- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.121
Amin canım çok sağ olOoo çok iyisağlıkla kucağına alırsın İnşAllah Hayırlı olsun
Günaydın canım nasıl güzel bir sürpriz bu.Günaydın hanımlar
Benim içinde öyle ama bak artık olumsuz düşünmene hiç gerek yok Allah sabrının mükafatını verdi çok şükürAmin canım çok sağ olduam hep o yönde daha önceden kaybım olduğu için aklım hep oraya gidiyor önce sağlıklı olması
Yaa cok guzel bır gun yıne bugunKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Baya pembe çıkmış yanlış değil benceKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Sağol canım Allah razı olsunGünaydın canım nasıl güzel bir sürpriz bu.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah'ım nasıl güzel bir sabah bereket yağıyor grubaKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Öyle doğru diyorsun biz niyet edelim mücadelemizi verelim takdir Allah'tanBenim içinde öyle ama bak artık olumsuz düşünmene hiç gerek yok Allah sabrının mükafatını verdi çok şükür
Hadi çık evden test alda gel gözümüz biraz daha şenlensinYaa cok guzel bır gun yıne bugunbence cok guzel bır cızgı oooo
Pozitif barizKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Onu her gün Allah’a emanet et ondan daha iyi kim koruyabilir kiÖyle doğru diyorsun biz niyet edelim mücadelemizi verelim takdir Allah'tan
Yaaaaaaaaaaaa biliyordum biliyordum biliyordum Allahım sanki kendi gebelik testim gibi öyle sevindim anlatamam canım kardeşim mutluluktan gözlerim doldu inan bana. Sabaha kadar uyumadım oğlum çok öksürdü hem uykusuz hem moralim bozuktu oğluma. Ama şunu gördüm ya nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbime şükürler olsun. Gözün aydın olsun canım benimGünaydın hanımlar
Ya ne güzel bir sabah gözlerimiz şenlendi Allahımmmm gözün aydın canım benimKızlar Günaydın bu çizginin yanlış çıkma ihtimali nedir sizce ?
Papatyammmm naberrrrrrr
Papatyamaviss aşko biz de artık dpolara geçsek heyecanlansak test zamanı gelse yapsak atsak efektler yapsak çizgi görmeye çalışırken şaşı olsak böyle heyecanlar istiyorum ya ayrı güzel
Çiçeğim böceğim sıkıcı gunler neysekı hamısler fln varda renk gelıyo