- 18 Haziran 2022
- 4.209
- 5.954
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.161
Heyt gözünü sevdiğim bat ne zamandi canım bende yaptım düne göre daha belirgin atayımYaptım sabah canım benim belli artık bu son
Ya tutmadı hissini içimden çıkartamıyorum ama bakalım zaten ne kaldıki şunun şurasında 4-5 gün sonra testi yaparımKız valla hemen umudunuzu kaybediyorsunuz yapmayın böyle sizler de en güzel zamanda görürsünüz en fiyakalı pozitifleri
Git hemen acilden falan kan ver canım düşük falan olmasın diye belki ilaç verir doktorunKızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldu @fnd_50 @DeepbluesSirius2023 @melisaa93
At tabi bekliyorum. 27 Aralık bat.Heyt gözünü sevdiğim bat ne zamandi canım bende yaptım düne göre daha belirgin atayım
Balım tutmasa da asla üzülmek moral bozmak yok bak artık hepimiz bir aile olduk yalancı pozitifler gördük aylarca negatif testler gördük elbet vardır rabbimin bir bildiğiYa tutmadı hissini içimden çıkartamıyorum ama bakalım zaten ne kaldıki şunun şurasında 4-5 gün sonra testi yaparım
Maşallah belirginleşmiş canım
Tamam canım teşekkür ederim akşam gidicem hemenGit hemen acilden falan kan ver canım düşük falan olmasın diye belki ilaç verir doktorun
Kız senin bat benimkinden sonra seninki niye daha belirginAt tabi bekliyorum. 27 Aralık bat.
Amin inşaallah canım çok sağolMaşallah belirginleşmiş canımhayırlı olsun tekrar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Netleşmiş canım
Kötüyü çağırma daha erken canimYa tutmadı hissini içimden çıkartamıyorum ama bakalım zaten ne kaldıki şunun şurasında 4-5 gün sonra testi yaparım
Kız yok benim bütün stresim negatifi görene kadar az bi ağlarım 5-10 dakika içimi boşaltırım sonrada keyifle adetimi beklerim yeniden deniyelim diyeBalım tutmasa da asla üzülmek moral bozmak yok bak artık hepimiz bir aile olduk yalancı pozitifler gördük aylarca negatif testler gördük elbet vardır rabbimin bir bildiği
Kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum herhaldeKötüyü çağırma daha erken canim
Kacırma kacırma dürtükle benıDedin vallasağolasın canım bu ay seni yakın takipteyim ben de seni gözümden kaçırmam
Oh mısler gıbı bebısko hayırlı olsunAmin inşaallah canım çok sağolsenin bebisi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sağol askom peşimden geliyorsun sende ve topikteki diğer arkadaslarimdaOh mısler gıbı bebısko hayırlı olsun
Kuzum bu hayat memat meselesi akşamı bekleme şimdi git sonuç hemen çıksın ki akşama kadar doktoruna gösterTamam canım teşekkür ederim akşam gidicem hemen
23ünde bat ama 3 ayrı program kullanıyorum 23-24-25 ayrı ayrı gösteriyorlarBata kaç gün var canım
Yaaaa bu ne güzel karşılamaya, maşallah size, gözün aydın canım, Rabbim tamamına erdirsinGünaydın hanımlar