Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar ben daha geçen hafta rahim filmi çektirdim doktor tuplerin tamamen kapalı açılmadı anca tüp bebek dedi yani bu test pouzitifse rahim filminden 4 gün önce ovulasyon testim pozitifti .yani rahim filmine bu şekilde girdim .rahim filminden bir hafta önce kan verelim dedi doktor gebelik olmasın diye ama o hafta işlem yapılamadı doktor da bir hafta sonrasına erteledi tekrar beta ya bakilmadi .çok korkuyorum ne yapmam lazım. Doktor tuplerin kapalı diyor ee test nasıl pozitif oldu fnd_50 @Deepblues Sirius2023 melisaa93

Eklentiler

• 20221221_071904.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 29
Canım benimm çok çok sağol Allah razı olsun burda hepimiz can yoldaşı olduk birbirimize ailemden kimse bilmeden haberi ilk burdan paylaştım insan görmeden de gönül dostu olabiliyormus Rabbim en yakın zaman da senin ve diğer arkadaşlarımızın da haberini almayı nasip etsin inşallah

Canım korkma önceden hamileyken benim de oğlumun eli için röntgen odasına girmiştim meğer hamileymisim sağlıksızsa zaten tutunmaz saglikliysa devam eder korkma ama doktora söyle

Kuzum randevu al bi muayeneye git istersen doktorun karından ultrasonla falan baksın

Varsa ömrü ve sağlıklıysa her türlü yaşayacaktır zaten canım endişen olmasın Benim eltimde kendisi normal röntgen çekinmiş 3 aylık hamileyken.çocuk şimdi 3 yaşında gayet sağlıklı. Ne hamileliğinde ne doğumunda nede sonrasında hiç problem yaşamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…