- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.181
Allah AllahKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Bir kaç gün daha bekle canım hemen ümitsizliğe kapılma23ünde bat ama 3 ayrı program kullanıyorum 23-24-25 ayrı ayrı gösteriyorlar
Amin kuzum cok sağ ol finali yaparız artık dimiYaaaa bu ne güzel karşılamaya, maşallah size, gözün aydın canım, Rabbim tamamına erdirsin
İnşallah inşallah kuzumSağol askom peşimden geliyorsun sende ve topikteki diğer arkadaslarimda
Canım üçlü artış var grafiğinde belki de iki kez ovulasyon oldu ama sen ilk düşüşü kabul et zaten kesik çizgi çekmiş emin değil ff
Tamam canımCanım üçlü artış var grafiğinde belki de iki kez ovulasyon oldu ama sen ilk düşüşü kabul et zaten kesik çizgi çekmiş emin değil ff
Hamileliğimde doktorumun önerisiyle ben de Ocean Mummy kullandım, etkisini iyi şekilde gördüm doktorum emzirrikende kullanabileceğimi söyledi, şu anda da kullanıyorum. Doktorum eczaneden almam gerektiğini söyledi o yüzden internttten almadım. Bence sizde eczanelerden alınBen az önce Orzax Ocean Mummy 30 Kapsül diye bir omega 3 ve multivitamin siparişi verdim. Folik asit zaten uzun süredir içiyordum da bir de balık fazla yemiyorum belki omega 3 eksiktir diye bunu sipariş verdim. Bu ayda bununla deneyelim.
Hamileliğimde doktorumun önerisiyle ben de Ocean Mummy kullandım, doktorum emzirme dönemindede kullanabileceğimi söyledi, şu anda da kullanıyorum. Doktorum eczaneden almamı gerektiğini söyledi. Bence sizde eczanelerden alınBen az önce Orzax Ocean Mummy 30 Kapsül diye bir omega 3 ve multivitamin siparişi verdim. Folik asit zaten uzun süredir içiyordum da bir de balık fazla yemiyorum belki omega 3 eksiktir diye bunu sipariş verdim. Bu ayda bununla deneyelim.
Catlaman ne zaman benim 10 AralıkKız senin bat benimkinden sonra seninki niye daha belirgin
Hamileliğimde doktorumun önerisiyle ben de Ocean Mummy kullandım, etkisini iyi şekilde gördüm doktorum emzirrikende kullanabileceğimi söyledi, şu anda da kullanıyorum. Doktorum eczanedne alınması gerektiğini söyledi o yüzden internttten almadım. Bence sizde eczanelerden alınBen az önce Orzax Ocean Mummy 30 Kapsül diye bir omega 3 ve multivitamin siparişi verdim. Folik asit zaten uzun süredir içiyordum da bir de balık fazla yemiyorum belki omega 3 eksiktir diye bunu sipariş verdim. Bu ayda bununla deneyelim.
Evet canım hormon ilacı bitti dün en geç 6 gün var adet olmama belirtilerden dolayı test yaptım negatif tertemizSende yakalarsin aşko inşallah sen sanki ilaç falan dediydin bu ay olmaz o yüzden dediydin umudunu yitirmek yok aşkım
Yok yok kız ne yanlışı, maşallah, sağlıkla gelsin annesiKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
GünaaaayyddınnnGünaydın hanımlar
Maşallahhh yalnıs olamıcak kadar belirgin inşallahh seninle bebeğin sıkı sıkı tutunuyordur canımKızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldu @fnd_50 @DeepbluesSirius2023 @melisaa93
Veeee senden deMaşallah ne güzel bir ay oldu ay sonuna bat bekleyenlerden de günden güne güzel haberler alırız inşallah
Maşallah annesi büyüyor kuzun, sağlıkla gelsin