Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Çok amin ya inşallah ,inan artık negatif görmekten migdem bulandı

Olmuyoo malesef hele bide hamişlikten önce zaten dolgun göğüslüysen sızlamalar basladıysaaa tırırırıınnnn

Bence hamilelik belirtileri başlamış gibi canım yaa İnşAllah hayırlı sağlıklıca bu ay hepimiz hamile kalırız

Benimde öyleydi ama elimi vurdukça hissederdim sonradan ağırlaştı
Diğer kızlar el vuramıyorum işte kıyafet giyip çıkaramıyorum demişlerdi baktım benim öyle değil sızı var ama elimi vurdukçaydı
Hadi bu bebişe işaret Olsun

İnşallah kuzum

Olmuyoo malesef hele bide hamişlikten önce zaten dolgun göğüslüysen sızlamalar basladıysaaa tırırırıınnnn
Gögüs yok bende mandalin kadar ondan büyümesi şartmı diyip durdum sen iyimi dedin kötü mü kız vallahi ben hamile çıkacam gibi hissettim 40 defa dersen olurmuş ya çok diyen oldu bugün

Vaaaay harika fikir aslında temiz iş direkt kese ya da kalp atışı görmüş olursun Allah’ın izniyle

Amin inşallah geldiğinde ilk sizlere paylsscagaim kesin
Ay sabrısızlıkla bekliyoruz bebişş
Gögüs yok bende mandalin kadar ondan büyümesi şartmı diyip durdum sen iyimi dedin kötü mü kız vallahi ben hamile çıkacam gibi hissettim 40 defa dersen olurmuş ya çok diyen oldu bugün
eee yoksa nolcak bırak bebiş için büyüsün yok yok kötü dermiyim hiç bencede cıkacaksın bosa konuşmuyorum

Ay sabrısızlıkla bekliyoruz bebişş

eee yoksa nolcak bırak bebiş için büyüsün yok yok kötü dermiyim hiç bencede cıkacaksın bosa konuşmuyorum
Test yaptıgımda çıkarsa hepinizi tek tek etiketlicegim kuzum inşallah hisleriniz kuvvetlidir

Ayyy canımmm beni mutlaka etiketle seni görücem bu arada kimseye kafanı takma ve unutma sen iyi olduğun kadar iyi herkes
Dostum yaa aklimdasin ilk seni etiketleyecem yumurtlamadan itibaren meme hassasiyetim basladi tuhaf olarak 10 günüm var ama cok hassas sis ve ağrıyor bilmiyorum neden bakalim hayirlisi olsun bu ay hic takmiyorum hatta iliski bile umursamadim

Demi ya gebelikte daha duygusal oluyor insan ondan da korkuyorum kv ile aram cok sıkı değil onun eline kalmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…