaç falan dediydin bu ay olmaz o yüzden dediydin umudunu yitirmek yok aşkım 😍😘
Evet canım hormon ilacı bitti dün en geç 6 gün var adet olmama belirtilerden dolayı test yaptım negatif tertemiz 😂😂

Kızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldu @fnd_50 @Deepblues Sirius2023 Sirius2023 @melisaa93
Maşallahhh yalnıs olamıcak kadar belirgin inşallahh seninle bebeğin sıkı sıkı tutunuyordur canım😍😍🙏

X