- 14 Mayıs 2021
- 4.605
- 9.108
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.141
Maşallahh maşallaaaah bebısmmmmKızlar bu arada ateşim sonunda yüksek çıkmaya başladı akşam ölçtüğüme göre 1 derece düşük çıktı sadece
Kız ben neler kaçırmışım maşallah canım sağlıkla gelsinGünaydın hanımlar
Canım benimmYaaaaaaaaaaaa biliyordum biliyordum biliyordum Allahım sanki kendi gebelik testim gibi öyle sevindim anlatamam canım kardeşim mutluluktan gözlerim doldu inan bana. Sabaha kadar uyumadım oğlum çok öksürdü hem uykusuz hem moralim bozuktu oğluma. Ama şunu gördüm ya nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbime şükürler olsun. Gözün aydın olsun canım benim
Kız test ne zaman yapıyorsun testMaşallahh maşallaaaah bebısmmmm
Dedin vallaE ben sana tablon ates edıyor dedım
Yaaa maşallah gerçekten herkes ucundan yakaladı agustosu tebrik ederim bebişKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Canım korkma önceden hamileyken benim de oğlumun eli için röntgen odasına girmiştim meğer hamileymisim sağlıksızsa zaten tutunmaz saglikliysa devam eder korkma ama doktora söyleKızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldufnd_50 @Deepblues Sirius2023 melisaa93
Amin canımKız ben neler kaçırmışım maşallah canım sağlıkla gelsin
Kuzum randevu al bi muayeneye git istersen doktorun karından ultrasonla falan baksınKızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldufnd_50 @Deepblues Sirius2023 melisaa93
Aaaa gözün aydın canım maşallah saglıkla ilerlesin inşallahGünaydın hanımlar
Amin canım benimAaaa gözün aydın canım maşallah saglıkla ilerlesin inşallah
Bu kadar belli bir yanlışlık olmaz kuzun gözün aydın bebişin yola çıkmışKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Bir ben yakalayamadım aşko yaaYaaa maşallah gerçekten herkes ucundan yakaladı agustosu tebrik ederim bebiş
BenBir ben yakalayamadım aşko yaa
Sende yakalarsin aşko inşallah sen sanki ilaç falan dediydin bu ay olmaz o yüzden dediydin umudunu yitirmek yok aşkımBir ben yakalayamadım aşko yaa
Kız valla hemen umudunuzu kaybediyorsunuz yapmayın böyle sizler de en güzel zamanda görürsünüz en fiyakalı pozitifleri
Yaptım sabah canım benim belli artık bu sonSirius2023 kız kalktım kalktım da sende yapacaktın testtt
Varsa ömrü ve sağlıklıysa her türlü yaşayacaktır zaten canım endişen olmasınKızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldufnd_50 @Deepblues Sirius2023 melisaa93