Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kız valla hemen umudunuzu kaybediyorsunuz yapmayın böyle sizler de en güzel zamanda görürsünüz en fiyakalı pozitifleri
Ya tutmadı hissini içimden çıkartamıyorum ama bakalım zaten ne kaldıki şunun şurasında 4-5 gün sonra testi yaparım

Git hemen acilden falan kan ver canım düşük falan olmasın diye belki ilaç verir doktorun

Ya tutmadı hissini içimden çıkartamıyorum ama bakalım zaten ne kaldıki şunun şurasında 4-5 gün sonra testi yaparım
Balım tutmasa da asla üzülmek moral bozmak yok bak artık hepimiz bir aile olduk yalancı pozitifler gördük aylarca negatif testler gördük elbet vardır rabbimin bir bildiği

Balım tutmasa da asla üzülmek moral bozmak yok bak artık hepimiz bir aile olduk yalancı pozitifler gördük aylarca negatif testler gördük elbet vardır rabbimin bir bildiği
Kız yok benim bütün stresim negatifi görene kadar az bi ağlarım 5-10 dakika içimi boşaltırım sonrada keyifle adetimi beklerim yeniden deniyelim diye rabbimin verdiğindede vermediğindede bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…