Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Hamileliğimde doktorumun önerisiyle ben de Ocean Mummy kullandım, etkisini iyi şekilde gördüm doktorum emzirrikende kullanabileceğimi söyledi, şu anda da kullanıyorum. Doktorum eczaneden almam gerektiğini söyledi o yüzden internttten almadım. Bence sizde eczanelerden alın

Hamileliğimde doktorumun önerisiyle ben de Ocean Mummy kullandım, doktorum emzirme dönemindede kullanabileceğimi söyledi, şu anda da kullanıyorum. Doktorum eczaneden almamı gerektiğini söyledi. Bence sizde eczanelerden alın

Hamileliğimde doktorumun önerisiyle ben de Ocean Mummy kullandım, etkisini iyi şekilde gördüm doktorum emzirrikende kullanabileceğimi söyledi, şu anda da kullanıyorum. Doktorum eczanedne alınması gerektiğini söyledi o yüzden internttten almadım. Bence sizde eczanelerden alın

Son düzenleyen: Moderatör:
Sende yakalarsin aşko inşallah sen sanki ilaç falan dediydin bu ay olmaz o yüzden dediydin umudunu yitirmek yok aşkım
Evet canım hormon ilacı bitti dün en geç 6 gün var adet olmama belirtilerden dolayı test yaptım negatif tertemiz

Maşallahhh yalnıs olamıcak kadar belirgin inşallahh seninle bebeğin sıkı sıkı tutunuyordur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…