- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.101
Amin inşallah canımİyi canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımİyi canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Allah razı olsun canım Canım bana göre bat bugün uygulamaya göre yarın, pazartesi kaset test yaptım salı erken gebelik.Gani testin banada at kaç gün geçti ya da geçmeden mi öğrendin
İlk saniyelerde çıkmaya başladı canım t5 dakikada da testte ki gibi oldu ama öyle bir anda çıkmadı ikiside koyulaşarak rengini aldıSafransari klomenin bi zararı var mı ya doktor bana vermedi 1 senedir deneme olmadığı için diye hormonların normal dedi vermedi
T TASUU Kaç dk içinde çıktı canım
Kız bu saatte varsa da çıkmaz ki, sabah ilk idrarla dene bir deKızlar reglime 6 gün kaldı yumurtlamamın üstünden bugün 10. gün oluyor az önce test yaptım çizdi yok
Ediyorum canım, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin özel bir şey yapmadım. Öncesinde kan değerlerime baktırmıştım. Kan ilacı alıyordum. Arada aklıma gelirse folik asit o kadar canım.
Ben 10. gün negatif görüp bat günü pozitif görmüştüm çok erken yapmışsın canımKızlar reglime 6 gün kaldı yumurtlamamın üstünden bugün 10. gün oluyor az önce test yaptım çizdi yok
Bilmiyorum ki canim.Safransari klomenin bi zararı var mı ya doktor bana vermedi 1 senedir deneme olmadığı için diye hormonların normal dedi vermedi
T TASUU Kaç dk içinde çıktı canım
Yaaa gözün aydın canimGünaydın hanımlar
Sağolasın canımYaaa gözün aydın canim
Ateşini paylassanaSağolasın canım
İlk sayfada link var orda sabit kuzum, zaten ateş yüksek çıkarsa test yaparım dedim sabaha kadar uyuyamadım heyecandanAteşini paylassana
Ayyyyy ne güzel bi sabahGünaydın hanımlar
Hayırlı olsun beybııııımmmmbende uyuyamadım yaa degısık bı heycan kapladı ıcımıİlk sayfada link var orda sabit kuzum, zaten ateş yüksek çıkarsa test yaparım dedim sabaha kadar uyuyamadım heyecandan
Sağolasın kuzumAyyyyy ne güzel bi sabah
Sağolasın canım benim hepimiz güzel haberleri verelim inşallah,Hayırlı olsun beybııııımmmmbende uyuyamadım yaa degısık bı heycan kapladı ıcımı
Canım benim cok sağol iptal ettim etmez miyim bu topiği çok sevdim herkesin en yakın zamanda güzel haberleri vereceğine canı gönülden inanıyorum@Deepblues ay maşallah kız dünden beri herkesi Ağustos topigine uğurladık ya bu nasıl bir bereket sen o randevunuda iptal et
Bata kaç gün var canımEki Görüntüle 3179915
Günaydın kızlar ilk idrarla denedim yine nanaayyyy
Ooo çok iyi sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah Hayırlı olsunGünaydın hanımlar