Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kız valla hemen umudunuzu kaybediyorsunuz yapmayın böyle sizler de en güzel zamanda görürsünüz en fiyakalı pozitifleri
Ya tutmadı hissini içimden çıkartamıyorum ama bakalım zaten ne kaldıki şunun şurasında 4-5 gün sonra testi yaparım

Kızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldu @fnd_50 @Deepblues Sirius2023 Sirius2023 @melisaa93
Git hemen acilden falan kan ver canım düşük falan olmasın diye belki ilaç verir doktorun

Eklentiler

• IMG20221221080229.jpg
    IMG20221221080229.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 65
Ya tutmadı hissini içimden çıkartamıyorum ama bakalım zaten ne kaldıki şunun şurasında 4-5 gün sonra testi yaparım
Balım tutmasa da asla üzülmek moral bozmak yok bak artık hepimiz bir aile olduk yalancı pozitifler gördük aylarca negatif testler gördük elbet vardır rabbimin bir bildiği

Balım tutmasa da asla üzülmek moral bozmak yok bak artık hepimiz bir aile olduk yalancı pozitifler gördük aylarca negatif testler gördük elbet vardır rabbimin bir bildiği
Kız yok benim bütün stresim negatifi görene kadar az bi ağlarım 5-10 dakika içimi boşaltırım sonrada keyifle adetimi beklerim yeniden deniyelim diye😂 rabbimin verdiğindede vermediğindede bi hayır vardır

X