- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.101
Amin inşallah canımİyi canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Allah razı olsun canımGani testin banada at kaç gün geçti ya da geçmeden mi öğrendin
İlk saniyelerde çıkmaya başladı canım t5 dakikada da testte ki gibi oldu ama öyle bir anda çıkmadı ikiside koyulaşarak rengini aldıSafransari klomenin bi zararı var mı ya doktor bana vermedi 1 senedir deneme olmadığı için diye hormonların normal dedi vermedi
T TASUU Kaç dk içinde çıktı canım
Kız bu saatte varsa da çıkmaz ki, sabah ilk idrarla dene bir deKızlar reglime 6 gün kaldı yumurtlamamın üstünden bugün 10. gün oluyor az önce test yaptım çizdi yok
Ediyorum canım, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ben 10. gün negatif görüp bat günü pozitif görmüştüm çok erken yapmışsın canımKızlar reglime 6 gün kaldı yumurtlamamın üstünden bugün 10. gün oluyor az önce test yaptım çizdi yok
Bilmiyorum ki canim.Safransari klomenin bi zararı var mı ya doktor bana vermedi 1 senedir deneme olmadığı için diye hormonların normal dedi vermedi
T TASUU Kaç dk içinde çıktı canım
Ateşini paylassanaSağolasın canım
İlk sayfada link var orda sabit kuzum, zaten ateş yüksek çıkarsa test yaparım dedim sabaha kadar uyuyamadım heyecandanAteşini paylassana
Hayırlı olsun beybııııımmmmİlk sayfada link var orda sabit kuzum, zaten ateş yüksek çıkarsa test yaparım dedim sabaha kadar uyuyamadım heyecandan
Sağolasın kuzumAyyyyyne güzel bi sabah
Sağolasın canım benimHayırlı olsun beybııııımmmmbende uyuyamadım yaa degısık bı heycan kapladı ıcımı
Canım benim cok sağol@Deepblues ay maşallahkız dünden beri herkesi Ağustos topigine uğurladık ya bu nasıl bir bereket sen o randevunuda iptal et
Bata kaç gün var canım
Ooo çok iyiGünaydın hanımlar