Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Gani testin banada at kaç gün geçti ya da geçmeden mi öğrendin
Allah razı olsun canım Canım bana göre bat bugün uygulamaya göre yarın, pazartesi kaset test yaptım salı erken gebelik.

Eklentiler

• 20221219_074147.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 20221219_130509.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 20221220_074313.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 62
Safransari klomenin bi zararı var mı ya doktor bana vermedi 1 senedir deneme olmadığı için diye hormonların normal dedi vermedi
T TASUU Kaç dk içinde çıktı canım
İlk saniyelerde çıkmaya başladı canım t5 dakikada da testte ki gibi oldu ama öyle bir anda çıkmadı ikiside koyulaşarak rengini aldı

Ediyorum canım, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin özel bir şey yapmadım. Öncesinde kan değerlerime baktırmıştım. Kan ilacı alıyordum. Arada aklıma gelirse folik asit o kadar canım.

Kızlar reglime 6 gün kaldı yumurtlamamın üstünden bugün 10. gün oluyor az önce test yaptım çizdi yok
Ben 10. gün negatif görüp bat günü pozitif görmüştüm çok erken yapmışsın canım

Safransari klomenin bi zararı var mı ya doktor bana vermedi 1 senedir deneme olmadığı için diye hormonların normal dedi vermedi
T TASUU Kaç dk içinde çıktı canım
Bilmiyorum ki canim.
Ama mucize birşey de değil. Hamile kalamadim mesela.
Bu ay da vermedi doktor. 2 ay üst üste onermiyormus. Mutlaka etkiliyordu hormonlari

@Deepblues ay maşallah kız dünden beri herkesi Ağustos topigine uğurladık ya bu nasıl bir bereket sen o randevunuda iptal et
Canım benim cok sağol iptal ettim etmez miyim bu topiği çok sevdim herkesin en yakın zamanda güzel haberleri vereceğine canı gönülden inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…