- 20 Kasım 2022
- 67
- 66
- 27
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.081
Çok amin ya inşallah ,inan artık negatif görmekten migdem bulandıBenım aılemde Adanada 1 1bucuk saatlik mesafemde olmasına rağmen cok zor geliyor heleki hamilelegın ılerleyen zamanlarında dahada zor gelecek diye dusunuyorum malesef gurbetin her türlüsü gurbet işte Rabbimm tüm gurbet cekenlerın yardımcısı olsun
Bebeğim Sen olumsuZu çağırmasanaa olumluu mutluu umutlu bir anne adayıı oluyoruz önceliklee hersey cok güzel olacakk
Olmuyoo malesef hele bide hamişlikten önce zaten dolgun göğüslüysenKızlar size bu memişler büyümezse olmamaz mı diyip duruyorum ya ince ince olan sızlamalarım çogaldı acayip sızlıyor şuan agrı yok sızı bebek sütlenirken sızlar ya aynen öyle hayırlara çıksın inşaallah
Bence hamilelik belirtileri başlamış gibi canım yaa İnşAllah hayırlı sağlıklıca bu ay hepimiz hamile kalırızKızlar size bu memişler büyümezse olmamaz mı diyip duruyorum ya ince ince olan sızlamalarım çogaldı acayip sızlıyor şuan agrı yok sızı bebek sütlenirken sızlar ya aynen öyle hayırlara çıksın inşaallah
Şöyle düşün son negatiflerr artıkk pozitif görme zamanııı eminim oda gelmek ıcın sabırszlanıyordurÇok amin ya inşallah ,inan artık negatif görmekten migdem bulandı
Benimde öyleydi ama elimi vurdukça hissederdim sonradan ağırlaştıKızlar size bu memişler büyümezse olmamaz mı diyip duruyorum ya ince ince olan sızlamalarım çogaldı acayip sızlıyor şuan agrı yok sızı bebek sütlenirken sızlar ya aynen öyle hayırlara çıksın inşaallah
Amin inşallah geldiğinde ilk sizlere paylsscagaim kesinŞöyle düşün son negatiflerr artıkk pozitif görme zamanııı eminim oda gelmek ıcın sabırszlanıyordur
Bende hiç çizgi görememiştim gerçi arkadaşlar çoğu yok demişti dur bi sabret canım yarın bidaha yap belki daha çokkk miniktirKızlar reglime 6 gün kaldı yumurtlamamın üstünden bugün 10. gün oluyor az önce test yaptım çizdi yok
İnşallah kuzumBenimde öyleydi ama elimi vurdukça hissederdim sonradan ağırlaştı
Diğer kızlar el vuramıyorum işte kıyafet giyip çıkaramıyorum demişlerdi baktım benim öyle değil sızı var ama elimi vurdukçaydı
Hadi bu bebişe işaret Olsun
Amin canım inşallahBence hamilelik belirtileri başlamış gibi canım yaa İnşAllah hayırlı sağlıklıca bu ay hepimiz hamile kalırız
Gögüs yok bende mandalin kadar ondan büyümesi şartmı diyip durdum sen iyimi dedin kötü mü kızOlmuyoo malesef hele bide hamişlikten önce zaten dolgun göğüslüysensızlamalar basladıysaaa tırırırıınnnn
Yaaaa canımızsın Allah razı olsun inşallah kabul olsun gönlü güzel arkadaşımBugün kursta gidip şükür namazı kıldım ve içimden sizleri geçirerek dua ettim canımRabbim sağlıkla güzelliklerle göndersin kuzularınızı
Vaaaay harika fikir aslında temiz iş direkt kese ya da kalp atışı görmüş olursun Allah’ın izniyleYok canım vermem herhalde ben kan, diğer hamileliklerimde de vermedim. Oğlumda doktor keseyi haftayla uyumlu görmeyince iki kere baktırdı. Beta ile uyumlu dedi. O yüzden Allahtan bir şey olmazsa bir hafta on güne gideriz doktora
Sanmıyorum yaBende hiç çizgi görememiştim gerçi arkadaşlar çoğu yok demişti dur bi sabret canım yarın bidaha yap belki daha çokkk miniktir
Ay sabrısızlıkla bekliyoruz bebişşAmin inşallah geldiğinde ilk sizlere paylsscagaim kesin
Gögüs yok bende mandalin kadar ondan büyümesi şartmı diyip durdum sen iyimi dedin kötü mü kızvallahi ben hamile çıkacam gibi hissettim 40 defa dersen olurmuş ya çok diyen oldu bugün
Test yaptıgımda çıkarsa hepinizi tek tek etiketlicegim kuzum inşallah hisleriniz kuvvetlidirAy sabrısızlıkla bekliyoruz bebişş
eee yoksa nolcak bırak bebiş için büyüsün yok yok kötü dermiyim hiç bencede cıkacaksın bosa konuşmuyorum
Dostum yaa aklimdasin ilk seni etiketleyecemAyyy canımmm beni mutlaka etiketle senigörücem bu arada kimseye kafanı takma ve unutma sen iyi olduğun kadar iyi herkes
Demi ya gebelikte daha duygusal oluyor insan ondan da korkuyorum kv ile aram cok sıkı değil onun eline kalmaktan korkuyorumBenım aılemde Adanada 1 1bucuk saatlik mesafemde olmasına rağmen cok zor geliyor heleki hamilelegın ılerleyen zamanlarında dahada zor gelecek diye dusunuyorum malesef gurbetin her türlüsü gurbet işte Rabbimm tüm gurbet cekenlerın yardımcısı olsun
Bebeğim Sen olumsuZu çağırmasanaa olumluu mutluu umutlu bir anne adayıı oluyoruz önceliklee hersey cok güzel olacakk
Ya inan iyide olsaa anne gibi aile gibi olmuyo yaa bambaska bişey bu yokmu yanına gelebilcek biri canımmDemi ya gebelikte daha duygusal oluyor insan ondan da korkuyorum kv ile aram cok sıkı değil onun eline kalmaktan korkuyorum
Amin inşallahMasallah masallah yakısıklı bir bey geliyorr Rabbim saglıkca kucagınıza almayı nasıp etsın inşallah
Öylemiş valla bakalaım hayırlı evlat olsun da gerisi önemli değilAy hadı sağlıkla büyüsün kuzummmoğluşlar tam bir anneci oluyor