Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Gani testin banada at kaç gün geçti ya da geçmeden mi öğrendin😍
Allah razı olsun canım🤲 Canım bana göre bat bugün uygulamaya göre yarın, pazartesi kaset test yaptım salı erken gebelik.

Eklentiler

• 20221219_074147.jpg
    20221219_074147.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 20221219_130509.jpg
    20221219_130509.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 20221220_074313.jpg
    20221220_074313.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 62
Safransari Safransari klomenin bi zararı var mı ya doktor bana vermedi 1 senedir deneme olmadığı için diye hormonların normal dedi vermedi
T TASUU Kaç dk içinde çıktı canım 😊
İlk saniyelerde çıkmaya başladı canım t5 dakikada da testte ki gibi oldu ama öyle bir anda çıkmadı ikiside koyulaşarak rengini aldı

T TASUU o kadar çok sevindim duygulandım yaa kendim hamile kalmış kadar mutlu oldum ,Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin İnşAllah bebeğini canım 😀🥰🧸 özel bir şeyler yaptın mı ee paylaş bizimle bu ay hamilelik için yahu dua et bizede darısı İnşAllah 🤲🏻
Ediyorum canım, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲 özel bir şey yapmadım. Öncesinde kan değerlerime baktırmıştım. Kan ilacı alıyordum. Arada aklıma gelirse folik asit o kadar canım.

Kızlar reglime 6 gün kaldı yumurtlamamın üstünden bugün 10. gün oluyor az önce test yaptım çizdi yok 🥺😭
Ben 10. gün negatif görüp bat günü pozitif görmüştüm çok erken yapmışsın canım

Safransari Safransari klomenin bi zararı var mı ya doktor bana vermedi 1 senedir deneme olmadığı için diye hormonların normal dedi vermedi
T TASUU Kaç dk içinde çıktı canım 😊
Bilmiyorum ki canim.
Ama mucize birşey de değil. Hamile kalamadim mesela.
Bu ay da vermedi doktor. 2 ay üst üste onermiyormus. Mutlaka etkiliyordu hormonlari

@Deepblues ay maşallah 😍😍😍 kız dünden beri herkesi Ağustos topigine uğurladık ya bu nasıl bir bereket sen o randevunuda iptal et😅
Canım benim cok sağol 😍🌺 iptal ettim etmez miyim :KK66: bu topiği çok sevdim herkesin en yakın zamanda güzel haberleri vereceğine canı gönülden inanıyorum 🙏🙏

X